5 sfaturi pentru a-ti alege casa de marcat potrivita

5 sfaturi pentru a-ti alege casa de marcat potrivita

5 sfaturi pentru a-ti alege casa de marcat potrivita

Foto: The Markers

 

Casele de marcat se schimba si se imbunatatesc in permanenta, asa ca alegerea unei case de marcat de buna calitate este dificila fara a lua in considerare nevoile tale. Nu esti sigur cum sa iti alegi casa de marcat? Cria Soft iti prezinta 5 criterii care te vor ajuta sa alegi intelep.

 

      1. Evalueaza foarte bine marimea si nevoile afacerii tale

Primul aspect pe care ar trebui sa il iei in considerare inainte de a alege o casa de marcat potrivita este marimea activitatii tale. Este foarte important sa intelegi in ce pozitie te situezi acum si unde te plasezi in viitor. Bineinteles, nu ar trebui sa iti supraapreziezi capabilitatile, ci sa privesti dintr-o perpectiva reala. Daca activitatea ta curenta este relativ la un nivel inalt, atunci cea mai buna alegere este o casa de marcat Datecs cu capacitate mare de inregistrare, de pana la 100 000 de articole, pentru ca iti permite sa adaptezi cresterea odata cu extinderea afacerii tale.

Daca activitatea este mica sau medie, ai un inventar minim sau nu ai un numar mare de tranzactii zilnice, in acest caz este potrivita o casa de marcat cu capacitate mai mica.

 

       2. Evalueaza inventarul

Daca activitatea ta are un stoc minim si nu ai nevoie de monitorizarea permanenta a stocului, casa de marcat traditionalata iti va indeplini asteptarile prin efectuarea unor functii esentiale. Pe de alta parte, daca inventarul este mai mare, ai nevoie de o casa de marcat inovativa, care este convenabila din mai multe perspective pentru companie. Cel mai important aspect este capacitatea de monitorizare zilnica a tranzactiilor si acuratetea indicarii cantitatii de bunuri disponibile in depozit.3Verifica optiunile de securitate

 

       3. Securitatea casei de marcat reprezinta mereu un motiv de ingrijorare, asa ca, in momentul in care alegi o casa de marcat este important sa evaluezi caracteristicile de securitate ale casei de marcat. Casele de marcat traditionale iti ofera siguranta de care ai nevoie daca ai o persoana desemnata care se ocupa de aceasta sarcina. Toate casele de marcat de la Cria Soft comercializate au certificare CE si corespund celor mai inalte standarde de calitate.

 

       4. Evalueaza si gestioneaza informatiile clientilor in folosul companiei

O casa de marcat moderna iti ofera posibilitatea de a obtine detalii cu privire la clienti si la obiceiurile lor de cumparare. Casele de marcat moderne iti asigura statistici in timp real, istoria comenzilor si oferte speciale. Casele de marcat Datecs de la Cria Soft sunt atat de tip desktop, cat si portabile, cu posibilitatea de conexiune prin Bluetooth la device-uri mobile, fiind compatibile atat cu echipamente ce folosesc sistem de operare iOS, dar si sistem Android sau Windows.

 

       5. Alege un furnizor fiabil de case de marcat

Daca iti doresti case de marcat calitative, de incredere si durabile este important sa gasesti un furnizor care se focuseaza pe nevoile clientului. Echipamentele profesionale iti reevalueaza nevoile, iti ofera alternative de cea mai buna calitate, la un pret de nerefuzat.

 

Credem ca urmarind acesti 5 pasi in procesul de selectare al unei case de marcat, vei alege o casa de marcat de calitate, care iti va indeplini asteptarile.

 

Cria Soft detine modele de case de marcat dotate cu jurnal electronic. Echipamentele disponibile pe site se adreseaza oricarui tip de afacere, de la restaurante la farmacii, supermarket-uri, saloane de infrumusetare si chiar centre comerciale. Cria Soft este distribuitor autorizat pentru furnizarea caselor de marcat Datecs si ofera ajutor atat pentru achizitia initiala a unei case de marcat ieftine si performante, cat si pe parcurs pentru acordarea unui service lunar.

 

 

Friday, 21-December-2018
Autor: The Markers