Ce fac diferit femeile independente. Determinarea este punctul lor forte!

Ce fac diferit femeile independente. Determinarea este punctul lor forte!

Ce fac diferit femeile independente. Determinarea este punctul lor forte!

Foto: RisCo

Femeile independente stiu ce vor. Isi cunosc limitele, insa acest lucru nu le impiedica sa evolueze si… sa impresioneze. Sunt motivate, determinate, au incredere in ele insele si realizeaza tot ce isi propun, indiferent de circumstante. Au propriile opinii, isi exprima deschis parerile, stiu foarte bine ce vor sa faca in viata si nu depind de nimeni. De ce sunt puternice? Pentru ca au propriul mod de a rezolva orice, asa ca foarte multe persoane se intreaba ce fac diferit femeile independente.

Femeile independente sunt inteligente, au o vointa puternica si nimic nu le poate sta in cale. Chiar daca nu sunt toate zilele perfecte, ele stiu sa faca diferenta intre micile inconveniente si problemele care trebuie luate in considerare.

 

Ce fac diferit

 

Nu le este teama sa ia decizii

 

Uneori, nu toate deciziile sunt usor de luat, mai ales daca acestea pot schimba radical situatiile, insa femeile independente nu se tem de nimic. Ele sunt foarte hotarate si stiu foarte bine ce vor sa faca. Nu lasa pe nimeni sa le afecteze sanatatea psihica si emotionala si cu siguranta nu se lasa influentate de alte persoane.

 

Femeile indepente fac totul… singure

 

Poate ca deja exista o tendinta de exagerare in ceea ce priveste nevoia de independenta pe care o au si o exprima foarte multe persoane, insa un lucru ramane perfect valabil in continuare: orice persoana independenta este capabila sa faca totul singura. Iar femeile independente se descurca foarte bine in numeroase situatii. Ele nu depind de nimeni si nu asteapta ca problemele lor sa se rezolva de la sine. Gandesc si actioneaza, fara sa aiba regrete!

 

Se focuseaza asupra obiectivelor

 

Foarte multe persoane, femei si barbati deopotriva, au tendinda sa fie nemultumite de lucrurile care nu merg bine, sa puncteze mereu tot ce este negativ si sa ramana blocate asupra tuturor acelor probleme pe care nu cred ca le pot rezolva… insa femeile independente stiu ca un astfel de obicei este toxic. Asadar, ele inteleg ce nu merge bine, analizeaza si gasesc mereu solutii si variante care le ajuta sa rezolve tot ce si-au propus.

 

 

Au incredere in ele insele

 

Increderea este foarte importanta, iar femeile independente isi cunosc atat punctele slabe, cat si punctele forte. Ele nu cad in capcana gandurilor negative si sunt constiente de faptul ca totul depinde de modul in care aleg sa priveasca orice situatie. Astfel, femeile independente reusesc mereu sa detina controlul si sa nu se alarmeze cu probleme care nu sunt importante.

 

Sunt determinate

 

Indiferent ce isi propun, femeile independente sunt determinate! Nimeni si nimic nu le poate impiedica sa isi atinga obiectivele profesionale si personale, asa ca ele sunt deseori invidiate de foarte multe persoane.

 

Nu au nevoie de validare

 

Desi traim intr-o lume in care imaginea primeaza si realizarile sunt etalate pe retelele sociale, femeile independente nu au nevoie de validarea altor persoane si nici nu cauta sa primeasca apreciere din partea altora. Ele stiu foarte bine ce calitati au si ce pot sa faca, asa ca intreaga lor atentie se concentreaza asupra obiectivelor proprii.

 

Isi asuma riscuri

 

In drumul spre succes apar si foarte multe situatii neplacute, insa femeile independente isi calculeaza fiecare decizie. Ele stiu cand sa isi asume riscuri si nu se tem de esec, pentru ca orice rezultat mai putin bun le ajuta sa descopere ce nu a mers bine si astfel vor putea face mult mai usor progrese.

Te-ar putea interesa si: De ce femeile independente si egoiste sunt mai fericite

Friday, 05-April-2019
Autor: RisCo