Contact RisCo Servicii Financiare

Date de Contact

Telefoane:
031 433 65 81
Email:
[email protected]
Program de lucru:
Luni - Vineri 9.00 - 17.00
Adresa birouri si corespondenta:
Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti

Date identificare RisCo Servicii Financiare SRL

  • Nume: RisCo Servicii Financiare SRL
  • CUI: RO33741906
  • Reg Com: J40/12529/2014
  • Sediu social: Bdul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 5, sector 2, Bucuresti
  • Cont IBAN RON: RO44INGB0000999904585503
  • Cont IBAN EUR: RO69INGB0000999904842006
  • Cont IBAN TREZO: RO07TREZ7025069XXX017957
  • Banca: ING BANK
  • Swift code: INGBROBU
  • BIC code: INGB

Despre RisCo Servicii Financiare SRL

RisCo Servicii Financiare a fost infiintata in 2014 si ofera servicii financiare online. RisCo Servicii Financiare are ca unic obiect de activitate operarea portalului www.risco.ro.

RisCo este un serviciu online prin care companiile si institutiile financiare pot verifica rapid, eficient si complet automat situatiile financiare si rapoartele juridice ale clientilor si partenerilor lor de afaceri.

RisCo preia prin canale informatice de mare viteza informatiile de la sistemele institutiilor oficiale, le prelucreaza si le ofera utilizatorilor intr-o forma deosebit de prietenoasa si usor de analizat. Criteriul de obtinere a informatiilor este codul unic de inregistrare al fiecarei firme, iar sursele de date sunt exclusiv cele oficiale. Toate procesele sunt complet automate, fara interventia factorului uman.
RisCo este un sistem acreditat ISO 9001 prinvind managementul calitatii si ISO 27001 privind securitatea informatiilor de catre United Kindom Accreditation Service (UKAS - Marea Britanie).

Portalul RisCo a fost creat de catre Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu, profesionisti cu o lunga experienta in domeniul financiar.

Dragos Cabat a lucrat timp de de 14 ani in sectorul financiar. Si-a inceput cariera in piata de capital lucrand in perioada 1995 - 1999 pentru doua firme de brokeraj - Intervam si Demir Securities - ca Head of Research and Head of Corporate Finance. In aceasta perioada a lucrat de asemenea cu mai multe banci de investitii din Europa (WestLb, Credit Commercial de France) si din Statele Unite.
Din 1999, Dragos a lucrat in domeniul bancar. La Unicredit Bank Romania el a detinut pozitia de Director de Sucursala, Economist Sef, Trainer si Risk Manager. La OTP Bank a fost Director de Risk, iar la Citibank a detinut pozitia de Deputy Country Risk Manager. Dragos a absolvit programul MBA - Canadian MBA Program (1995) si detine titlul CFA (Chartered Financial Analyst) din anul 2000.

Catalin Dumitrescu a lucrat de asemenea in piata de capital, 4 ani la firmele de brokeraj Intervam si Demir Securities, precum si in sectorul bancar. Activitatea in banci a inceput-o in anul 1999 lucrand la Unicredit Bank Romania pe pozitia de Senior Relationship Manager. Pentru o perioada de 2 ani, Catalin a structurat facilitati de creditare pentru segmentul de Large Corporate, iar dupa aceasta a fost promovat Director de Sucursala. Dupa alti 2 ani, cariera sa a continuat la Bancpost in pozitia de Sales Manager pentru segmentul de microintreprinderi avand in raspunderea sa vanzarile produselor de creditare la nivelul intregii tari. Catalin a absolvit Facultatea de Electronica din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti (UPB), Facultatea de Banci, Finante si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (ASE) si Facultatea de Management de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA).

 

Harta - RisCo Servicii Financiare SRL