Persoane Fizice - Servicii RisCo

RisCo iti ofera o gama larga de informatii si servicii pe care le poti folosi in activitatea ta zilnica, atat la birou cat si acasa. Poate lucrezi cu firme si ai nevoie de date, poate doresti sa verifici angajatorul tau sau poate vrei sa incepi o afacere. Atunci cea mai buna optiune este RisCo!

Sitemul de Credite RisCo permite accesarea imediata a oricarui serviciu oferind o libertate totala oricarui client!

Verifica Angajator

Rapoarte Firme
Acum ai posibilitatea de a verifica imediat datele angajatorului tau: date de identificare, rezultate financiare, datorii restante la Bugetul de Stat si harta cu locatia firmei. Vei vedea imediat cati angajati are firma, dimesiunea si bonitatea financiara a acesteia.
Selectati:
GRATUIT
Datele si Evolutia unei firme
Rapoarte Firme

Verifica acum toate datele unei firme

Afla datele de identificare ale firmei, rezultatele financiare pe ultimii 4 ani, competitia si cota de piata. Vezi Top 5 competitori din acelasi judet. Harta interactiva cu locatia firmei si cum poti ajunge la sediul ei.
Selectati:
GRATUIT
Rapoarte Firme
Rapoarte Firme

Rapoarte financiare si juridice in cateva secunde!

Rapoartele financiare si juridice iti ofera o imagine exacta si clara asupra bonitatii oricarei firme din Romania. Ele te ajuta sa intelegi daca exista probleme in activitatea firmei si daca iti asumi riscuri lucrand cu ea.
 • Clienti sau Furnizori ai firmei tale
 • Timp de livrare 10 secunde - 1 minut
 • Plata cu card bancar
 • Raport in format PDF
PLATIT 0 - 12 Credite 0 - 12 Lei
Rapid:foarte
Dificultate:usor
Utilizare:  Zilnic, oricand
Pachet SMART - Liste Firme si Credite
Rapoarte Firme

12 luni Acces la Liste si Topuri de Firme + 50 Credite pentru verificari

Pachetul SMART este cea mai buna optiune avand in vedere informatiile oferite si pretul platit. Accesul la Selectii Firme iti permite sa salvezi oricate liste cu cele peste 650,000 firme afisate, iar creditele incluse iti ofera posibilitatea sa verifici unele dintre ele atunci cand ai nevoie.
 • Accesul la serviciul Liste Firme pentru 12 luni - 650.000 firme afisate
 • Gasesti imediat clienti noi pe baza criteriilor multiple de selectie
 • Poti exporta listele selectate - serviciu pe baza Creditelor din cont
 • 50 Credite pentru efectuarea de Rapoarte RisCo in scopul verificarii partenerilor
PLATIT 150 Credite 150 Lei
Rapid:foarte
Dificultate:usor
Utilizare:  Zilnic, oricand
Download Resurse - Planuri de Afaceri si Marketing
Rapoarte Firme

Planuri de Afaceri si Planuri de Marketing pentru afacerea ta

Stim cat este dificil sa faci un plan de afaceri sau de marketing atunci cand nu ai un model. RisCo iti ofera o gama variata de planuri scrise pentru afaceri din diverse domenii. Este foarte usor sa modifici si sa actualizezi fisierele Excel, prezentarile si imaginile cu propriile date. Planul tau de afaceri va fi gata imediat!
 • 16 Planuri de Afaceri editabile incluzand fisiere Word, Excel si PowerPoint
 • 4 Planuri de Marketing, in format editabil
 • Structurare pe tip de afacere cu Cash-Flow, business plan si grafice
 • Usor de personalizat conform propriei afaceri
PLATIT 50 Credite 50 Lei
Rapid:foarte
Dificultate:usor
Utilizare:  3 - 6 luni, depinde de consum
Cont Client RisCo
Rapoarte Firme

Contul tau la cel mai bun sistem de date de afaceri

Avansul rapid al tehnologiei ofera astazi accesul online la informatii deosebit de valoroase pentru activitatea ta zilnica. Daca vrei sa verifici angajatorul tau, daca lucrezi cu firme si ai nevoie de date despre ele sau daca doresti sa incepi o afacere, atunci cea mai buna solutie este un cont la un sistem de date de afaceri. RisCo iti ofera o multitudine de informatii si servicii, atat gratuite cat si platite, pe care le poti accesa in cateva secunde!
 • Acces la datele de contact si cele financiare ale firmelor
 • Acces la toate serviciile RisCo
 • Acces la alte servcii gratuite
 • Evidenta si statistica pentru toate serviciile utilizate
GRATUIT
Rapid:foarte
Dificultate:usor
Utilizare:  Zilnic, oricand

Recomandarile RisCo pentru tine:

