CAMERE IP EXTERIOR PENTRU PARCARI

CAMERE IP EXTERIOR PENTRU PARCARI

CAMERE IP EXTERIOR PENTRU PARCARI

Foto: Machteam

Hotii sunt din ce in ce mai multi si nu stau niciodata degeaba. Situatia este confirmata chiar de politistii, care recunosc ca in multe situatii sunt depasiti de numarul mare de infractori. Oricare dintre noi poate cadea victima unei talharii, chiar daca ne aflam in centrul orasului sau pe drum. Bine organizati, infractorii merg la sigur si ataca acolo unde nu exista martori, de obicei in locurile ferite cum ar fi parcarile deoarece implica un risc mai mic. Cele mai multe supermarketuri si mall-uri din Bucuresti au programul extins, multe functionand non-stop. Pentru a reduce semnificativ numarul infractiunilor si pentru a spori siguranta clientilor s-au instalat cele mai bune camere ip exterior.

Cele mai multe parcari sunt structurate pe 3-4 nivele. Au demisol, parter si patru etaje, doua intrari, si sunt dotate cu cele mai moderne tehnologii de acces, semnalizare si detectie, precum si cele mai bune camere de supraveghere exterior profesionale. Pe fiecare nivel se asigura un iluminat foarte bun si se monteaza camere de supraveghere exterior atat in interiorul parcarii cat si afara. Camere supraveghere exterior 360 grade de tip speed dome au fost montate in exterior si deasupra punctelor de acces. Acestea au un sistem de rotire, inclinare si zoom mare la distanta si capacitatea de a inregistra atat panoramic cat si in detaliu. Mai mult decat atat, aceasta camera supraveghere exterior rotativa isi poate ajusta rapid unghiul de filmare si poate monitoriza mai multe zone de interes datorita lentilei ce poate fi rotita in plan vertical la 90 de grade, in plan orizontal la 360 de grade.

Mai mult decat atat, pentru a minimiza numarul situatiilor neplacute au instalat un kit camere supraveghere exterior ieftine pe casa scarilor si in zona lifturilor. Pentru a distinge in detaliu atat oamenii cat si vehiculele si numerele de inmatriculare o singura camera supraveghere exterior are capabilitati extraordinare. Rezolutia impresionanta de pana la 8 MP si lentila cu unghi larg de viazualizare contribuie semnificativ la performanta acestora. Mai mult, o camera de supraveghere exterior poate inregistra color atat ziua cat si noaptea pentru a nu se pierde detaliile, pentru o mai buna protectie. Pe langa furturi, o camera video exterior este folosita pentru a oferi dovezi ferme in cazuri de vandalism sau accidente.

Pe langa faptul ca au montate camere supraveghere exterior wireless, parcarile centrelor comerciale sunt dotate cu panouri cu indicatoare de locuri libere, in timp real. Aceste sisteme permit informarea si ghidarea rapida a clientilor in interiorul parcarii si imbunatateste experienta clientilor de folosire a parcarii prin economisirea timpului. De asemenea, amplasarea acestor sisteme supraveghere video exterior s-a realizat in cel mai mic detaliu, conform unui plan bine pus la punct, plan care doreste sa elimine orice punct mort si vulnerabilitate, astfel incat sa fie monitorizate absolut toate zonele, fara exceptii. In acest fel clientii vor fi supravegheati din momentul in care parasesc centrul comercial pana ajung la masina cu scopul de a nu fi expusi unor posibile evenimente neplacute.

Daca sunteti in cautarea unui kit supraveghere video exterior 2 camere, accesati 1CCTV.ro. Acest magazin online de renume va ofera cele mai noi si mai inteligente modele de pe piata. Camere supraveghere wireless exterior pret incredibil de mic veti regasi in oferta 1CCTV. In plus, preocuparea permanenta a echipei tehnice va oferi suport oricand aveti nevoie.

Monday, 12-November-2018
Autor: Machteam

Recomandari RisCo: