Abonamente RisCo

 
 
Campanie Oferta 2 + 1

Abonamentele RisCo

 • - Verifici oricand orice firma din Romania si afli ultimele date despre ea!
 • - Alegi orice combinatie de rapoarte doresti atunci cand verifici o firma
 • - Ai rapoarte gratuite nelimitate in functie de tipul abonamentului
 • - Verifici o singura sursa de date intr-un timp foarte scurt: 1 minut!
 • - Ai suport telefonic si pe email asigurat
 • - Beneficiezi de training gratuit!
Oferta 2+1
PLUS
Recomandat Oferta 2+1
PREMIUM
EXTRA
Rapoarte incluse
100
 
300
200
 
600
500
Firme verificate 45 - 150 90 - 300 70 - 250
Rapoarte gratuite
nelimitate
Buletinul Insolventei
Datorii Restante
Buletinul Insolventei
Datorii Restante
Procese in Instanta
Buletinul Insolventei
Datorii Restante
Procese in Instanta
Pret pe raport 3,3 lei
2,9 lei
Cel mai bun pret pe raport!
3,2 lei
Pret
1485lei
 
990lei
2685lei
 
1790 lei
Siguranta pentru un an!
1595lei

Valabilitate: 12 luni

La preturile afisate se adauga TVA.

 
 • Rapoarte incluse:
 • Rapoarte Financiare
 • - Rating Financiar
 • - Probabilitate Insolventa
 • - Limite Plati la Termen
 • Rapoarte Plati
 • - CIP Online
 • Rapoarte Juridice
 • - Date Firma - RegCom
 • - Participatii Actionari
 • - AEGRM
 
30 De Zile Banii Inapoi poza risco

30 de zile Banii Inapoi

RisCo ofera posibilitatea rambursarii banilor achitati pentru orice abonament in termen de 30 de zile de la data achizitiei.

 

De ce sa cumperi un Abonament RisCo?

 • 1.  Verifici clientii existenti precum si pe cei noi si limitezi pierderile!
 • 2.  Afli oricand ultimele date despre orice firma!
 • 3.  Este cea mai buna combinatie intre costuri, timp alocat si beneficiile obtinute!
Merita sa platesti acest pret pentru siguranta afacerii tale!
1. Detalii serviciu Abonamente Rapoarte RisCo

Abonamentele de rapoarte RisCo au urmatoarele caracteristici:

- Abonamentele RisCo includ un numar fix de rapoarte individuale platite. Un raport individual reprezinta un raport CIP sau un raport RegCom sau oricare alt raport dintre cele mentionate.
Se pot efectua oricate rapoarte individuale din cele mentionate, dar fara a se depasi numarul total de rapoarte incluse.

- Fiecare abonament include un numar nelimitat de rapoarte individuale gratuite de tipul celor mentionate mai jos. Se pot efectua oricate rapoarte gratuite.

- Un abonament este valabil o perioada de 12 luni de la data achizitionarii sau pana la data consumarii rapoartelor individuale incluse (oricare dintre conditii se indeplineste prima).

- Un abonament include un Numar specificat de rapoarte individuale platite si un numar nelimitat de rapoarte gratuite. Numarul rapoartelor individuale platite incluse, precum si tipul rapoartelor gratuite sunt afisate distinct pentru fiecare tip de abonament.

- In cazul consumarii rapoartelor platite inaintea termenului de valabilitate de 12 luni se suspenda automat dreptul de a mai efectua rapoarte gratuite. Daca se doreste continuarea serviciului de generare de rapoarte, atunci este necesara achizitionarea unui nou abonament.

- Pentru achizitionarea unui abonament nu este nevoie de incheierea unui contract intre parti. Utilizarea acestui serviciu se poate face in baza facturii fiscale care se emite dupa achizitionarea abonamentului si a prezentelor detalii si caracteristici.

- RisCo.ro poate aplica reduceri (discount-uri) la preturile abonamentelor conform politicii sale de promovare. Valoarea reducerilor va fi mentionata in factura fiscala emisa la achizitionarea fiecarui abonament.

- RisCo.ro poate modifica in orice moment, in baza unor motive obiective, structura, informatiile si forma rapoartelor furnizate. Toti utilizatorii vor fi anuntati in prealabil despre aceste modificari prin sistemul de notificari existent in contul fiecarui utilizator. In cazul in care un tip de raport nu mai este disponibil, atunci numarul de rapoarte inclus in abonament ramane disponibil pentru efectuarea celorlalte tipuri de rapoarte.

- Orice Utilizator poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea unui abonament in termen de 30 (treizeci) zile de la data achizitionarii acestuia in cazul in care nu a utilizat mai mult de 30 de rapoarte indiferent de tipul abonamentului . Dupa expirarea termenului de 30 zile, RisCo .ro nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar abonamentul ramane la dispozitia utilizatorului pe durata termenului de 12 luni.

- Sistemul permite accesul unui singur Utilizator pe un cont de client. In cazul in care doi utilizatori se conecteaza pe acelasi cont, sistemul va inchide automat sesiunea primului utilizator conectat.

- Prin achizitionarea unui abonament si utilizarea oricaror dintre serviciile furnizate de site-ul RisCo.ro, utilizatorul este de acord cu respectarea Termenilor si Conditiilor acestui site.

 
 
2. Cum cumperi abonamente?

Abonamentele se cumpara direct de pe site prin plata cu cardul. In cazul in care nu aveti cont RisCo, atunci acesta se va deschide odata cu plata abonamentului. Pentru clientii cu cont RisCo, abonamentul se cumpara din sectiunea "Contul meu".

In cazul in care nu dispuneti de un card valid, atunci avem rugamintea sa ne trimiteti un mesaj la adresa office@risco.ro cu abonamentul solicitat, datele firmei pentru intocmirea facturii si un numar de telefon.
In baza acestor date va vom intocmi o factura proforma pe care o vom trimite pe email, iar plata o veti efectua prin ordin de plata.
Dupa primirea ordinului de plata efectuat (scanat sau electronic) pe email la adresa office@risco.ro, vom deschide contul in numele dvs, il vom incarca cu numarul de rapoarte si va vom trimite pe email datele de autentificare si factura aferenta.

 Card RisCo

Model Contract

Contract Abonament RisCo »
 
 

Detalii furnizor si Plata cu OP

RisCo Servicii Financiare SRL

Adresa: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO44INGB0000999904585503

Banca: ING BANK

CUI: RO33741906

Reg Com: J40/12529/2014

Detalii plata: Abonament RisCo

 

Telefon: 021 209 53 93

Fax: 021 209 53 94

Email: office@risco.ro

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Do NOT follow this link or you will be banned from the site!