Black Friday 2019 anunta incasari de peste 300 de milioane de euro

Black Friday 2019 anunta incasari de peste 300 de milioane de euro

Black Friday 2019 anunta incasari de peste 300 de milioane de euro

Foto: Pixabay.com

Anul acesta, Black Friday se anunta a fi cel mai spectaculos din istorie. De Black Friday 2019 se estimeaza ca vor fi peste 10 milioane de produse vandute, iar incasarile vor depasi 300 de milioane de euro, scrie intr-un material publicat pe stirileprotv.ro.

Editia cu numarul 9 a debutat deja in unele magazine, insa punctul culminant va fi pe 15 noiembrie, ziua in care toti marii jucatori din piata au anuntat campanii. Printre magazinele cele mai ravnite sunt cele din IT&C, fashion, home&deco, food, beauty si servicii. Campaniile speciale anunta MEGA reduceri, de pana la 80-90%.

Cresterea semnificativa a vanzarilor se datoreaza in primul rand modificarii obiceiurilor de consum si extinderii modalitatilor de plata. PayU anunta, in urma cu cateva zile, ca romanii vor cumpara in valoare de 1,2 miliarde de lei, in crestere cu 20% fata de 2018.

Site-ul oficial al Black Friday 2019 anunta ca editia de anul acesta va fi una de zenatie, datorita experientei acumulate in fiecare an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita diversitatii magazinelor participante.

Tot pe site-ul oficial poti urmari toate magazinele inscrise in campania de Black Friday sau brandurile romanesti si de renume care vor avea reduceri substantiale.

Mai multe informatii poti gasi si pe site-urile unor magazine participante la campania Black Friday 2019, deoarece si acestea au afisate detalii esentiale cu privire la crearea contului, plasarea comenzii, setarea adresei de livrare sau selectarea metodei de plata. Unele dintre cele mai urmarite magazine sunt cele de electrocasnice, motiv pentru care este recomandat sa arunci o privire si pe site-urile magazinelor Flanco, Altex sau eMag.

 

Monday, 04-November-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: