Cel mai bun telefon lansat in 2019 - editia de vara

Cel mai bun telefon lansat in 2019 - editia de vara
Foto: ComputerBlog.ro

Clasamentul cel mai bun telefon in 2019 se refera doar la modelele de top si nu include aici telefoanele mai ieftine, scriu colegii de la computerblog.ro. 

 

Top 10 telefoane in 2019


1) Samsung Galaxy S10+. Este la ora actuala cel mai bun telefon pe care-l poti cumpara. Da, putem face comparatii cu celelalte modele din top, ramane relativ scump si are ca minus faptul ca nu au lucrat la zoom optic mai intens. Dar camera foto este exceptionala, performanta este peste rivali, bateria tine foarte bine, ecranul este genial. Are probabil cea mai buna camera selfie dintre modelele de top. Oricum ai pune problema, Galaxy S10+ este cel mai bun telefon din 2019.

Mie personal imi place Samsung Galaxy S10+, stiu ca este un telefon foarte scump si sunt de acord ca deseori merita sa dati banii pe altceva decat cel mai nou smartphone. Dar pentru cei care au bani si vor sa aiba cea mai noua tehnologie, S10+ este un telefon care nu poate fi ignorat. Stiu insa ca romanii gasesc mereu solutii, indiferent de pret. Unii vand telefoanele vechi, probabil cei care au S9 sau iPhone sau Huawei. Le vand si pun diferenta la salariu si apoi iau S10+. Altii le cumpara cu oferte la abonament, dar cu contract pe doi ani. Altii, prefera sa plateasca in rate, se pot face inclusiv la eMAG. Asa ca daca vreti cel mai modern telefon al momentului, merita actualizarea la Galaxy S10 Plus.

Ce-ar fi de imbunatatit? Deocamdata ramane clara doar nevoia unei camere cu zoom mai mare, care sa concureze mai bine cu ce ofera Huawei, in rest pare un model imbatabil.

 

Citeste continuarea pe computerblog.ro!

Monday, 24-June-2019
Autor: ComputerBlog.ro

Recomandari RisCo: