Raport Firma Mea - Imaginea firmei in fata clientilor!

Raport Firma Mea
Raport Firma Mea

Toate firmele au Raportul lor in contul RisCo!

Raportul fiecarei firme este generat automat si este gratuit. El poate fi descarcat din contul de client al fiecarei firme.

 

Avantajele oferite de Raportul Firmei tale!

1.

Credibilitate in fata Furnizorilor si Clientilor

 

O firma cu un raport care indica o situatie financiara echilibrata si rezultate bune ofera credibilitate in fata oricarui partener! Rezultatele pozitive anterioare reprezinta cea mai importanta premisa pentru o relatie de afaceri bazata pe incredere.

Increderea si credibilitatea sunt caracteristicile cele mai importante in activitatea unei firme si cele care impresioneaza orice partener! Raportul firmei tale arata simplu si clar valoarea si performatele obtinute.

 
2.

Conditii contractuale mai bune

 

Un raport afisand un Rating Foarte Bun si o Probabilitate de Insolventa scazuta indica riscuri viitoare foarte reduse. Astfel, firma poate obtine conditii de plata mai avantajoase constand in termene mai lungi si discounturi mai mari!

Un raport care include rezultatele financiare ale firmei si informatii privind situatia juridica a firmei elimina incertitudinile partenerilor privind calitatea si dimensiunea relatiei de afaceri.

 
3.

Imagine obiectiva a situatiei financiare si juridice

 

Oricine poate solicita raportul firmei tale in orice moment! De aceea trebuie sa vezi datele prezentate in raport si sa cunosti puntele tari si eventualele puncte slabe ale firmei tale!

Raportul te tine la curent cu ultimele modificari aparute in activitatea firmei - procese in instanta, datorii restante, incidente CIP, inregistrari la Arhiva Electronica, etc. Este important sa cunosti toate acestea inaintea partenerilor tai!