Achizitie uriasa facuta de PayPal

Achizitie uriasa facuta de PayPal

Achizitie uriasa facuta de PayPal

Foto: RisCo.ro

Procesatorul de plati online, PayPal, a ajuns recent la un acord pentru a achizitiona o platforma online de cumparaturi si recompense pentru cumparaturi. Achizitia facuta de PayPal este una uriasa, in valoare de 4 miliarde de dolari, potrivit businessinsider.com.

Platforma Honey este folosita in SUA prin intermediul unui add-on de browser si al unei aplicatii de mobil prin care utilizatorii gasesc cele mai bune oferte de la magazinele partenere si primesc recompense pentru fidelitate.

Potrivit informatiilor oficiale, PayPal va finaliza achizitia in primele 3 luni ale anului 2020. In momentul de fata, Honey are aproximativ 17 milioane de utilizatori activi pe luna si 30.000 de magazine online partenere.

Achizita urmareste sa personalizeze si sa simplifice experienta utilizatorilor care folosesc platforma Honey in acest moment.

PayPal a fost infiintat in 1998 sub numele de Confinity. Fondatorii serviciului de plati online sunt antreprenorii Ken Howery, Luke Nosek, Max Levchin, Peter Thiel si Elon Musk.

Thursday, 21-November-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: