CALITATEA RAPOARTELOR RISCO

 

Cele mai bune Rapoarte de Bonitate

RAPOARTE FINANCIARE

 
Cele mai bune Imagini
si Informatii

Intelegi imediat si foarte exact
situatia oricarui partener

Analiza grafica si intuitiva a
datelor din fiecare raport

Simplu, Clar si usor de interpretat
de catre oricine

Informatii corecte si complete
pentru decizii eficiente

Date prelucrate numai din surse
oficiale

Rapoarte Financiare

Tipuri de Rapoarte Financiare si cum te ajuta:

Rating Financiar: Ratingul este un sistem care asociaza firmei o nota in functie de rezultatele financiare obtinute. Astfel, firma poate avea o situatie financiare mai buna sau mai slaba, iar riscuri asociate sunt in consecinta.

Limite Plati la Termen: Aceste limite reprezinta sumele maxime pentru care poti da marfuri sau servixii cu plata la termen. In cazul in care se vinde prea multa marfa exista riscul sa nu mai incasezi la termenul agreat.

Probabilitatea de Insolventa si Valoarea Firmei: Probabilitatea indica posibilitatea teoretica ca firma sa intre in insolventa si este calculata pe baza rezultatelor financiare. O probabilitate mare se datoreaza unei situatii financiare slabe sau dezechilibrate.Valoarea firmei indica pretul pentru care s-ar vinde firma din punct de vedere strict al rezultatelor financiare.

Datorii Restante la Buget: Datorii pe care firma le inregistreaza la Bugetul de Stat. Cu cat aceste datorii sunt mai mari, cu atat plata lor este mai dificila, iar riscul de blocare a conturilor este iminent.

RAPOARTE JURIDICE

 
Informatii actualizate la
momentul solicitarii

Structurarea si sintetizarea infor-
matiilor la fiecare raport

Interpretare grafica simpla si ex-
presiva

Imagine de ansamblu imediata
pe baza analizei datelor

Datele Recom sunt cumparate
de la Registrul Comertului

RisCo nu stocheaza informatii
despre asociati si administratori

Rapoarte Juridice

Tipuri de Rapoarte Juridice si cum te ajuta:

CIP - Centrala Incidentelor de Plati: Incidente de plata cu cecuri si bilete la ordin pentru ultimii 7 ani.

Procese in Instanta: Toate procesele aflate in derulare pe rolul instantelor din Romania si in care este implicata firma.

Buletinul Insolventei: Inregistrari privind declansarea si derularea procedurilor de insolventa, in cazul in care acestea exista.

Monitorul Oficial: Toate inscrierile firmei publicate de la infintare si pana la data raportului solicitat.

AEGRM: Toate inscrierile firmei publicate de la infintare si pana la data raportului solicitat.

Raport Recom: Raport privind situatia firmei, a actionarilor si administratorilor conform inregistrarilor Registrului Comertului. Datele sunt cumparate legal si nu se folosec date stocate sau baze de date.

Abonamente RisCo

Cele Mai Bune Abonamente RisCo

Cele mai bune Abonamente de verificare si alerte firme

START

58 lei / luna
Vezi Detalii

PRO

79 lei / luna
Vezi Detalii

EXTRA

112 lei / luna
Vezi Detalii
Discount 5% la fiecare plata cu cardul!

Alerte Insolventa, Registrul Comertului, TVA

De ce trebuie sa folosesti Alertele?

Toate firmele au sute sau mii de clienti cu care fac afaceri zilnic. O parte sunt facturati lunar, iar altii incidental. Insolventa unui client iti lasa putine sanse de a recupera banii facturati!

Alertele monitorizeaza zilnic sau saptamanal clientii si furnizorii tai si iti transmit pe email schimbarile aparute. Astfel poti evita relatiile care devin incerte si limita pierderile din vanzari!

Alertele functioneaza singure fara interventia ta. La inceput setezi portofoliile si tipurile de alerte, iar apoi primesti pe email modificarile la fiecare firma. Este simplu si cu efort minim!

De ce Alertele RisCo?

Alertele RisCo iti pun la dispozitie 7 categorii de informatii care monitorizeaza: Procesele de Insolventa, Buletinul Insolventei, status TVA si inactiv fiscal, precum si modificarile la Registrul Comertului.

Sistemul de Alerte RisCo este conceput pentru a fi utilizat cu cea mai mare usurinta de orice utilizator. In orice moment se pot adauga sau scoate firme si se pot modifica tipurile de alerte!

Alertele RisCo se transmit zilnic pe email si te informeaza despre orice modificare aparuta. Sistemul permite incarcarea a mii de firme intr-un portofoliu, iar efortul tau de urmarire este minim!

Alerte RisCo

Monitorizare si Evaluare Portofolii

Cum te ajuta Monitorizarea si Evaluarea?

Monitorizarea si Evaluarea Portofoliilor reprezinta verificarea tuturor clientilor sau a celor mai importanti atunci cand apar anumite date noi!

Publicarea datelor financiare anuale, a datoriilor restante trimestriale presupun reverificarea intregului portofoliu de clienti si stabilirea de noi limite de lucru!

In cazul clientilor mai importanti, cu facturare lunara si sume considerabile se pot efectua operatiuni de monitorizare CIP saptamanale sau lunare pentru evitarea riscului de neincasare a facturilor!

Avantaje Monitorizare RisCo

Monitorizarea RisCo este conceputa ca un sistem complet independent care permite oricarui utilizator sa introduca sau sa stearga oricand firme, sa seteze portofolii noi si sa seteze frecvente!

Se pot seta oricate portofolii cu oricate firme in functie de gradul de risc al firmelor si cu optiuni diferite pentru fiecare portofoliu. Utilizatorii au acces nelimitat la toate setarile!

Toate verificarile efectuate in timpul unei monitorizari sunt prezentate atat in fisiere PDF pentru fiecare firma in parte, cat si in format Excel cu rezultatele pentru intreg portofoliul!

Pentru operatiunile de monitorizare portofolii va rugam sa ne Contactati!
Alerte RisCo

Rapoarte International

Cand ai nevoie de Rapoarte Internationale?

Activitatile de import sau export presupun relatii contractuale cu parteneri din diverse tari. Verificarea acestora este la fel de importanta si necesara precum cea a partenerilor locali!

Majoritatea contractelor de import sau export au valori semnificative, de multe ori mai mari decat cele interne. Verificarea partenerilor este necesara pentru evitarea unor riscuri nedorite!

Cu cat valorile contractelor sunt mai mari, cu atat riscurile asumate pot fi mai impotante.Este esential sa cunosti capacitatea de plata a partenerului atunci cand exporti sau siguranta livrarii la importuri!

Avantaje Rapoarte Internationale RisCo

Rapoartele Internationale RisCo se pot obtine la fel de usor ca si cele interne. Comanda acestora se face exclusiv prin intermediul site-ului, iar ele se primesc in aproximativ 1-2 minute pe email!

Rapoartele Internationale sunt in formate diferite, in functie de tara de provenienta, iar limba acestora poate fi cea a tarii respective sau engleza. Obtinerea lor se face la momentul solicitarii raportului!

Rapoartele Internationale se solicita direct din contul de client in baza Creditelor RisCo. Nu sunt necesare plati aditionale sau solicitari prin intermediul personalului de suport!

Alerte RisCo

API - Informatii prin canale de mare viteza

Ce inseamna API si cand este util?

API - Application Programming Interface - reprezinta o interfata sofware prin intermediul careia se transfera date si informatii intre doua sisteme de calculatoare!

API presupune conectarea a doua sisteme, unul al furnizorului si celalalt al utilizatorului, printr-un canal securizat de date in scopul transferului de informatii intre cele doua sisteme!

Transferul de date prin API se face fara interventia resursei umane. Sistemele comunica intre ele conform specificatiilor definite, permitand preluari si actualizari de date cu viteze foarte mari!

Avantaje Sisteme API RisCo

Sistemele API RisCo pun la dispozitia utilizatorilor 4 tipuri de servicii predefinite prin intermediul carora se furnizeaza date despre firme si rapoarte RisCo!

Transferul de date prin API RisCo se efectueaza prin canale securizate de date cu viteze foarte mari, astfel incat timpul de preluare / actulizare este mai mic de 1 secunda!

Cele mai utilizate sisteme API RisCo sunt cele de preluare a datelor de identificare a firmelor si care sunt introduse in aplicatiile locale ale firmelor - de ex in aplicatia de facturare!

Alerte RisCo

Opiniile clientilor nostri despre serviciile RisCo

Rapoarte Risco avantajoase

Folosesc de peste 2 ani rapoartele risco. Avem peste 320 de clienti si le verificam ratingul si probabilitatea de insolventa in fiecare an, impreuna cu limitele pe care le calculeaza risco. De cate ori dam marfa unui client, cerem si un raport CIP sa vedem daca le dam marfa pe cecuri sau bilete in siguranta. Ne-au ajutat sa reducem facturile neincasate cu 68%. Banii incasati in plus sunt mult mai multi decat costul rapoartelor. Recomand cu incredere!

Angela M, controlling

 

Lista de clienti direct in CRM

Am integrat acum 7 luni sistemul nostru CRM cu listele de clienti de la Risco. Este mult mai simplu acum pentru echipa mea de vanzari sa gaseasca clienti buni. Pot sa le vada financiarele, sa ii selecteze dupa zona de interes, cifra de afaceri si multe alte criterii. Cu rapoartele Risco, CRM-ul devine un instrument cu adevarat de folos. Mai ales ca actulizarile de date de fac electronic, oamenii mei nu mai trebuie sa piarda timpul sa caute date din alte surse si sa le bage de mana in sistem.

