5 cele mai bune cafenele din Bucuresti

5 cele mai bune cafenele din Bucuresti
Foto: bioaddict.ro

Tu ce sortimente preferi: espresso, caffe latte, cappuccino sau coffe cocktails? Daca, probabil, te numeri printre consumatorii fideli de cafea stii deja raspunsul. Potrivit ultimelor studii, Capitala detine peste 3400 de cafenele, baruri si restaurante, unde atat turistii straini, cat si locuitorii orasului se aduna aproape zilnic. Ultimele tendinte ale acestui segment arata ca alegerile pe care le faci atunci cand iesi in oras sunt influentate de: preturile serviciilor oferite, atmosfera locatiei alese si calitatea produselor.

Afla din informatiile prezentate de RisCo care sunt celemai bune cafenele din Bucurestisi cum evolueaza piata acestui segment in anul 2017.

 

1. Amrest Coffe

 Risco Star Index: 8.3

 

Cel mai mare lant de cafenele din lume a fost adus si in Romania, in anul 2015. De atunci si pana in prezent, compania Amrest Coffe si-a pastrat pozitia de lider pe piata cafenelelor si barurilor din tara noastra. Cu cate 28 de cafenele deschise in Romania, operatorul polonez a avut avantajul de a oferi produse de calitate la preturi accesibile si disponibile tuturor categoriilor de varsta.

 

 

2. Trotter Prim

 Risco Star Index: 8.1

 

Controlata de catre omul de afaceri Dragos Petrescu, compania detine lanturile de restaurante City Grill, Buongiorno, Pescarus, Caru’ cu bere, Bundetot, Hanul Berarilor, Sport Bar Cantina si cafenelele City Cafe. Fiind construite pe acelasi principiu, atunci cand clientii le trec pragul acestor locatii vor fi surprinsi sa constate ca majoritatea produselor sunt de calitate superioara si au preturi accesibile.

 

3. Festival ’39 - Cafeneaua Bucurestiului D'altadata

 Risco Star Index: 2.8

 

 

Pozitionata pe Strada Franceza, cea mai veche strada medievala a Capitalei, Cafeneaua Bucurestiului D'altadata ofera o atmosfera caracteristica inceputului de secol XX. Este locul perfect pentru intalniri romantice sau pentru intalnirile cu prietenii. Locatia ofera o atmosfera intima a unui cafenele la sosea, cu diverse elemente si accesorii originale din anii '30.

Citeste si  Vrei un taxi? Topul celor mai de incredere companii din Capitala

4. Fabrica Extreme & Event

 Risco Star Index: 2.3

 

Virgil Horvat, Costin Stanicioara, George Neculai, Cristian Joanta si Cristina Bahnariu sunt cei care au pus bazele dezvoltarii clubului, terasei si pub-ului Fabrica, aflat pe spaţiul fostei fabrici de ciorapi Apollo, cat si al clubului B52. In cadrul acestei locatii se pot organiza atat evenimente private, cat si clasice. Capacitatea clubului B52 este de 400-500 de persoane, iar a pub-ului Fabrica de 600 de persoane. Locatia dispune si de locuri de joaca pentru copii, dar si de oferte care mai de care mai tentante.

 

5. Smardan No. 9

 Risco Star Index: 2.8

 

Localizata pe harta ca fiind in inima Bucurestiului, Grand Cafe Van Gogh este locatia perfecta pentru intalnirile de afaceri sau pentru o seara linistita alaturi de prieteni. Cafeneaua dispune de zone special amenajate pentru fumatori si nefumatori, dar si de o sala de joaca pentru copii. Produsele consumate in aceasta locatie sunt 100% bio, ele provenind de la furnizori autorizati si au preturi profitabile.

 

Concluzii si tendinte 2017: Piata cafenelelor din Bucuresti a inceput sa se dezvolte mai puternic in ultimul an, pe masura ce evolutia consumului a intrat pe o panta ascendenta. Totul s-a datorat si consumatorilor, care plictisiti de cotidian au decis sa isi ofere mai mult timp liber pentru ei si prieteni, a cresterii salariale din ultima perioada, dar si a patronilor care au decis sa isi schimbe conceptul de nisa si sa aduca noutati pe toate planurile.

 

RisCo a realizat topul celor mai bune cafenele din Bucuresti, utilizand serviciul intern Liste si Selectii Firme.  Daca si tu lucrezi intr-o industrie competitiva si te intereseaza situatia primilor jucatori, urmareste articolele noastre sau foloseste serviciul recomandat de specialistii nostri.

 

Daca acest articol ti s-a parut interesant, urmareste-ne si pe paginile de Facebook, Twitter sau LinkedIn!

Monday, 20-March-2017
Autor: Minodora Florescu

 
 
 
 
Recomandari RisCo: