Date Firma - Registrul Comertului

 

1. Ce este raportul Date Firma - Registrul Comertului?

Raportul Date Firma - Registrul Comertului prezinta situatia juridica a firmei conform inregistrarilor oficiale la Registrul Comertului. 

Raportul este necesar in stabilirea identitatii oricarei firme, precum si a persoanelor abilitate sa o reprezinte. De asemenea, acest raport indica starea firmei, respectiv daca este in functiune, daca este suspendata sau radiata. Acest raport elimina riscul de a incheia contracte cu firme care au fost radiate sau cu persoane care nu au calitatea de reprezentant al respectivei firme.

Raportul Date Firma - Registrul Comertului este furnizat pe baza interogarii serviciului RegCom Online.

Rapoartele Date Firma sunt achizitionate de la Registul Comertului la pretul oficial conform Hotararii de Guvern.
RisCo nu stocheaza date despre Actionari si Administratori si nu foloseste date vechi sau stocate. Rapoartele sunt livrate in formatul primit de la Registrul Comertului!

2. Interpretare raport Date Firma - Registrul Comertului

Raportul Date Firma - Registrul Comertului contine informatiile principale despre firma cautata. Aceste informatii includ printre altele:

 • » Date de identificare firma: numar Registrul Comertului, CUI, act infiintare, sediu social, telefon firma, stare firma, capital social. Aceste informatii pot fi folosite atat pentru scopuri de marketing, cat si pentru stabilirea situatiei juridice exacte a firmei. Schimbari recente in structura datelor de identificare ale firmei, precum si existenta unor date neactualizate pot constitui semne de intrebare in privinta bonitatii acesteia.
 • » Sediu Social: actul de sediul, data de inceput si data expirarii sediului. Daca sediul firmei a expirat sau contractul de proprietate ori inchiriere nu mai este valabil, aceste situatii trebuie investigate inaintea inceperii colaborarii cu firma respectiva.
 • » Obiectul principal de activitate conform CAEN.
 • » Date despre asociati / actionari: denumire, calitate, adresa si aport la capitalul social al firmei.
 • » Administratori (persoane imputernicite): persoane fizice si/sau persoane juridice. Actionarii si/sau adminstratorii firmei sunt cei care pot reprezenta compania in relatiile comerciale.Bonitatea acestora precum si detinerile lor in alte firme sunt informatii importante cu privire la bonitatea firmei analizate.
Recom Date Recom

3. Cum te ajuta raportul Date Firma - Registrul Comertului

 
 • Prezinta datele oficiale de identificare ale oricarei firme, inclusiv sediul social si obiectele de activitate conform CAEN.
   

  Evitarea relatiilor comerciale cu 'firme fantoma', sau companii care si-au mutat de curand activitatea in alta zona a tarii este importanta pentru orice furnizor. In multe cazuri, chiar daca partenerul de afaceri cercetat este unul traditional, modificarile intervenite in datele de identificare ale firmei pot oferi informatii importante despre viitorul parteneriatului de afaceri.

 • Lista asociatilor si participarile acestora la capitalul social.
   

  Verificarea cu ajutorul raportului Date Firma - Registrul Comertului este absolut necesara pentru determinarea identitatii reale a oricarui client sau potential partener, precum si pentru a intelege relatiile de afaceri si structura de grup pe care firma analizata o poate avea prin actionarii si/sau administratorii sai.

Va recomandam totodata urmatoarele rapoarte pentru o interpretare cat mai completa a situatiei juridice a unei firme:
Participatii asociati - indica firmele in care actionarii si administratorii companiei analizate au participatii
Buletinul insolventei - indica daca firma analizata se afla in insolventa sau alta procedura juridica similara
Procese in instanta - prezinta procesele pe care firma respectiva le are pe rolul instantelor din Romania
AEGRM - prezinta structura de garantii mobiliare pe care firma le are fata de creditorii sai

4. Cum poti obtine raportul Date Firma - Registrul Comertului

 
Abonament:
 
Achizitionati un abonament din pagina Abonamente Rapoarte RisCo. Un abonament cuprinde un anumit numar de Credite RisCo care va permit sa efectuati rapoartele pe care le doriti. Creditele RisCo sunt valabile 12 luni de la data achizitionarii. Folosind acesta varianta veti avea nevoie de un Cont Client care se va deschide odata cu achizitionarea abonamentului.
Raport RegCom Online
Alerte Insolventa
GRATUIT - ZILNIC
 
Adreasa ta de email este suficienta!

Primesti zilnic lista cu firmele care au
avut procese de insolventa
in ziua anterioara