Asus ROG Phone 2 în două noi ediții: Strix și Ultimate

Asus ROG Phone 2 în două noi ediții: Strix și Ultimate

Asus ROG Phone 2 în două noi ediții: Strix și Ultimate

Foto: ComputerBlog.ro

Super-telefonul Asus ROG Phone 2 are parte de două noi ediții, Strix si Ultimate, anunta computerblog.ro! 

Republic of Gamers (ROG) anunță două ediții noi ale gamei ROG Phone II: ROG Phone II Ultimate Edition și ROG Phone II Strix Edition. ASUS se bucură de un succes incredibil cu gama de telefoane ROG.

ROG Phone II a fost dezvăluit la IFA Berlin 2019 și a primit aprecieri la superlativ din partea pasionaților de jocuri și de telefoane mobile. Cele două ediții recente, din gama de top, împing mai departe limitele hardware, oferindu-le utilizatorilor putere, viteză și capacități de stocare fără rival pentru toate cerințele lor din sfera jocurilor mobile.

ROG Phone II Ultimate Edition dispune de o capacitate imensă de memorie RAM de 12GB și de 1TB spațiu de stocare, în timp ce Strix Edition oferă 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Ambele dispozitive continuă să ofere specificații hardware puternice care îi pot satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori de gaming mobil.

Ediția Strix a telefonului de gaming ROG Phone II le oferă utilizatorilor 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Aceasta va fi disponibilă pe piața locală începând din luna decembrie 2019.

Citeste mai multe informatii pe www.computerblog.ro!

 

Thursday, 21-November-2019
Autor: ComputerBlog.ro

Recomandari RisCo: