Iata 3 intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru a-ti schimba viata

 Iata 3 intrebari la care trebuie sa raspunzi pentru a-ti schimba viata
Foto: google.ro

Crezi ca o simpla intrebare iti poate schimba viata? Fara doar si poate raspunsul este afirmativ. Si asta fiindca, pe tot parcursul dezvoltarii tale, vei fi nevoit sa iti pui tot soiul de intrebari, carora sa le gasesti raspunsuri favorabile, care sa te indrume.

Abilitatea de a-ti pune intrebari este o provocare care te ajuta sa devii cu totul o alta persoana. Specialistii in domeniu au gasit cateva intrebari de baza, ce iti pot schimb viata cu totul.

Iata care sunt:

 

1. Cine esti tu si ce anume vrei de la viata?

Considerata intrebarea fundamentala in segmentul dezvoltarii personale, aceasta te va ajuta sa te cunosti pe tine si sa iti pui in valoare calitatile. De asemena, te va elibera de toate gandurile negative si te va determina sa iti stabilesti scopul pentru a obtine indeplinirea obiectivelor propuse.

 

Citeste si  Cum sa nu renunti in cele mai dificile momente?

 

2. Unde ai ajuns si de ce ai ramas acolo?

Pentru a-ti imbunatatii viata este important sa iti intocmesti o analiza proprie. Astfel, vei afla cat de productiv ai fost si cat de mult te-ai abatut de la drumul propriu-zis. Sunt momente in viata cand trebuie sa stii unde esti si sa descoperi ca este mult mai usor sa ajungi acolo unde ti-ai propus, doar daca iti cunosti abilitatile.

 

3. Ce si cum vei face?

Scopul si pasiunea sunt ingredientele necesare pentru a-ti crea viata perfecta pe care ti-o doresti. Cand visele se ciocnesc cu realitatea, in majoritatea cazurilor, realitatea castiga. Un vis devine mai mult decat o iluzie cand se stabilesc obiective si se formeaza obiceiuri. Exista o prapastie intre a sti unde esti si unde vrei sa fii. Planul tau este podul care leaga cele doua caracteristici.

 

Daca vrei sa iti schimbi viata trebuie sa intelegi ca tu esti singurul care o poate transforma in ceea ce vrei cu adevarat. Pune-ti intrebarile potrivite si actioneaza!

 

Daca acest articol ti s-a parut interesant, urmareste-ne si pe paginile de Facebook, Twitter sau LinkedIn!

Sursa: success.com

Traducere: Minodora Florescu

Monday, 17-July-2017
Autor: Mick Ukleja

 
 
 
 
Recomandari RisCo: