Acces Liste si Selectii Firme

 
LISTE SI SELECTII
Total Firme 640,000
Actualizare Date: Continuu
Salvari Liste Nelimitat
Topuri si Competitie Nelimitat
Pret
100credite
 
 

Top 3 Motive pentru Liste si Selectii Firme

  • 1. Liste de clienti nelimitate din cele 650,000 de firme cu date de contact si financiare
  • 2.  Selectii dupa tip de activitate, judet, oras si criterii financiare (cifra de afaceri, profit, angajati)
  • 3.  Actualizare si completare permanenta a datelor
Cea mai buna alegere pentru dezvoltarea activitatii tale!

Sectiuni disponibile in Liste si Selectii Firme

Baza de date cuprinzand firmele din Romania si care permite selectia si ordonarea acestora in functie de criterii multiple: CAEN, Judet, an financiar, angajati, cifra de afaceri, date de contact, etc. Selectiile se pot salva sau se pot exporta in format Excel contra cost.
Sectiune ce cuprinde selectiile salvate de utilizator. Se pot crea foldere (de exemplu selectii din industria alimentara), se pot salva oricate selectii, se pot muta, sterge, redenumi, etc. Selectiile efectuate permite adnotari pentru fiecare firma in parte.
Sectiune ce permite realizarea de topuri in functie de criterii multiple: CAEN, judet, cifra de afaceri, profit net cu selectarea numarului de firme in top (de ex. 10, 25, 50, 200). De asemenea, topurile se pot salva in sectiunea "Selectiile Mele" sau se pot exporta in format Excel contra cost.
Sectiune care permite determinarea competitiei zonale (geografice) pentru un anumit sector de activitate, respectiv in functie de codul CAEN. Firmele din sectorul respectiv se afiseaza pe harta cu denumire si cifra de afaceri. Datele sunt prezentate in tabel alaturi de date statistice pe CAEN.
Simulatorul permite dimensionarea financiara a activitatii unei firme. Acest instrument este foarte util atunci cand se incep activitati noi (start-up) sau se doreste dezvoltarea firmei intr-o zona geografica noua. Cash-flow, comparatie cu competitia existenta si cota de piata care se poate obtine.

Detalii Liste si Selectii Firme

Serviciul Liste si Selectii Firme are urmatoarele caracteristici:

- Serviciul "Liste si Selectii Firme" reprezinta un serviciu prin care utilizatorul poate crea liste de firme pe baza unor criterii financiare si a unor criterii specifice precum tip de activitate, judet, stare firma, etc. Numarul de selectii si/sau liste este nelimitat.

- Datele firmelor afisate in aceasta sectiune sunt actualizate lunar.

- Serviciul permite exportul de date si selectii firme, dar numai contra unui cost suplimentar care nu este inclus in pretul serviciului. Pretul fiecarui export se calculeaza automat de catre sistem in momentul efectuarii fiecarei operatiunii. Acesta este dat de numarul de date (celule) exporate inmultit cu pretul pentru unitatea de informatie (o celula) care este 3 credite/100 unitati.

- Accesul la serviciul Liste si Selectii Firme este valabil 12 luni de la data achizitionarii. In cazul in care se doreste prelungirea accesului la serviciu dupa expirarea acestei perioade este necesara plata acestuia pentru o noua perioada de 12 luni.

- La data expirarii perioadei de 12 luni sistemul anuleaza automat accesul la acest serviciu.

- Pentru achizitionarea serviciului Liste si Selectii Firme nu este nevoie de incheierea unui contract intre parti. Utilizarea acestui serviciu se poate face in baza creditelor din cont sau in baza facturii fiscale care se emite dupa plata acesului si a prezentelor detalii si caracteristici.

- RisCo.ro poate aplica reduceri (discount-uri) la pretul serviciului conform politicii sale de promovare. Valoarea reducerilor va fi mentionata in factura fiscala emisa la achizitionarea fiecarui serviciu.

- RisCo.ro poate modifica in orice moment, in baza unor motive obiective, structura, informatiile si forma datelor furnizate. Toti utilizatorii vor fi anuntati in prealabil despre aceste modificari prin sistemul de notificari existent in contul fiecarui utilizator.

- Orice utilizator poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea Creditelor RisCo in termen de 14 (paisprezece) zile de la data achizitionarii acestuia in cazul in care nu a utilizat niciunul dintre Creditele achizitionate. Dupa expirarea termenului de 14 zile, RisCo.ro nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar Creditele RisCo raman la dispozitia utilizatorului pe durata termenului de 12 luni.

- Sistemul permite accesul unui singur utilizator pe un cont de client. In cazul in care doi utilizatori se conecteaza pe acelasi cont, sistemul va inchide automat sesiunea primului utilizator conectat.

- Prin achizitionarea si utilizarea oricaror dintre Serviciile Termenilor si Conditiilor acestui site.

 
 

Detalii furnizor si Plata cu OP

RisCo Servicii Financiare SRL, CUI: RO33741906, Reg Com: J40/12529/2014

Adresa: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO44INGB0000999904585503, Banca: ING BANK

Telefon: 021 209 53 93, Email: office@risco.ro