Ce trebuie sa stii despre Samsung Galaxy Watch Active 2

Ce trebuie sa stii despre Samsung Galaxy Watch Active 2
Foto: ComputerBlog.ro

Cel mai recent smartwatch Samsung, Galaxy Watch Active 2 aduce functiile personalizate de sanatate la un alt nivel si va permite sa va bucurati de mai multa flexibilitate ca niciodata cu tehnologia LTE, scrie computerblog.ro

Samsung Electronics a prezentat oficial Galaxy Watch Active 2, cel mai nou device din portofoliul de smartwatch-uri Galaxy. El vine cu specificatii noi si intuitive, pentru a le permite utilizatorilor sa isi personalizeze device-ul in functiei de stilul lor de viata, sa isi tina sub control sanatatea si sa le ofere o experienta completa.

Galaxy Watch Active 2 le permite utilizatorilor sa aiba o viata mai buna prin schimbari zilnice mici, dar semnificative – de la obiective de sanatate, cum ar fi monitorizarea somnului, a activitatii fizice si tinerea sub control a stresului, pana la finalizarea sarcinilor zilnice intr-un mod cat mai eficient.

Indiferent daca doriti sa va alocati timp pentru a medita sau sa primiti notificari in legatura cu orice update, Galaxy Watch Active2 se va integra perfect in stilul vostru de viata, oferind acele specificatii care fac diferenta – toate acestea intr-un device elegant, care se va potrivi si cu stilul vostru vestimentar.

Galaxy Watch Active 2 este gandit sa fie nu doar foarte elegant, dar si usor customizabil in functie de nevoile voastre. Ceasul Smart are doua dimensiuni diferite: 44mm si 40 mm in diametru si in doua stiluri, respectiv aluminiu usor cu o banda Fluoroelastomer (FKM) si otel inoxidabil premium cu curea din piele. Acesta vine cu o curea standard de 20 mm, atat pentru versiunea de 44mm, cat si pentru cea de 40mm.

Cciteste continuarea articolului pe www.computerblog.ro! 

Wednesday, 07-August-2019
Autor: ComputerBlog.ro

Recomandari RisCo: