5 trasaturi care iti spun daca ai ADN de antreprenor

5 trasaturi care iti spun daca ai ADN de antreprenor
Foto: entrepreneur.com

Daca recent s-a descoperit ca putem stoca date pe ADN uman, sa vedem, totusi, cu ce tip de ADN avem de-a face.  Multor oameni cu idei le place sa isi spuna antreprenori, dar, in realitate, vorbim despre un drum anevoios pana la reusita. Iata 5 indicatori care iti spun daca esti facut pentru acest traseu.

Inveti practicand

foto:telegraph.co.uk

Multi antreprenori au renuntat la scoala. Nu pentru ca au vrut sa demonstreze ceva, ci pentru ca nu au putut invata ascultand oameni care le repetau teorie.

Esti nerabdator de rabdator

foto:bmmagazine.co.uk

Multi antreprenori erau catalogati drept copii neastamparati care nu puteau avea rabdare. In timp, odata ce au crescut, au invatat sa gaseasca echilibrul si sa aiba rabdare pana la momentul optim pentru a lua o decizie. Daca poti face acest lucru, dar ai ramas energic si perseverent, atunci ai un mare avantaj.

Citeste si de ce oamenii de succes cauta acelasi tip de haine in fiecare zi.

Nu accepti “NU” ca pe un raspuns

foto:cloudfront.net

Unii dintre noi tind sa nu accepte un “NU”, dar nici feedbackul care ar putea sa le ofere o idee despre cum sa devina mai buni. Ideea e sa nu te lasi invins, sa intelegi de ce ti s-a spus “NU” si sa mergi mai departe.

Duci lucrurile la bun sfarsit

foto:sociallypresent.com

Iti place sa stii ca ti-ai rezolvat sarcinile, te organizezi bine si nu lasi nimic neterminat. Aceasta este o preocupare generala in randul antreprenorilor care doresc ca rezultatele sa vorbeasca pentru ei.

Cauti libertate

foto:investingincashflow.com

Chiar daca “libertate” este un termen pe care fiecare il intelege in felul sau, important este sa iti placa ceea ce faci si sa se completeze cu stilul tau de viata. Banii sunt esentiali, dar trebuie sa fii multumit cu activitatea ta.

Multi antreprenori au facut bani, dar sunt si multi care i-au pierdut. Este important sa stii daca esti potrivit pentru acest lucru sau ti-ar fi mai usor cu o slujba sigura

Daca acest articol ti s-a parut interesant, urmareste-ne si pe paginile de FacebookTwitter sau LinkedIn

Sursa: entrepreneur.com

Traducere: Andrei Bobe

 

Monday, 20-March-2017
Autor: Brian D. Evans