Training Preformanta IMM

Despre Conferinta

 

Conferinta Inteligenta strategica si suprematie - Modele de afaceri ale liderilor de piata - iti prezinta strategiile de succes ai celor mai importanti oameni de afaceri din Romania.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor si managerilor care vor sa afle care sunt modelele de afaceri de succes si cum pot deveni jucatori importanti in piata pe care activeaza.

Orice antreprenor are nevoie de o viziune strategica, inteligenta si inovatoare pentru a-si duce afacerea la urmatorul nivel. Afla de la lideri de piata importanti din Romania care au fost strategiile lor de succes!

Principalele coordonate ale conferintei sunt:

 
 • Data: 15 iunie 2016, in intervalul 9.00 – 15.00
   
 • Locatie: Hotel Pullman, World Trade Center, Bucuresti
   
 • Numar estimat de participanti: 120 antreprenori, reprezentanti top si middle management din companii cu cifra de afaceri intre 10 – 100 milioane euro
   
REZERVA ACUM
Training Performanta IMM
 

De ce sa participi

 
 • -      Pentru calitatea speakerilor care iti vor oferi idei inovatoare si strategii inteligente ca sa devii lider de piata in domeniul tau
   
 • -      Pentru numarul mare de specialisti, experti si consultanti din diverse domenii care vor fi prezenti la eveniment
   
 • -      Vei afla strategii prin care iti poti dezvolta afacerea
   
 • -      Intalnesti potentiali parteneri de afaceri
   
 • -      Poti sa iti faci cunoscute planurile de afaceri unor posibili investitori
   
 

Speakeri

 
 
Marian Alecsiu
 

MARIAN ALECSIU

 

Cofondator F64

Co-fondator al F64, cel mai mare retailer specializat in domeniul fotografiei, cu afaceri de 25 milioane de euro in 2015. Anul trecut, F64 si-a extins categoriile de produse, prin introducerea de noi gadgeturi electronice.

RAMONA IVAN
 

RAMONA IVAN

 

Director fonduri structurale CEC BANK

Are o experienta de peste 20 de ani in sistemul bancar romanesc. Principala arie de expertiza reprezinta activitatea de finantare internationala in vederea sustinerii proiectelor investitionale ale companiilor romanesti.

RADU BALACEANU
 

RADU BALACEANU

 

Country manager Foodpanda

Dupa finalizarea studiilor la universiatea din Sankt Petersburg, a ramas in Rusia, unde a pus pe picioare biroul local al uneia dintre cele mai importante companii de brokeraj din oras. Din august 2014, este la conducerea Foodpanda, platforma ce a crescut de la 200 de restaurante partenere, la peste 500 in acest timp.

 
RADU CIOFU
 

RADU CIOFU

 

Co-fondator SEO Mark

Radu Ciofu este Business Manager la SEOmark.ro, societate specializata in furnizarea de servicii si cursuri pentru marketing online. Este de profesie economist, motiv pentru care promoveaza un marketing online bazat strict pe indicatori de profitabilitate si eficienta.

ALEXANDRU LAPUSAN
 

ALEXANDRU LAPUSAN

 

Co-fondator si CEO Zitec

CEO si partener fondator al Zitec, una dintre cele mai importante companii care dezvolta aplicatii software din Romania, avand cateva aplicatii dezvoltate care au ajuns renumite: HotelPeeps.com si Zaff.ro. Considera ca cea mai mare realizare a sa este ca a reusit sa plece pe drumul antreprenoriatului cu o investitie initiala foarte mica - mai putin de 3.000 de dolari.

MARIUS STEFAN
 

MARIUS STEFAN

 

Owner Autonom Rent a Car

A infiintat prima companie de inchirieri auto din Romania. Astazi este lider de piata pe nisa sa, avand cresteri constante de la an la an, ajungand la 38 de agentii in tara si una in Budapesta. Investeste foarte mult timp in dezvoltarea sa personala si cere aceelasi lucru si de la oamenii cu care lucreaza.

Program

15 Iunie 2016
Modele de afaceri ale liderilor de piata
09:00 - 9:30
 
Welcome coffee
Dragos Cabat
9:30 - 9:45
 
Prezentare eveniment
Dragos Cabat / CFA, MBA, Managing Partner RisCo
Marian Alecsiu
09:45 - 10:30
 
Diferentierea afacerii pe o piata competitiva

Scopul inovatiei este de a te surprinde intotdeauna. Sunt curios cum vom fotografia si ce vom face cu fotografiile in urmatorii 3 ani, precum si ce device-uri vor aparea (de exemplu, ochelarii Google Glass). Mi-as dori sa vad un full frame pe un smartphone.

Marian Alecsiu/ Co-fondator F64
Marius Stefan
10:30 - 11:15
 
Modele de afaceri de succes

A face afaceri in Romania pentru noi este ca un roller coaster. Suntem de 9 ani pe piata si la fiecare trei ani am trecut printr-o criza. Important este sa gasesti solutia potrivita pentru orice situatie care ti se iveste.

Marius Stefan/ Owner Autonom Rent a Car
Ramona Ivan
11:15 - 12:00
 
Finantari din fonduri europene

Intalnim zilnic multi antreprenori la inceput de drum sau cu experienta, care au idei de afaceri mai mult sau mai putin inovative. Care sunt elementele care fac ca multele idei ale antreprenorilor romani sa se transforme in proiecte de succes? Care sunt actiunile care trebuie intreprinse si cele care sunt de evitat? Cand este bine sa ne finantam si cum?

Ramona Ivan / Director fonduri structurale - CEC Bank
12:00 - 12:30
 
Coffee break
Radu Balaceanu
12:30 - 13:15
 
Cat de importanta este crearea unui brand puternic

Foodpanda inseamna Rocket Internet, cel mai puternic incubator de businessuri online din lume. Sunt o echipa de vizionari care cunosc mediul de business online si consumatorul digital mai bine ca oricine. Cand am intrat in contact cu ei, obiectivul foodpanda in Romania mi-a fost explicat foarte clar: ne propunem sa fim un eBay al comenzilor de mancare.

Radu Balaceanu / Country manager Foodpanda
Alexandru Lapusan
13:15 - 14:00
 
Dezvoltarea aplicatiilor inteligente in on-line

Desi am fost freelancer si am lucrat ani de zile de acasa, nu vad munca de acasa ca pe ceva dezirabil. O vad ca pe ceva atractiv in momentul in care nu ai facut-o. Insa, dupa o vreme, iti dai seama ca nu esti atat de organizat sau de eficient si ca parca iti mai doresti sa vorbesti cu oamenii.

Alexandru Lapusan / Co-fondator si CEO Zitec
Radu Ciofu
14:00 - 14:45
 
Optimizare si marketing in on-line

Domeniul digital a evoluat extrem de mult in anii trecuti si sunt convins ca evolutia nu se va opri aici. Cred ca peste 10 ani promovarea pe internet se va face in moduri pe care astazi nici nu ni le imaginam.

Radu Ciofu / Co-fondator SEO Mark

Rezerva-ti loc/ nu rata evenimentul!

 
Oferta valabila pana la 14 Iunie 2016
200LEI + TVA
139 LEI + TVA
 
 
 
In maxim 24 de ore veti fi contactati pentru finalizarea inscrierii.
Preturile afisate nu includ TVA

Participanti

La eveniment vor participa peste 120 de companii reprezentate de directori generali si administratori, directori financiari si economici, contabili, consultanti, auditori, avocati.

 

Inscriere la conferinta si pret de participare

Pentru inscrierea la conferinta, completeaza formularul din pagina sau contacteaza-ne telefonic la 0771 074 558 sau pe email la ciprian.bobe@risco.ro

Costul de participare este de 200 LEI + TVA. Factura proforma va fi emisa pe baza datelor de contact furnizate si va fi transmisa pe email.

Pentru inscrierile inregistrate pana la data de 14 Iunie 2016 costul de participare este de 139 LEI + TVA.

Detalii furnizor si
Plata cu OP

RisCo Servicii Financiare SRL

Adresa B-dul Pierre de Coubertine 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

IBAN:
RO44INGB0000999904585503

Banca: ING BANK

CUI: RO33741906

Reg Com: J40/12529/2014

Detalii plata:
Conferinta Performanta IMM


Telefon: 031 433 65 80

Email: office@risco.ro


Harta Parteneri RisCo
Do NOT follow this link or you will be banned from the site! Do NOT follow this link or you will be banned from the site!