Clienti RisCo

Va prezentam mai jos cativa dintre clientii RisCo din diferite industrii. In prezent, RisCo deserveste peste 1500 de clienti din majoritatea industriilor.
 • Dante International SA

  Dante International SA

  Industrie: Comert articole si aparate electrocasnice eMAG este liderul pietei de comert electronic si detine cote de piata care ating si 20% din vanzarile nationale pe anumite categorii si branduri de prima marime.

 • Auchan S.A.

  Auchan Romania SA

   

 • Banca Romaneasca S.A.

  Banca Romaneasca SA

  Banca Romaneasca este una dintre institutiile financiare importante care activeaza pe piata din Romania de 21 de ani, oferind clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate adaptate nevoilor fiecaruia.

 • IFN Next Capital S.A.

  IFN Next Capital Finance SA

  Prima Institutie Financiara Nebancara specializata in servicii de factoring din Romania, IFN Next Capital Finance SA, ofera IMM-urilor si afacerilor in dezvoltare, o modalitate flexibila si rapida de imbunatatire a fluxului de numerar si de finantare a capitalului de lucru. Acest tip de finantare prin factoring va ajuta sa va desfasurati activitatea fara a fi dependenti de momentul incasarii facturilor si va asigura capitalul de lucru necesar dezvoltarii afacerii dumneavoastra, la costuri foarte avantajoase.

 • OTP Bank

  OTP Bank Romania SA

  OTP Bank Group este cea mai mare institutie bancara din Ungaria si a treia din Europa Centrala si de Est, infiintata in anul 1992. Conform clasamentului realizat de revista The Banker Magazine - OTP Group a fost ales, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun furnizor de servicii Private Banking din Europa.

 • Euromaster Tyre & Services Romania SA

  Euromaster Tyre & Services Romania SA

  Companie subsidiara a Grupului Michelin in proprietate integrala, Euromaster ofera solutii de intretinere pentru anvelope si vehicule pentru clienti individuali si comerciali la niveluri ale calitatii si servirii egale cu cele ale celor mai bune retele de distributie europene.Euromaster: experti care se ocupa de mobilitatea dvs. rutiera, oriunde si oricand.

 • KRUK Romania SRL

  KRUK Romania SRL

  KRUK Romania S.R.L. a fost infiintata in anul 2007 de Grupul KRUK - liderul pietei de management al creantelor comerciale din Europa Centrala, cu sediul in Polonia. Compania este specializata in managementul integrat al creantelor, avand clienti atat din sectorul financiar, cat si companii de servicii. KRUK a dezvoltat activitati de colectare a creantelor bancare, a creantelor companiilor de asigurari si leasing, operatorilor de telefonie fixa si mobila, cat si ale companiilor de distributie a bunurilor de larg consum.

 • OTP Bank

  Smithfield Prod SRL

  Smithfield Prod detine in prezent cel mai modern abator din Romania, cu o capacitate de abatorizare de 600 de capete pe ora.Obiectivul Smithfield este revitalizarea industriei carnii de porc, prin producerea la nivel local, in sistem integrat, carne de porc de cea mai buna calitate.

 • Gebruder Weiss SRL

  Gebruder Weiss SRL

  Gebruder Weiss este cea mai veche companie de transport si logistica din Austria. Pe parcursul a mai bine de 500 de ani, compania s-a dezvoltat in permanenta, devenind in prezent un jucator global pe piata transporturilor si a serviciilor logistice.

 • PRISMIAN CABLURI SI SISTEME

  PRYSMIAN CABLURI SI SISTEME SA

  Prysmian Group este lider mondial in industria de cabluri si sisteme de energie si de telecomunicatii. Grupul este puternic pozitionat in pietele high-tech si ofera cea mai larga gama de produse, servicii, tehnologii si know-how.

 • Technosteel L.B.R.

  Technosteel LBR SRL

  Este unul din marii producatori de tevi sudate si profile . Detine in unitatea sa de productie : linie proprie de procesare a materiei prime, flux complet integrat de productie metalurgica, echipamente de control al calitatiI, flota proprie de transport.

 • BRENNTAG SRL

  BRENNTAG SRL

  Este lider de piata in distributia de produse chimice, la nivel mondial (detine pozitii de lider de piata in Europa (# 1), America de Nord (# 3), America Latina (# 1) -ca vanzari- si a intrat recent pe piata din Asia Pacific). Compania ofera solutii de distributie business-to-business pentru produsele chimice industriale si de specialitate, facand legatura intre producatorii de produse chimice si utilizatori.

 • DB Schenker

  Schenker Romtrans SA

  Oferind cea mai complexa gama de servicii de transport si logistica, DB Schenker este expeditorul numarul 1 in Romania. Cu 6 sucursale si peste 60 de puncte de lucru in toate regiunile tarii, compania furnizeaza servicii de transporturi rutiere, aeriene si maritime, precum si solutii logistice, alaturi de servicii vamale si operatiuni portuare

 • Vel Pitar SA

  Vel Pitar SA

  Industrie: Fabricarea painii, fabricarea prajiturilor Grupul Vel Pitar este liderul pietei romanesti pentru produse de morarit si panificatie si un jucator important in domeniul productiei si distributiei de biscuiti, napolitane, produse de patiserie si de morarit.

 • Rep Banca Ifis

  Rep Banca Ifis

  Banci Societatea de factoring Rep Banca Ifis activeaza in sectorul bancar oferind servicii calificate pentru gestionarea capitalului circulant al societatilor si in sprijinul politicilor lor de credit comercial.

 • Teraplast SA

  Teraplast SA

  Fabricare placi, folii, tuburi si profile material plastic Teraplast S.A. este cel mai mare procesator de PVC din Romania fiind ce mai mare entitate a Grupului Teraplast, unul dintre principalii furnizori in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania.

 • Holzindustrie Schweighofer Baco SRL

  Holzindustrie Schweighofer Baco SRL

  Fabricarea de furnire si a panourilor de lemn. Grupul Schweighofer este lider de piata incontestabil in domeniul prelucrarii masei lemnoase, fiind activ si in domeniul agriculturii si silviculturii precum si in producerea de energie din biomasa.

 • Phoenixy SRL

  Phoenixy SRL

  Fabricare biscuiti, piscoturi, prajituri, patiserie . Phoenixy SRL activeaza in domeniul industriei alimentare, reusind sa se impuna pe pietele de profil atat din Romania cat si din Europa si SUA, datorita calitatii superioare a produselor sale.

 • Romarta SRL

  Romarta SRL

  Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare. Compania Romarta SRL activeaza pe piata romaneasca din anul 2001 avand ca obiect principal de activitate inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

 • Pregis Company SA

  Pregis Company SA

  Fabricare placi, folii, tuburi si profile material plastic. Pregis Company S.A. este unul din cei mai mari producatori, comercianti si vanzatori de folie si articole de folie polietilena expandata si folie cu bule, atat pe piata autohtona cat si de pe cea externa.

 • Metex Big SA

  Metex Big SA

  Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare. Compania Metex Big SRL ocupa primul loc in topul celor mai profitabile firme din Judetul Galati, succesul acesteia rezultand din axarea activitaii pe inchirieri si vanzari imobiliare.

 • Rodata SRL

  Rodata SRL

  Alte activitati de tiparire n.c.a. Rodata se numara printre principalii producatori de ambalaje de inalta calitate din Romania si din Europa de Est, imbinand cele mai noi tehnologii cu consultanta pentru ambalare si servicii pre-press.

 • Hardwood SRL

  Hardwood SRL

  Taierea si rindeluirea lemnului Hardwood SRL este unul din cele mai mari gatere din Romania specializat pe productia si exportul de cherestea si furnir estetic obtinute din specii traditionale de lemn.

 • Sartorom Impex SRL

  Sartorom Impex SRL

  Comert cu amanuntul Firma Sartarom este un nume de referinta in domeniul furnizorilor de aparatura pentru controlul calitatii, oferind o gama variata de echipamente si servicii de consultanta, proiectare si intretinere.

 • Power Belt SRL

  Power Belt SRL

  Comert cu ridicata nespecializat Compania Power Belt SRL are ca principal domeniu de activitate importul si distributia curelelelor de transmisie si a unei game diversificate de consumabile industriale.

 • Vilma Romania Trading SRL

  Vilma Romania Trading SRL

  Fabricarea condimentelor si ingredientelor Vilma Romania Trading ocupa locul de lider al calitatii in industria carnii prin productia, impoartarea si distributia de condimente, amestecuri de condimente si aditivi alimentari de cea mai buna calitate.

 • Micromedia System SRL

  Micromedia System SRL

  Intermedieri in comertul cu produse diverse Micromedia System ocupa pozitia de principal furnizor de echipamente CATV de pe piata romaneasca datorita unui excelent raport calitate-pret caracteristic gamei de echipamente distribuite.

 • Intercarne Rom SRL

  Intercarne Rom SRL

  Comert cu ridicata al carnii si produselor din carne Intercarne ofera produse de inalta calitate printre care mentionam carne de vita, vanat, miel si strut. Gama noastra de produse este, de asemenea, disponibila in calitate ecologica pura.

 • Tano Prod Impex SRL

  Tano Prod Impex SRL

  Fabricare biscuiti, piscoturi, prajituri, patiserie Fabrica de dulciuri TANO este recunoscuta si apreciata pe piata dulciurilor din Romania datorita devotamentul si a respectului fata de consumatori care se vede in calitatea produselor oferite.

 • Romtehnochim SRL

  Romtehnochim SRL

  Fabricare vopsele, lacuri, cerneala tipografica Romtehnochim SRLeste in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata profil remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale.

 • Patria Credit IFN SA

  Patria Credit IFN SA

  Industrie: Activitati de creditare Patria Crediteste cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala.

 • Asesoft Distribution SRL

  Network One Distribution

  Industrie: Comert cu ridicata calculatoare si software Asesoft Distribution este unul dintre cele mai puternice grupuri din industria IT din Romania, reprezentand la ora actuala un TOP player in distributia de componente si periferice de pe piata locala.

 • Cofraje Alsina Romania SRL

  Cofraje Alsina Romania SRL

  Industrie: Fabricarea de furnire si a panourilor de lemn Grupul Alsina este una dintre principalele societati multinationale din sectorul cofrajelor, cu peste 60 de ani de experienta in serviciile pentru executarea structurilor de beton.

 • Electromagnetica SA

  Electromagnetica SA

  Industrie: Fabricarea de instrumente pentru masura, verificare, control Electromagnetica este leader pe piata locala privind productia de echipamente pentru distributia si masurarea energiei electrice, echipamente militare si auto, subansamble mase plastice.

 • Frigotehnica SA

  Frigotehnica SA

  Industrie: Instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat Frigotehnica este lider pe piata romaneasca in domeniul proiectarii, executiei si montajului echipamentelor si instalatiilor frigorifice comerciale si industriale.

 • BGS

  BGS Investigatii

  Servicii de investigatii BGS DIVIZIA DE INVESTIGATII S.R.L. parte a Grupului BGS, a fost infiintata in anul 2006 si in prezent este lider pe piata romaneasca in domeniul investigatiilor private. Folosind detectivi particulari profesionisti, ofera servicii specifice persoanelor fizice si juridice din tara si strainatate.

Referinte Clienti RisCo
 • Brenntag SRL

  "Utilizam rapoartele Risco in analizele noastre interne, colaborarea noastra de pana acum a fost foarte buna . Suntem multumiti de rapiditatea furnizarii informatiilor solicitate precum si de faptul ca sursele rapoartelor sunt actualizate in timp util furnizand astfel o imagine "la zi" a companiilor analizate",
  Simona Misir, Credit Manager
 • Technosteel L.B.R.

  "Folosesc sistemul de rapoarte "Risco" de 2 ani. Este foarte util in momentul de fata. Conditiile actuale in piata sunt din ce in ce mai dificile. Recomand cu caldura in special rapoartele AEGRM"
  Marius S., Sales Department Manager
 • SMITHFIELD PROD

  "Desi colaboram cu echipa RisCo de o perioada scurta de timp , RisCo s-a dovedit un partener de nadejde pentru Smithfield Prod in prevenirea riscului de creditare, informatia primita fiind corecta si in timp util.",
  Mihaela D., Coordonator Risc Control