Amazon, Microsoft si Google nu vor mai fabrica produse in China

Amazon, Microsoft si Google nu vor mai fabrica produse in China

Amazon, Microsoft si Google nu vor mai fabrica produse in China

Foto: RisCo

♦ Google, Amazon, Microsoft, Dell si HP intentioneaza sa retraga productia de produse din China

♦ Principala preocupare a celor de la Google, Amazon si Microsoft sunt consolele de jocuri, e-book-urile si boxele inteligente. Pentru Dell si HP, principala preocupare sunt notebook-urile

♦ Potrivit unui articol publicat de Nikkei Asian Review, Apple vrea sa reduca producerea echipamentelor in China

 

Gigantii din domeniul tehnologiei intentioneaza sa renunte la fabricarea produselor in China, scrie intr-un articol publicat recent de Nikkei Asian Review. Citand numeroase surse, Nikkei Asian Review sustine ca cele cinci companii, Google, Amazon, Microsoft, Dell si HP, intentioneaza sa aleaga alte tari din Asia pentru fabricarea produselor.

 

Potrivit aceleiasi surse, compania Apple a avut in vedere mutarea intre 15% si 30% din productia de iPhone din China.

 

Google, Amazon si Microsoft

 

Consolele de jocuri si boxele inteligente sunt principalele preocupari pentru cele mai mari companii din Sillicon Valley, Google, Amazon si Microsoft – insa acelasi plan il au in vedere si Sony si Nintendo.

 

Amazon intentioneaza sa mute productia in Vietnam, in timp ce Microsoft intentioneaza sa mute productia in Thailanda sau Indonezia.

 

Momentan, planurile de viitor ale companiei Google nu au fost dezvaluite.

 

Dell si HP

 

Notebook-urile sunt principala preocupare a companiilor Dell si HP. Potrivit Nikkei Asian Review, cele doua companii au produs peste 70 de milioane de notebook-uri in China.

 

Compania Dell deja a mutat productia de notebook-uri in Vietnam, iar compania HP are in vedere mutarea intre 20% si 30% din productie in Thailanda si Taiwan.

 

Potrivit publicatiei businessinsider.com, oficialii Google, Amazon si Dell nu au facut niciun comentariu oficial pe marginea acestui subiect.

 

Te-ar putea interesa si: Cine si cat castiga de pe urma softurilor inteligente

Wednesday, 10-July-2019
Autor: RisCo

Recomandari RisCo: