Antreprenorii romani se revolta fata de dezinteresul autoritatilor: ”Si noi vrem autostrada!”

Antreprenorii romani se revolta fata de dezinteresul autoritatilor: ”Si noi vrem autostrada!”

Antreprenorii romani se revolta fata de dezinteresul autoritatilor: ”Si noi vrem autostrada!”

Foto: money.ro

Pe 15 martie 2019, la ora 15.00, societatile Neptun SA si Soceram SA din Campina isi vor intrerupe activitatea, timp de 15 minute, in semn de solidaritate cu omul de afaceri din Suceava care a construit din banii sai un metru de autostrada, in semn de protest fata de dezinteresul autoritatilor.

 

“Este un protest de solidaritate pentru ca, asemeni lui Stefan Mandachi, si noi suntem nemultumiti de lipsa de interes a autoritatilor fata de constructia de autostrazi in Romania. Noi vrem autostrada Ploiesti – Brasov, despre care se vorbeste de atata vreme, dar nu se face nimic!”, se mentioneaza in comunicatul de presa remis de Neptun SA si Soceram SA.

 

Omul de afaceri Stefan Mandachi, din Suceava, detinator al unui lant de magazine de tip fast-food, a construit singurul metru de autostrada din Moldova, undeva intre Voronet si Putna, si il va inaugura pe 15 martie, la ora 15.00. Bucatica de autostrada a fost construita de o firma de specialitate si a costat 4.500 euro. O investitie simbolica, realizata in sapte ore cu 17 muncitori. Initiativa tanarului afacerist sucevean este un protest fata de lipsa autostrazilor din Moldova si intreaga tara si, tot in semn de protest, Stefan Mandachi a anuntat ca va intrerupe activitatea in fast-food-urile sale pe 15 martie, ora 15.00, timp de 15 minute.

 

La Campina, societatile Neptun SA si Soceram SA isi vor manifesta solidaritatea cu gestul suceveanului, suspendand activitatea in aceeasi zi si la aceeasi ora. “Drumurile nationale sunt sufocate, pierdem timp pretios, pierdem ore si zile din viata noastra in coloane nesfarsite. Soselele noastre sunt cele mai periculoase din Europa, mii de oameni mor in fiecare an in accidente rutiere din cauza acestei infrastructuri precare. Avem nevoie de autostrazi pentru a salva vieti, dar si pentru ca o infrastructura buna ajuta enorm la o dezvoltare economica reala a acestei tari. Ne solidarizam cu protestul initiat la Suceava si tragem si noi un semnal de alarma in fata autoritatilor ”, se mai precizeaza in comunicatul societatilor campinene Neptun SA si Soceram SA.

Tuesday, 05-March-2019
Autor: money.ro

Recomandari RisCo: