Acces SellNet - Vanzari Inteligente

 
SellNet
Total Firme 650,000
Actualizare Date: Continuu
Salvari Liste Nelimitat
Topuri si Competitie Nelimitat
CRM Integrat Nelimitat
Pret
20credite/luna
 
 

Top 3 Motive pentru SellNet

  • 1. Liste de clienti nelimitate din cele 650,000 de firme cu date de contact si financiare
  • 2.  Selectii dupa tip de activitate, judet, oras si criterii financiare (cifra de afaceri, profit, angajati)
  • 3.  Actualizare si completare permanenta a datelor
Cea mai buna alegere pentru dezvoltarea activitatii tale!

Sectiuni disponibile in SellNet

Baza de date cuprinzand firmele din Romania si care permite selectia si ordonarea acestora in functie de criterii multiple: CAEN, Judet, an financiar, angajati, cifra de afaceri, date de contact, etc. Selectiile se pot salva sau se pot exporta in format Excel contra cost.
Sectiune ce cuprinde selectiile salvate de utilizator. Se pot crea foldere (de exemplu selectii din industria alimentara), se pot salva oricate selectii, se pot muta, sterge, redenumi, etc. Selectiile efectuate permite adnotari pentru fiecare firma in parte.
Sectiune care permite determinarea competitiei zonale (geografice) pentru un anumit sector de activitate, respectiv in functie de codul CAEN. Firmele din sectorul respectiv se afiseaza pe harta cu denumire si cifra de afaceri. Datele sunt prezentate in tabel alaturi de date statistice pe CAEN.

Detalii SellNet

Serviciul SellNet are urmatoarele caracteristici:

- Toti utilizatorii beneficiaza de o perioada DEMO de 10 zile de la data activarii serviciului. Toate optiunile sunt disponibile in aceasta perioada cu exceptia exportului de date in CRM.

- O lista de clienti poate contine maxim 2000 de clienti. Se pot salva oricate liste de clienti in functie de criteriile aplicate.

- Dupa expirarea perioadei Demo, utilizarea serviciului se poate face in baza unui Abonament lunar.

- Abonamentul este in valoare de 20 Credite RisCo (echivalent 20 lei + tva), iar prima plata este de 40 de Credite si ofera accesul pentru 2 luni.

- Abonamentul se poate activa doar de catre utilizator. In cazul in care in contul de utilizator exista Credite disponibile, sistemul va debita suma de 40 Credite fara a fi necesara alimentarea contului.

- Abonamentul lunar de 20 Credite se debiteaza automat de catre sistem in fiecare luna. In cazul in care sistemul nu gaseste Creditele disponibile, atunci va bloca accesul la SellNet. Deblocarea se poate face prin alimentarea contului cu Credite si reactivarea Abonamentului.

- Utilizatorii pot Dezactiva sistemul in orice moment! In acest caz se va opri debitarea lunara a contului cu Creditele respective.

- Pentru toate conturile SellNet dezactivate, sistemul va sterge automat listele salvate si toate datele transferate in CRM dupa 3 luni de la dezactivarea contului.

- Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii acestora. Creditele se pot folosi pentru utilizarea oricarui serviciu RisCo. Pentru achizitionarea Creditelor RisCo nu este nevoie de incheierea unui contract intre parti. Utilizarea serviciilor se face in baza facturii fiscale care se emite dupa achizitionarea acestora si a prezentelor detalii si caracteristici.

- RisCo.ro poate aplica reduceri (discount-uri) la preturile Creditelor conform politicii sale de promovare. Valoarea reducerilor va fi mentionata in factura fiscala emisa.

- Orice utilizator poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea Creditelor RisCo in termen de 14 (paisprezece) zile de la data achizitionarii acestuia in cazul in care nu a utilizat niciunul dintre Creditele achizitionate. Dupa expirarea termenului de 14 zile, RisCo.ro nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar Creditele RisCo raman la dispozitia utilizatorului pe durata termenului de 12 luni.

- Sistemul permite accesul unui singur utilizator pe un cont de client. In cazul in care doi utilizatori se conecteaza pe acelasi cont, sistemul va inchide automat sesiunea primului utilizator conectat.

- Prin achizitionarea si utilizarea oricaror dintre Serviciile Termenilor si Conditiilor acestui site.

 
 

Detalii furnizor si Plata cu OP

RisCo Servicii Financiare SRL, CUI: RO33741906, Reg Com: J40/12529/2014

Adresa: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO44INGB0000999904585503, Banca: ING BANK

Telefon: 021 209 53 93, Email: office@risco.ro