AEGRM - Arhiva Electronica

1. Ce este Raportul AEGRM?

 

Raportul AEGRM prezinta ipotecile mobiliare pe care o firma le are inscrise la un anumit moment in favoarea creditorilor.  

Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliareconstituie un sistem de evidenta a prioritatii ipotecilor mobiliare si de publicitate, structurat pe persoane si bunuri, care asigura inregistrarea operatiunilor privind ipotecile mobiliare, a operatiunilor asimilate acestora, a altor drepturi prevazute de lege, precum si publicitatea operatiunilor juridice prevazute de lege.

- Rangul ipotecilor se determina potrivit ordinii inscrierii sau perfectarii ipotecilor, cu exceptiile prevazute de lege;

- Publicitatea ipotecilor mobiliare se asigura prin inscrierea acestora in arhiva, daca prin lege nu se prevede altfel;

- Creditorul care inscrie o ipoteca asupra unui bun este prezumat ca are cunostinta despre existenta tuturor ipotecilor care au fost inscrise mai inainte cu privire la acelasi bun. Dovada contrara nu este admisibila.

Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare (AEGRM) este un registru informatizat, organizat intr-o baza de date unica, prin care se face publicitate legala raporturilor juridice constituite cu privire la garantarea unor obligatii civile sau comerciale.

In Arhiva se pot inscrie creante garantate cu bunuri mobile, dar si alte tipuri de acte juridice, cum ar fi: cesiunea drepturilor de creanta, vanzarile conditionate, contracte de leasing, contracte de consignatie, etc.

Rapoarte Demo
AEGRM
 

2. Vezi prezentare video raport AEGRM RisCo

raport AEGRM

3. Interpretare raport AEGRM

Acest raport cuprinde urmatoarele informatii:

 • » Lista inscrierilor in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare a gajurilor si ipotecilor mobiliare constituite de o firma in favoarea creditorilor.
 • » Detalii privind datele creditorilor, bunurile si/sau contractele asupra carora s-a instituit ipoteca mobiliara, precum si perioadele pe care s-au efectuat inscrierile.
AEGRM Probabilitate de Insolventa:

4. Cum te ajuta raportul AEGRM

 • Indica lista de angajamente privind marfurile si bunurile mobile pentru compania cautata
   

  Promisiunile sunt listate in ordine cronologica, in care s-au facut promisiuni pentru fiecare bun separat. Mai mult decat atat, este prezentata lista creditorilor, la care aceste promisiuni au fost facute asupra bunurilor respective sau bunuri mobile.

 • Indicati detalii cu privire la bunurile gajate, precum si principalele caracteristici ale contractelor de credit la care se refera.
   

  Recordul identifica in mod clar intre inregistrarea initiala a gajului si extensiile sale, debitorului gajist si relatia lui cu creditorul gajist apare din contractele de credit sau alte relatii.

 
Va recomandam totodata urmatoarele rapoarte pentru o interpretare cat mai completa a situatiei judiciare ale unei firme:
 
Date Firma - RegCom - cele mai recente informatii despre firma, inclusiv datele de contact si actionarii
 
Participatii Actionari - indica evolutia in timp a participatiilor actionarilor firmei in alte companii
 
Buletinul Insolventei - indica daca firma analizata se afla in insolventa sau alta procedura juridica similara
 
Procese in Instanta - prezinta procesele pe care firma respectiva le are pe rolul instantelor din Romania

5. Cum poti obtine raportul AEGRM

 
Abonament:
 
Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.
Raport AEGRM
 
Alerte Insolventa
GRATUIT - ZILNIC
 
Adreasa ta de email este suficienta!

Primesti zilnic lista cu firmele care au
avut procese de insolventa
in ziua anterioara