4 lucruri mici care te vor ajuta sa iesi in evidenta la locul de munca

4 lucruri mici care te vor ajuta sa iesi in evidenta la locul de munca

Esti unul dintre angajatii buni ai companiei la care lucrezi. De asemenea, esti si o persoana constiincioasa, politicoasa si care are planuri pe termen lung. Insa, cu toate acestea, sefii tai nu te observa.

Specialistii in domeniu spun ca, atat timp cat vei fi inconjurat de persoane ce obtin performante mult mai remarcabile decat ale tale, calitatile enumerate mai sus nu sunt de ajuns.

Si atunci ce este de facut? Citeste urmatoarele actiuni, pune-le in aplicare si ai sa vezi cum totul se va schimba. Cu toate ca sunt actiuni simple si poate lipsite de importanta au un efect nebanuit.

 

1. Ofera un exemplu specific

Furnizarea de exemple concrete va arata ca esti un angajat activ si care isi poate duce la bun sfarsit toate sarcinile. Acest gest subliniaza si faptul ca ceea ce faci este extrem de important pentru tine si ca tratezi toate sarcinile cu responsabilitate.

 

2. Vorbeste la intalnirile companiei

Daca iti doresti sa te faci remarcat, atunci cand iei parte la cele mai importante intalniri ale companiei, este recomandat sa iti expui prarerile cu privire la situatiile prezentate. De asemenea, ceea ce vei spune trebuie sa aiba si o motivatie puternica. Tot in cadrul acelor intalniri poti cere si opiniile colegilor.

 

Citeste si  4 moduri de a te relaxa la birou atunci cand esti stresat

 

3. Atrage feedback-urile pozitive

Feedback-ul te va ajuta sa identifici golurile profesionale pe care le ai sau sa iti consolideze increderea in tine. De cele mai multe ori critica este o actiune constructiva care te ajuta sa evoluezi in cariera. De asemenea, daca reusesti sa atragi energia pozitiva in jurul tau, atunci vei vedea ca si lucrurile care ti se vor intampla vor fi tot pozitive.

 

4. Imbunatateste-ti redactarea email-urilor

Inainte de a trimite un email verifica-l cu atentie. In acest caz, nu vei exclude doar greselile produse din cauza neatentiei, dar vei adauga si noi elemente ce iti vor imbunatatii calitatea email-ului. Astfel, destinatarul va fi mult mai atras sa citeasca informarea ta.

 

Chiar daca actiunile de mai sus sunt extrem de simple, ele ocupa timp. Insa, pentru a cunoaste succesul este nevoie de rabdare si de dorinta de a invata lucruri noi. Nu conteaza cat investesti in tine, atat timp cat rezultatul este cel pe care il doresti.

 

Daca acest articol ti s-a parut interesant, urmareste-ne si pe paginile de Facebook, Twitter sau LinkedIn!

Sursa: businessinsider.com

Traducere: Minodora Florescu