Verifica Angajator Date Firme Rapoarte Firme Pachet SMART Download Cont Client
Verificare firme pentru angajare *
Date de identificare, adrese si harti firme *
Date complete, telefoane si contacte firme * *
Situatii si rapoarte financiare, juridice, actionari, incidente CIP * * *
Liste si selectii firme, baze de date, topuri firme * *
Planuri de Afaceri si Marketing - modele complete in Word, Excel, PowerPoint * *
Verifica Detalii Detalii Cont

Opiniile clientilor nostri despre serviciile RisCo

Rapid si foarte util

Lucrez in vanzari si merg la multe firme. Partea de date firme este utila si o accesez destul de repede. Ai datele, ceva cifre si iti poti da seama cam ce fel de firme sunt inainte sa vorbesti cu ei. Era bine daca erau afisate si numele persoanelor. Te descurci repede si usor daca nu ai nevoie de multe informatii.

Marin M, vanzari

 

Rapoartele merita banii

A trebuit sa verific de cateva ori niste firme, din motive personale, si am facut rapoarte. Sunt destul de clare, cele financiare sunt mai complicate, dar intelegi daca este ceva rau cu firma. Daca nu esti sigur de calitatea firmei si vrei sa ai legaturi cu ei e mai bine sa verifici intai. Eu am platit cu cardul.
Plus:
- rapoartele au informatii foarte bune si mai multe decat ai nevoie
- plata cu cardul merge repede
- le primesti si pe email
- doua rapoarte sunt gratuite

Minus:
- la rapoartele juridice poate sa dureze mai mult, dar depinde de cate date sunt in raport

Adrian V, economist

 

Planurile de Afaceri sunt ok

Am avut nevoie de un model de plan pentru un proiect personal. A fost mult mai usor cand le ai pe toate gata facute. Trebuie sa inlocuiesti informatiile cu cele dorite de tine, dar merge destul de repede. Gasesti tot ce ai nevoie: plan, grafice, financiare, estimari. Daca ar fi sa faci planurile de afaceri de la zero nici nu stii foarte bine ce ai nevoie si cum sa le faci. Recomand serviciul, mai ales ca iti faci o idee despre cum trebuie sa fie un plan.

Cristina M, sales

Verificarea angajatilor e super

A trebuit sa-mi schimb jobul de mai multe ori si am nimerit pe la diverse firme care nu prea erau firme si aveau tot felul de conditii (faceai si altele decat ce ar fi trebuit). Daca introduci numele firmei vezi cam toate datele de care ai nevoie. In special cati angajati are si cati bani fac. Daca nu au venituri, normal ca imi pun intrebarea cum ma vor plati. Partea cu datoriile la stat poti sa vezi daca isi platesc taxele sau nu, ca sa nu te trezesti ca ai muncit degeaba. Daca aplici la un anunt si te cheama, poti sa verifici firma inainte si vezi daca mai merita sa te duci sau nu la un interviu.

Iulia F, assistant manager

 

Rapoartele gratuite merg bine

Folosesc la birou, pentru verificarile clientilor, rapoarte de datorii restante si procese. Sunt gratuite si n-am nevoie de cont. Merg repede si vezi imediat ce ai nevoie. La procese uneori stai un minut-doua, dar asta inseamna ca ies vreo 30 de pagini de procese.

Raluca D, consilier

 

Liste firme e foarte usor - recomand

Am luat un Smart pentru partea de liste firme si rapoarte. Listele sunt foarte bune, faci selectii dupa ce ai nevoie si apoi le salvezi. Ai si telefoane si persoane de contact, dar trebuie sa le setezi sa se afiseze. Iti faci imediat si topuri dupa industrie sau judet.
Mi-a placut partea cu afisarea pe harta: vezi clienti sau competitia din jurul tau. Toate firmele au date financiare si ai acces 12 luni ceea ce e ok, iar firmele sunt actualizate de ei.
Recomand, mai ales daca ai nevoie de ceva rapid si usor de folosit!
In Smart ai si 50 credite pentru facut rapoarte. E ok pentru ca uneori trebuie sa mai verifici o firma sau sa vezi o diagrama cu actionarii. Daca mai ai nevoie, poti lua credite separat. E convenabil.

Valentin B, Project Manager

 

Rapoarte financiare foarte bune

Am nevoie mai mereu de evaluari de firme atat ca rezultate financiare, cat si ca valoare. Rapoartele au date detaliate cam despre orice tema, iar ratingul este corect. Unele informatii, cum sunt limitele, nu stiu exact cum sunt obtinute pentru ca nu spun metoda de calcul, dar din experienta mea ele sunt destul de reale. Le obtin repede, nu cred ca dureaza un minut si le primesc si pe email. Eu am lucrat numai pe contul de client, iar pentru contacte folosesc sectiunea gratuita.

Virgil T, analist piata de capital

Trimite opinia ta