Conferinta "Inteligenta Strategica si suprematie"

RisCo RisCo a organizat cea de-a doua editie a conferintei de business "Inteligenta Strategica si Suprematie: Modele de afaceri ale liderilor de piata",  in data de 15 Iunie 2016, la Hotel Pullman, din Bucuresti, in parteneriat cu CEC Bank si cu suportul Alpha Bank.

Cei peste 100 de participanti au avut ocazia unica de a discuta si de a afla povestile de succes ale unora dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Romania.

Marian Alecsiu (cofondator al F64), Marius Stefan (co-fondator Autonom Rent-a-Car), Ramona Ivan (CEC Bank), Alexandru Lapusan (CEO Zitec), Radu Balaceanu (Country Manager Food Panda), au dezvaluit din strategiile lor  de afaceri si au oferit cateva retete de succes pentru cei care isi doresc sa devina urmatorii jucatori de top din Romania.

Conferinta a fost un eveniment deosebit de interactiv. Sesiunea de intrebari si raspunsuri  a prilejuit dezbateri extinse intre vorbitori și participanti. 

Speakeri:  Marian Alecsiu (cofondator al F64), Ramona Ivan (CEC Bank), Alexandru Lapusan (CEO Zitec), Radu Balaceanu (Country Manager Food Panda) , Marius Stefan (co-fondator Autonom Rent-a-Car), Radu Ciofu (Business Manager SEOmark)

Data: 15 iunie 2016

Program: 09:00 – 15:00

Locatie: Bucuresti, Hotel Pullman, str. Montreal, nr 10, sector 1

Participanti: 109

 Afla cum a fost la acest eveniment din video-ul de mai jos:

Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alaturi la acest eveniment!

 

icon facebook icon twitter icon linkedin icon email