George V, director vanzari

 

Diagrame actionari

Pentru noi ca distribuitor e important sa stim cui dam marfa, ca sa incasam banii. Unii patroni isi deschid firme una dupa alta si le baga in insolventa sau plimba profitul intre ele. Cu diagramele de la Risco vedem simplu si rapid in ce alte firme mai este actionar un patron. Asa evitam sa vindem celor care au falimentat firme in trecut, si stim cat putem sa ne expunem pe un grup de firme. De obicei, facem si un raport de limite de plati pentru fiecare firma din grup, si calculam cata marfa putem da intregului grup. Informatia de la Risco ne ajuta sa marim rata de incasari efective din vanzari, foarte importanta pentru distribuitori.

Emilia B, manager financiar

 

Cele mai bune abonamente din piata

Noi am folosit rapoarte de firma de la diverse surse, asta dupa ce un timp aveam o echipa de colegi care cautau toata ziua informatii despre clientii nostri pe site-uri. Dintre toate variantele, la Risco am gasit cea mai buna oferta de abonamente. Preturile pe raport sunt mici, in special in noua varianta cu credite iar valabilitatea este de 1 an. Poti sa faci doar rapoartele de care ai nevoie pentru o firma, in functie de cata marfa ii dai, nu esti obligat sa citesti mereu 30 de pagini. La noi, fiind o firma multinationala, procedura standard este sa facem un raport complet la inceputul relatiei cu orice client nou. Dupa aceea, facem saptamanal CIP, procese in instanta si datorii restante cand se actualizeaza. Flexibilitatea celor de la Risco ne-a ajutat sa economisim timp si bani.

Stela V, Client monitoring manager

Alertele te scapa de insolvente

Folosesc serviciul de alerte insolventa pentru mai multe firme cu care lucrez. Este necesar datorita problemelor care apar atunci cand o firma isi declara insolventa si ai bani de recuperat. Este foarte facil pentru ca poti pune in sistem sute de firme si primesti zilnic alerta doar la cei care au probleme. Nu faci mai niciun efort si stii imediat cu cine sa discuti.

Laura H, contabilitate

 

Alertele iti economisesc timp si bani

Alertele de la Risco sunt excelente daca ai multi clienti si vrei sa castigi timp si bani. Este ieftin - gratis sau cu un cost sub 50 de lei lunar pentru firma noastra, adica mai putin decat cheltuim pentru apa si sucuri la noi in birou :) iar Risco iti spune daca vreuna din firmele cu care lucrezi a avut proces de insolventa, e inactiva fiscal, si-a modificat date la registru si multe altele. Pentru 820 de firme in medie carora le facturam lunar, fara alertele de la Risco multi colegi ar fi muncit toata ziua sa afle informatiile!

Costel I, contabilitate

 

Rapoarte clare si simple

Noi intermediem transport de marfa intern si international. La fiecare contract verificam transportatorii cu care lucram, sa nu avem surprize cu marfa de la clienti. Vrem sa stim daca firma de transport exista cu adevarat si nu a intrat in lichidare, ce cifra de afaceri si active au, daca nu li s-a intamplat ceva de la ultima data cand am lucrat cu ei. Nimic nu e mai rau decat la un partener sa ii dispara marfa pe drum si apoi sa se certe cu noi! De cand lucram cu Risco, rapoartele lor au fost foarte exacte si ne-au ajutat sa nu avem probleme. Ne uitam doar la ratingul lor, la CIP si BI si dam ok-ul in cateva minute!

Mario V, casa de expeditii

 

Lista firme marketing

Vrem sa fim la curent tot timpul cu date despre piata. Prin specificul nostru, avem clienti multi si de marime medie sau mica (in comparatie cu noi) si peste 40 de competitori. Folosim listele de firme de la Risco pentru ca ne ofera posibilitatea sa selectam clientii dupa criterii variate – in primul rand ma intereseaza geografic, dupa cifra de afaceri si sa fie profitabile, dar vreau sa stiu si in fiecare an cati dintre clientii mei potentiali intra in insolventa, respectiv cate firmei noi apar pe piata. Datele se actualizeaza automat cand apar altele recente, imi place ca pretul de acces este foarte rezonabil

Angela H, director marketing

 

Diagramele despre actionari, de mare valoare pentru noi

In institutiile financiare, expunerea pe grupul de companii trebuie monitorizata atent. Exista proceduri speciale in acest sens. Directorii de sucursale si ofiterii de risc din Centrala trebuie sa stie daca firma pe care o crediteaza este in grup cu alte companii. Diagramele de la Risco sunt un instrument excelent pentru noi. Il folosim atat in centrala, cat si in reteaua de sucursale.

Doinita C, risk manager banca

Trimite opinia ta