800 caractere ramase
 
 
 
 
 
 

Adresati-ne intrebarea iar specialisti nostri va vor raspunde in cel mai scurt timp!

Risco.ro - ne puteti contacta la urmatoarele numere:

Telefon: 021 209 53 93
Fax: 021 209 53 94

Recom Online - Registrul Comertului

 

1. Ce este raportul Recom Online?

Raportul Recom Online prezinta situatia juridica a firmei conform inregistrarilor oficiale la Registrul Comertului. 

Raportul este necesar in stabilirea identitatii oricarei firme, precum si a persoanelor abilitate sa o reprezinte. De asemenea, acest raport indica starea firmei, respectiv daca este in functiune, daca este suspendata sau radiata. Acest raport elimina riscul de a incheia contracte cu firme care au fost radiate sau cu persoane care nu au calitatea de reprezentant al respectivei firme.

Raportul Recom Online este furnizat pe baza interogarii efectuate la momentul solicitarii (pentru orice firma). Nu se stocheaza niciun fel de date obtinute din interogarile anterioare. Situatia prezentata in raport este cea actuala la momentul solicitarii dumneavoastra.

Rapoarte Demo
Raport
Recom Online
 

2. Interpretare raport Recom Online

Raportul Recom online contine informatiile principale despre firma cautata. Aceste informatii includ printre altele:

 • » Date de identificare firma: numar Registrul Comertului, CUI, act infiintare, sediu social, telefon firma, stare firma, capital social. Aceste informatii pot fi folosite atat pentru scopuri de marketing, cat si pentru stabilirea situatiei juridice exacte a firmei. Schimbari recente in structura datelor de identificare ale firmei, precum si existenta unor date neactualizate pot constitui semne de intrebare in privinta bonitatii acesteia.
 • » Sediu Social: actul de sediul, data de inceput si data expirarii sediului. Daca sediul firmei a expirat sau contractul de proprietate ori inchiriere nu mai este valabil, aceste situatii trebuie investigate inaintea inceperii colaborarii cu firma respectiva.
 • » Obiectul principal de activitate conform CAEN.
 • » Date despre asociati / actionari: denumire, calitate, adresa si aport la capitalul social al firmei.
 • » Administratori (persoane imputernicite): persoane fizice si/sau persoane juridice. Actionarii si/sau adminstratorii firmei sunt cei care pot reprezenta compania in relatiile comerciale.Bonitatea acestora precum si detinerile lor in alte firme sunt informatii importante cu privire la bonitatea firmei analizate.
Recom

3. Cum te ajuta raportul Recom Online

 
 • Prezinta datele oficiale de identificare ale oricarei firme, inclusiv sediul social si obiectele de activitate conform CAEN.
   

  Evitarea relatiilor comerciale cu 'firme fantoma', sau companii care si-au mutat de curand activitatea in alta zona a tarii este importanta pentru orice furnizor. In multe cazuri, chiar daca partenerul de afaceri cercetat este unul traditional, modificarile intervenite in datele de identificare ale firmei pot oferi informatii importante despre viitorul parteneriatului de afaceri.

 • Lista asociatilor si participarile acestora la capitalul social.
   

  Verificarea Recom este absolut necesara pentru determinarea identitatii reale a oricarui client sau potential partener, precum si pentru a intelege relatiile de afaceri si structura de grup pe care firma analizata o poate avea prin actionarii si/sau administratorii sai.

Va recomandam totodata urmatoarele rapoarte pentru o interpretare cat mai completa a situatiei juridice a unei firme:
 
Participatii asociati - indica firmele in care actionarii si administratorii companiei analizate au participatii
 
Istoric actionari - indica evolutia in timp a partipatiilor actionarilor firmei in alte companii.
 
Buletinul insolventei - indica daca firma analizata se afla in insolventa sau alta procedura juridica similara.
 
Procese in instanta - prezinta procesele pe care firma respectiva le are pe rolul instantelor din Romania.
 
AEGRM - prezinta structura de garantii mobiliare pe care firma le are fata de creditorii sai
 

4. Cum poti obtine raportul Recom Online

Verificare individuala:
 
Accesati aceasta pagina Verifica Firma introduceti numele si CUI-ul firmei, apoi selectati rapoartele dorite. Plata rapoartelor se efectueaza cu cardul, acestea fiind transmise pe email-ul indicat. Totodata se transmite si factura fiscala. Folosind aceasta varianta nu aveti nevoie de Cont Client.
Abonament:
 
Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un numar fix de rapoarte individuale platite si un numar nelimitat de rapoarte gratuite de un anumit tip. Abonamentul este valabil 12 luni de la data achizitionarii (sau pana cand se consuma toate rapoartele platite) si va permite efectuarea de verificari pentru toata gama de rapoarte disponibile. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.
Raport Recom Online
 
Cont RisCo
 
 • Administrezi datele firmei tale
 • Acces la sectiunile Date Firme si Selectie Firme
   
 • Acces Gratuit la Insolvente Firme
 • Abonamente Risco cu reduceri
 • Pentru cont pe firma primesti:
3rapoarte
GRATUITE
Deschide cont RisCo si primesti: 3rapoarte GRATUITE
Alerte Insolventa
GRATUIT - ZILNIC
 
Adreasa ta de email este suficienta!
Primesti zilnic lista cu firmele care au
avut procese de insolventa
in ziua anterioara
 
 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Do NOT follow this link or you will be banned from the site!