RisCo Smart - platesti putin si eviti pierderi mari!

Abonamente Smart
Plata unica, doar:
150lei + tva
Total: 178.50 lei inclusiv tva
RisCo Smart
 

RisCo SMART este metoda sigura si eficienta pentru evaluarea clientilor tai si scaderea riscului de incasare a facturilor!

RisCo SMART se adreseaza oricarui tip de client si include urmatoarele servicii:

150 Credite RisCo pentru verificarea firmelor

- Pachetul include 150 de Credite RisCo pentru verificarea firmelor.

- 10 Tipuri de rapoarte disponibile: Rating Financiar, Probabilitatea de Insolventa, Limite Plati la Termen, Cash-Flow, Datorii Restante, Cip Online, Buletinul Insolventei, Date Firma, AEGRM, Procese in Instanta. Pentru vizualizarea acestora accesati pagina Rapoarte.

- Pentru verificarea unei firme se pot selecta simultan mai multe rapoarte individuale in functie de necesitati.

- Se pot efectua oricate rapoarte de orice tip in limita celor 150 de Credite disponibile.

- Rapoartele se transmit pe email in format PDF la adresa indicata in contul de client.

- Rapoartele se vor genera din contul de client din pagina Verifica Firma.

Rapoarte RisCo
 

50 Alerte Insolventa Gratuite

- Pachetul permite include incarcarea in sistem a 50 de firme pentru monitorizarea acestora.

- Prin serviciul de Alerte Insolventa se verifica zilnic noile inscrieri efectuate in registrul electronic "Procese in Instanta" al Ministerului de Justitie privind procesele de insolventa sau faliment deschise pentru firmele monitorizate.

- Sistemul de alerte este administrabil integral de catre utilizator, iar firmele introduse in sistemul se pot modifica in orice moment.

- Alertele se transmit zilnic pe email la adresele indicate in contul de client.

- Se pot seta maxim 5 adrese de email unde se vor trimite alertele.

- Informatii despre Sistemul de Alerte sunt disponibile in pagina Alerte Insolventa.

Alerte Insolventa
 

Acces Nelimitat Selectie Firme

- Pachetul permite accesul nelimitat la sectiunea "Selectie Firme" pentru o perioada de 12 luni de la achizitia RisCo SMART.

- Selectezi firme dupa criterii geografice, financiare si domenii de activitate.

- Afisezi doar coloanele pe care le doresti.

- Salvezi selectiile efectuate in contul tau pentru a le putea apela ulterior.

- Faci adnotari la fiecare firma.

- Realizezi topuri in functie de criterii multiple: CAEN, judet, cifra de afaceri, profit net cu selectarea numarului de firme in top si le poti salva in sectiunea "Selectiile Mele".

- Determini competitia zonala (geografica) pentru un anumit sector de activitate prin afisarea pe harta a firmelor.

Selectii Firme
 
 

 
 
Usor de utilizat
 
Sectiunile RisCo ofera o imagine clara si intuitiva facilitand interpretarea datelor furnizate si luarea deciziilor.
Pachet complet
 
Sectiunile sunt cuprind multiple categorii de date, comparatii, analize, harti si selectii oferind o platforma completa de lucru.
Eficient
 
Accesul la aceste sectiuni de date si statistici confera cel mai bun instrument de analiza si marketing. Accesul este GRATUIT!
 
Specializare
 
Fiecare sectiune prezinta segmente de date diferite pornind de la simple date de firme pana la analize sectoriale.
Flexibilitate
 
Sectiunile permit salvarea datelor si a selectiilor personalizate facilitand un mediu de lucru continuu si performant.
Suport
 
Oferim suport continuu pe telefon si pe email. Colegii nostri va stau la dispozitie in orice situatie cu toate informatiile de care aveti nevoie.
 
 
 
Card Bancar
 

Accesul la aceste sectiuni se plateste direct de pe site prin card bancar. In cazul in care nu aveti cont RisCo, atunci acesta se va deschide odata cu plata accesului.

Sunt acceptate carduri de debit sau credit, Visa sau Mastercard. Cardurile trebuie sa fie inrolate 3D Secure.

Securizare date

Platile se efectueaza din pagini securizate cu certificat Digicert, iar identitatea firmei noastre se poate verifica in bara de adrese.

 
Card Visa
Ordin de Plata
 

In cazul in care nu dispuneti de un card valid, atunci ne trimiteti un mesaj la adresa office@risco.ro pentru plata accesului, datele firmei pentru intocmirea facturii si un numar de telefon.

Vom intocmi o factura proforma pe care o vom trimite pe email, iar plata o veti efectua prin ordin de plata.

Dupa primirea ordinului de plata efectuat (scanat sau electronic) pe email la adresa office@risco.ro, vom acorda accesul la sectiuni si va vom trimite pe email datele de autentificare si factura aferenta.

 
 
Technosteel L.B.R.
 

"Folosesc sistemul de rapoarte "Risco" de 2 ani. Este foarte util in momentul de fata. Conditiile actuale in piata sunt din ce in ce mai dificile. Recomand cu caldura in special rapoartele AEGRM."

Marius S., Sales Department Manager

 
Brenntag SRL
 

"Utilizam rapoartele Risco in analizele noastre interne, colaborarea noastra de pana acum a fost foarte buna . Suntem multumiti de rapiditatea furnizarii informatiilor solicitate precum si de faptul ca sursele rapoartelor sunt actualizate in timp util furnizand astfel o imagine "la zi" a companiilor analizate."

Simona Misir, Credit Manager

Smithfield Prod SA
 

"Desi colaboram cu echipa RisCo de o perioada scurta de timp , RisCo s-a dovedit un partener de nadejde pentru Smithfield Prod in prevenirea riscului de creditare, informatia primita fiind corecta si in timp util."

Mihaela D., Coordonator Risc Control

 
Metatub SRL
 

"Am fost impresionat de complexitatea rapoartelor RisCo si rapiditatea cu care le obtin. Echipa de suport tehnic mi-a oferit intotdeauna informatiile de care am avut nevoie, clar si in timp util.Cu siguranta colaborarea noastra va continua mult timp."

C.Vasile, Credit Risk, SC.Metatub.SRL

 
 
RisCo Servicii Financiare
 

RisCo Servicii Financiare ofera pe piata din Romania servicii financiare in mediul online.

Principalele portaluri financiare administrate de sunt www.risco.ro si www.efin.ro.

In acest moment, RisCo Servicii Financiare are un numar de peste 12.500 clienti inregistrati, iar dintre acestia putem enumera:

Rompetrol, Gebruder Weiss, den Braven Romania, Dante International SA (eMag), Vel Pitar, DB Schenker, Brenntag, Teraplast, Parmafood Group Distribution, Eurofarma Care, Euromaster, Geplast, HolzIndustrie, Vilma Trading, Frigotehnica, Micromedia System, Intercarne Rom, Tano Prod Impex, Romtehnochim, Tehnosteel, Network One Distribution, Cofraje Alsina Romania, Electromagnetica, Ardealul SA, Patria Credit IFN, Hardwood SRL, BCR, CEC Bank, Alpha Bank, Banca Romaneasca, Leumi Bank

RisCo.ro
 

Lansat in martie 2012, RisCo a devenit cel mai performant sistem de verificare a campaniilor din Romania.

Rapoartele RisCo prezinta date financiare si juridice sintetizate intr-o forma atractiva si usor de inteles. Prin intermediul lor, companiile obtin o opinie rapida si corecta despre potentialul firmei cu care doresc sa incheie tranzactii comerciale.

 
Efin.ro
 

Efin.ro promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare si are ca scop facilitarea accesului utilizatorilor la o oferta variata de alternative financiare pentru toate categoriile de beneficiari: persoane fizice, IMM-uri, companii.

Mai mult de atat, Efin.ro este un site care nu se limiteaza la afisarea informatiei, ci ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara.

 
RisCo Servicii Financiare SRL
 
 
Adresa de corespondenta: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti
 
 
 

Conditii de utilizare RisCo - SMART

Rapoarte RisCo:

- Generarea rapoartelor se face exclusiv pe baza Codului Unic de Inregistrare (CUI) al firmelor. Se pot genera in acelasi timp unul sau mai multe rapoarte individuale pentru o firma, iar rezultatul este afisat intr-un singur fisier PDF care este transmis si pe adresa de email indicata.

- Rapoartele pot fi generate intr-o perioada de 3 luni de la data achizitionarii pachetului SMART. La data expirarii perioadei de 3 luni sistemul sterge automat rapoartele ramase neutilizate.

- RisCo.ro nu poate fi raspunzator in cazul in care nu exista date oficiale privind unele persoane juridice sau daca in urma interogarilor efectuate pentru obtinerea rapoartelor a rezultat lipsa anumitor date.

- RisCo.ro poate modifica in orice moment, in baza unor motive obiective, structura, informatiile si forma rapoartelor furnizate. In cazul in care un tip de raport nu mai este disponibil, atunci numarul de rapoarte inclus in abonament ramane disponibil pentru efectuarea celorlalte tipuri de rapoarte.

 

Alerte Insolventa Firme::

- Sistemul este disponibil doar pentru utilizatorii cu cont RisCo. In contul de client sunt disponibile facilitati de afisare a alertelor dupa data, dupa firme, facilitati de setare si modificare a alertelor si firmelor, costuri lunare si estimari, precum si statistici privind verificarile efectuate.

- Firmele se incarca (upload) prin intermediul unui fisier de tip excel sau csv setand totodata alertele pentru fiecare firma in parte. Modelul de fisier se poate descarca in orice moment din pagina respectiva. Firmele se pot incarca si seta manual, firma cu firma. In ambele cazuri este necesar si suficient sa cunoasteti doar CUI-ul firmelor.

- Alertele se transmit pe email conform frecventelor indicate - zilnic, saptamanal, lunar - la adresele setate in contul de client. Se pot utiliza pana la 5 adrese de email pentru transmiterea simultana a alertelor.

- Important: frecventele cu care se efectueaza verificarile NU se pot modifica!

 

Selectii Firme:

- Serviciul "Selectie Firme" reprezinta un serviciu prin care utilizatorul poate crea liste de firme pe baza unor criterii financiare si a unor criterii specifice precum tip de activitate, judet, stare firma, etc. Numarul de selectii si/sau liste este nelimitat.

- Datele firmelor afisate in aceasta sectiune sunt actualizate lunar.

- Serviciul permite exportul de date si selectii firme, dar numai contra unui cost suplimentar care nu este inclus in pretul pachetului SMART. Pretul fiecarui export se calculeaza automat de catre sistem in momentul efectuarii fiecarei operatiunii. Acesta este dat de numarul de date (celule) exporate inmultit cu pretul pentru unitatea de informatie (o celula) care este 0.029 ron. La valoarea finala se adauga TVA.

- Accesul la serviciul Selectie Firme este valabil 3 luni de la data achizitionarii pachetului SMART. In cazul in care se doreste prelungirea accesului la serviciu dupa expirarea acestei perioade este necesara plata acestuia pentru o noua perioada de 12 luni.

- La data expirarii perioadei de 3 luni sistemul anuleaza automat accesul la acest serviciu.

 

General:

- Un client - persoana fizica sau juridica - poate achizitiona o singura data pachetul SMART.

- Pentru achizitionarea pachetului SMART nu este nevoie de incheierea unui contract intre parti. Utilizarea acestui serviciu se poate face in baza facturii fiscale care se emite dupa plata acesului si a prezentelor detalii si caracteristici.

- RisCo.ro poate modifica in orice moment, in baza unor motive obiective, structura, informatiile si forma datelor furnizate. Toti utilizatorii vor fi anuntati in prealabil despre aceste modificari prin sistemul de notificari existent in contul fiecarui utilizator.

- Orice utilizator poate solicita rambursarea sumelor platite pentru achizitionarea serviciului in termen de 14 (paisprezece) zile de la data achizitionarii acestuia in cazul in care nu a utilizat acest serviciu. Dupa expirarea termenului de 14 zile, RisCo .ro nu mai ramburseaza nicio suma, integrala sau partiala, iar serviciul ramane la dispozitia utilizatorului pe durata termenului de 12 luni.

- Sistemul permite accesul unui singur utilizator pe un cont de client. In cazul in care doi utilizatori se conecteaza pe acelasi cont, sistemul va inchide automat sesiunea primului utilizator conectat.

- Prin achizitionarea si utilizarea oricaror dintre serviciile furnizate de site-ul RisCo.ro, utilizatorul este de acord cu respectarea Termenilor si Conditiilor site-ului www.risco.ro.

 

Abonament