Abonamente RisCo

Abonamente RisCo 2+1

 

Abonamentele RisCo

 • - Verifici oricand orice firma din Romania si afli ultimele date despre ea!
 • - Alegi orice combinatie de rapoarte doresti atunci cand verifici o firma
 • - Ai rapoarte gratuite nelimitate
 • - Verifici o singura sursa de date intr-un timp foarte scurt: 1 minut!
 • - Ai suport telefonic si pe email asigurat
 • - Beneficiezi de training gratuit!
Oferta 2+1 START
Recomandat Oferta 2+1
PRO
EXPERT
Credite incluse
500
 
1500
1000
 
3000
2000
Firme verificate 125 – 750 250 – 1500 166 - 1000
Rapoarte gratuite
nelimitate
Datorii Restante
Procese in Instanta
Datorii Restante
Procese in Instanta
Datorii Restante
Procese in Instanta
Discount 25% 30% 0%
Pret

Valabilitate: 12 luni

 

1 Credit = 1 Leu

500lei
1125lei
1000lei
2100lei
2000lei

La preturile afisate se adauga TVA.

 
 • Rapoarte incluse
  si nr. credite / raport:
 • Rapoarte Financiare
 • - Rating Financiar 4 Cr
 • - Prob. Insolventa 2 Cr
 • - Limite Plati la Termen 2 Cr
 • Rapoarte Plati
 • - CIP Online 4 Cr
 • Rapoarte Juridice
 • - Date Firma - RegCom 12 Cr
 • - Participatii Actionari 12 Cr
 • - AEGRM 2 Cr
 

De ce sa cumperi un Abonament RisCo?

 • 1.  Verifici clientii existenti precum si pe cei noi si limitezi pierderile!
 • 2.  Afli oricand ultimele date despre orice firma!
 • 3.  Este cea mai buna combinatie intre costuri, timp alocat si beneficiile obtinute!
Merita sa platesti acest pret pentru siguranta afacerii tale!
1. Detalii serviciu Abonamente RisCo

Abonamentele de rapoarte RisCo au urmatoarele caracteristici:

- Abonamentele RisCo includ un numar fix de Credite RisCo platite. Un raport individual reprezinta un raport CIP sau un raport RegCom sau oricare alt raport dintre cele mentionate.La generarea unui raport soldul de credite se micsoreaza cu valoarea respectivului raport.
Se pot efectua oricate rapoarte individuale din cele mentionate, dar fara a se depasi numarul de credite disponibile in contul de client.

- Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii acestora. Achizitia unui nou pachet de credite prelungeste valabilitatea creditelor existente in cont cu 12 luni. Creditele se pot folosi pentru utilizarea oricarui serviciu RisCo.

- In cazul consumarii Creditelor RisCo se suspenda automat dreptul de a mai efectua rapoarte grauite. Daca se doreste continuarea serviciului de generare de rapoarte, atunci este necesara achizitionarea unui nou pachet de Credite RisCo.

- Pentru achizitionarea Creditelor RisCo nu este nevoie de incheierea unui contract intre parti. Utilizarea serviciilor se face in baza facturii fiscale care se emite dupa achizitionarea acestora si a prezentelor detalii si caracteristici.

- RisCo.ro poate aplica reduceri (discount-uri) la preturile Creditelor conform politicii sale de promovare. Valoarea reducerilor va fi mentionata in factura fiscala emisa.

- RisCo.ro poate modifica in orice moment, in baza unor motive obiective, structura, informatiile si forma rapoartelor furnizate. Toti utilizatorii vor fi anuntati in prealabil despre aceste modificari prin sistemul de notificari existent in contul fiecarui utilizator.

- Orice utilizator poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea Creditelor RisCo in termen de 14 (paisprezece) zile de la data achizitionarii acestuia in cazul in care nu a utilizat niciunul dintre Creditele achizitionate. Dupa expirarea termenului de 14 zile, RisCo.ro nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar Creditele RisCo raman la dispozitia utilizatorului pe durata termenului de 12 luni.

- Sistemul permite accesul unui singur Utilizator pe un cont de client. In cazul in care doi utilizatori se conecteaza pe acelasi cont, sistemul va inchide automat sesiunea primului utilizator conectat.

- Prin achizitionarea unui abonament si utilizarea oricaror dintre serviciile furnizate de site-ul RisCo.ro, utilizatorul este de acord cu respectarea Termenilor si Conditiilor acestui site.

 
 
2. Cum cumperi Credite RisCo?

Creditele RisCo se cumpara direct de pe site prin plata cu cardul. In cazul in care nu aveti cont RisCo, atunci acesta se va deschide odata cu plata acestora. Pentru clientii cu cont RisCo, Creditele se cumpara din sectiunea "Contul meu".

In cazul in care nu dispuneti de un card valid, atunci avem rugamintea sa ne trimiteti un mesaj la adresa office@risco.ro cu abonamentul solicitat, datele firmei pentru intocmirea facturii si un numar de telefon.
In baza acestor date va vom intocmi o factura fiscala pe care o vom trimite pe email, iar plata o veti efectua prin ordin de plata.
Dupa primirea ordinului de plata efectuat (scanat sau electronic) pe email la adresa office@risco.ro, vom deschide contul in numele dvs, il vom incarca cu numarul de credite si va vom trimite pe email datele de autentificare.

 Card RisCo
 

Detalii furnizor si Plata cu OP

RisCo Servicii Financiare SRL

Adresa: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO44INGB0000999904585503

Banca: ING BANK

CUI: RO33741906

Reg Com: J40/12529/2014

Detalii plata: Abonament RisCo

 

Telefon: 021 209 53 93

Email: office@risco.ro

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Do NOT follow this link or you will be banned from the site!