Adservio a ajuns la 300.000 de utilizatori după 11 ani

Adservio a ajuns la 300.000 de utilizatori după 11 ani

Adservio a ajuns la 300.000 de utilizatori după 11 ani

Foto: ComputerBlog.ro

Adservio, cea mai mare platformă digitală pentru sistemul educațional din România, a atins cifra de 300.000 de utilizatori la aniversarea de 11 ani. În urmă cu mai mult de un deceniu, compania a pornit cu un proiect pilot la unul din liceele din Iași și cu toată determinarea de a moderniza educația din România. În prezent, mai mult de 200 de unități școlare la nivelul întregii țări, utilizează platforma Adservio și reduc birocrația cu 95%.

Scopul companiei este de a elimina semnificativ procesele care consumă timp, astfel încât profesorii să se poată dedica eficient actului didactic. Mai mult, platforma își propune facilitarea comunicării între toți actorii implicați în procesul educațional.

În cei 11 ani de activitate, peste 10.000 de profesori au fost instruiți pentru utilizarea tehnologiei sau au participat la prezentările și workshopurile Adservio din cadrul SuperTeach. Totodată, peste 1.000 de directori și secretari au primit suport în utilizarea unui instrument performant pentru managementul școlii, astfel încât să ia decizii informate, bazate pe date centralizate și actualizate în timp real, instant. Anul acesta, prin intermediul platformei, au fost trimise peste 5 milioane de mesaje, astfel că utilizatorii Adservio – elevi, părinți și profesori – pot comunica între ei oricând și de oriunde.

Citeste mai multe informatii pe www.computerblog.ro!

Tuesday, 03-December-2019
Autor: ComputerBlog.ro

Recomandari RisCo: