RisCo bérletek

NANO
MICRO
START
Kreditet tartalmazza
50
150
500
Pénzügyi Jelentések
CIP
Jogi Jelentések
max 25
max 12
max 25
max 75
max 37
max 75
max 250
max 125
max 250
A fizet. figyelmezt. - - 250
Rajzok max 4 max 12 max 41
Kedvezmény 0% 0% 0%
Ár

Credits érvényesség: 12 hónap

12.5
37.5
125

Az árak tartalmazzák az ÁFA-listás.

Top 3 oka RisCo Előfizetői

  • 1.  Neked van a legjobb kombináció között költség-, idő- és előnyeit!
  • 2.  Neked van teljes kép az üzleti partnerek
  • 3.  Ellenőrizheted minden pillanatban minden cég a megfelelő kombinációjával jelentések
A legjobb választás az ellenőrzésére az üzleti partnerek!
 

Részletek az RisCo Előfizetői

RisCo Előfizetői számos olyan fizetett Credits. A kreditek száma csökken a használat szolgáltatások.

Egy egyéni jelentés egy CIP jelentést vagy egy CégJegyz jelentést vagy egy bármilyen más, említett jelentést tartalmaz.Bármennyi egyéni jelentést lehet lekérni az említettekből a teljes jelentések mennyiségének meghaladása nélkül.

Findegyik bérlet korlátlan számú ingyenes egyéni jelentést tartalmaz a lent említettekből. Bárhány ilyen jelentést lehet ingyensesn lekérni.

Egy bérlet 12 hónapig érvényes a beszerzés dátumától vagy az egyéni magábafoglalt jelentések elfogyásáig (bármelyik feltétel teljesülne előbb).

Egy bérlet egy meghatározott számú egyéni fizetett jelentést és korlátlan ingyenes jelentést tartalmaz. A tartalmazott egyéni kifizetett jelentések száma, valamint az ingyenes jelentések típusa minden típusú bérlet esetén különállóan jelennek meg.

Abban az esetben, ha a fizetett jelentések a 12 hónapos határidőelőtt fogynak el, az ingyenes jelentések generálásának joga automatikusan felfüggesztésre kerül. Ha a jelentések generálási szolgáltatásoait folytatni szeretné, akkor egy új bérletet B952szükséges váltania

Egy bérlet megvételéhez nem szükséges a felek közti szerződéskötés. Ennek a szolgáltatásnak a használata számla alapján történik, ami a bérlet megvétele után adunk ki a részletek és jellegzetességek alapján.

a RisCo.ro alkalmazhat kezdeményeket (diszkontokat) a bérletek árára a promoválási politikája alapján. A kedvezmények értéke a számlán említésre kerül minden bérlet megvásárlásakor.

a RisCo.ro bámikor megmódosithatja, objektív okok alapján, a jelentések sturkturáját, információit és formáját. Minden felhasználót előzetesen értesítünk ezekről a változásokról az értesítőrendszer által, ami minden felhasználó számláján létezik. Ha már nem áll rendelkezésre egy bizonyos típusú jelentés, a kifizetett összeg fejében más típusú jelentéseket kaphat.

Bármelyik felhasználó kérheti a kifizetett összegek megtérítését egy beszerzett bérlet esetében 14 napon belül a beszerzési dátum után, abban az esetben ha nem használta a szolgáltatást. A 14 nap lejárása után, a RisCo.ro nem térít meg semmilyen összeget, sem teljesen semrészlegesen, a bérlet a felhasználó rendelkezésére áll a 12 hónapos határidőalatt.

A rendszer egyetlen Felhasználót enged fellépni egy felhasználói számlára. Abban az esetben ha két felhasználó lép be ugyanazon a felhasználói számlán, a rendszer automatikusan leállítja az elsőcsatlakozott felhasználó szesszióját.

Egy bérlet vásárlása és bármelyik RisCo szolgáltatás használata esetén, a felhasználó betartja a szerződési feltételeit ennek az oldalnak

 
 
 

A szolgáltató elérhetősége és átutalásos fizetés

RisCo Servicii Financiare SRL, CUI: RO33741906, CégJegyz: J40/12529/2014

Cím: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN: RO69INGB0000999904842006, Bank: ING BANK

Telefon: 021 209 53 93, Ímél: office@risco.ro

 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Do NOT follow this link or you will be banned from the site!