Comunitatea The Woman s-a reunit in 28 martie la Conferinta de Leadership Feminin

Comunitatea The Woman s-a reunit in 28 martie la Conferinta de Leadership Feminin

Comunitatea The Woman s-a reunit in 28 martie la Conferinta de Leadership Feminin

Foto: The Woman

28 martie 2019. Ce a insemnat editia cu numarul 8 a Conferintei de Leadership Feminin? Peste 600 de femei si 23 de barbati - oameni cu emotiile si increderea lor, 1700 mp dedicati celor 13 speech-uri, networking-ului si proaspetelor mamici, 6 premii oferite in cadrul Galei, momente artistice cu balerine si un dans aerial spectaculos sustinut de Christine Van Loo - de 7 ori campioana nationala la acro-gimnastica in Statele Unite ale Americii.

Artisti, oameni de televiziune, jurnalisti, femei din business-ul romanesc si-au spus povestile in fata femeilor din comunitatea The Woman: cu succes si esec, cu frici si invataturi, cu vieti schimbate atunci cand se asteptau cel mai putin.

Cateva idei, pe scurt:

• Irina Margareta Nistor ne-a indrumat sa invatam din greselile altora, pentru ca noi nu avem timp suficient sa le facem pe toate, in vreme ce Ioana Enache a subliniat ca viata nu este despre a avea, ci despre a fi.

• Sonia Argint Ionescu a discutat despre momentul in care motivatia atinge forma disciplinei si ca de cele mai multe ori nu constientizam nevoia de echilibru decat atunci cand el ne lipseste.

• Ionela Nastase a abordat latura jurnalismului social. Atunci cand microfonul si camera nu sunt suficiente pentru schimbare (discutam despre cancer sau infertilitate) a trecut dincolo de pupitrul stirilor si a devenit o voce pentru cei care aveau nevoie cu adevarat de schimbare.

• Panelul de dezbatere a abordat tematica schimbarii personale si profesionale alaturi de Maria Dermengiu, Ileana Badiu si Alina Dumitru. Am aflat astfel cum pot anumite decizii sa influenteze o intreaga cariera sau cum schimbarea te poate conduce catre destinatii neasteptate, unde simti sa si ramai.

• Dite Dinesz ne-a purtat pe poteci neumblate si ne-a aratat cum pacea poate lua forma fizica: bocanci, rucsac, un reporter si un cameraman. Ne-a povestit despre proiectul Izolati in Romania, despre acei batrani ai muntilor Romaniei, despre care nu stiu multi, dar pentru care petecul de cer si de pamant le sunt casa.

• Irina Rimes ne-a intors catre valorile care ne fac oamenii de astazi - ne-a vorbit despre iubire, investitia in propria persoana, respectul fata de tine si ceilalti, curajul de a fi asumat. “Iubesc sa scot tot ce-i mai bun din ce gasesc in lumea asta. Eu cred despre succesul meu ca a inceput acolo unde s-a terminat educatia parintilor mei si a sistemului din care fac parte.”

 

 

Gala Premiilor – #LeadersofChange

 

Evenimentul a adus pe scena femei autentice care au inteles ca vocea si actiunile lor fac diferenta in industria din care fac parte, fie ca vorbim de film, fashion, educatie, tehnologie sau lifestyle. Femeile si initiativele premiate in cadrul evenimentului sunt:

Lifetime Career Award a fost acceptat de Irina Margareta Nistor si oferit de AEGON. Distinctia a venit ca o recunoastere a modului in care Irina Nistor, o femeie hotarata si pasionata, a reusit prin intermediul vocii sale, patrunzatoare si marcanta, sa inspire o tara intreaga, devenind un simbol al libertatii in perioada comunista.

Game Changer Award a fost acordat Mirelei Bucovicean – fondator Molecule F, prima platforma de retail on-line dedicata produselor de moda romanesti, femeie care in decursul a 29 de ani de activitate, a activat in peste 9 industrii complet diferite. Premiul a fost oferit de catre Raiffeisen Bank.

• ARIES Transilvania a acordat premiul Education Award ONG-ului care face posibila educatia digitala si tehnologica pentru adulti si copii - Simplon Romania.

Millennial Leader Award – premiul pentru inovatie si tehnologie a unei femei din generatia Millennials a revenit Xeniei Munteanu (CEO Plannable) si a fost oferit de Liberty Technology Park.

• Turkish Airlines a oferit premiul pentru Badass Woman Giuliei Anghelescu - cantareata, vlogger si actrita la inceput de drum in filmul “Faci sau taci” pentru reinventare si schimbarea mentalitatii conform careia femeile cool sunt mamici, iubite, prietene sau sotii.

The Most Appreciated Leader Award este distinctia care revine Mirelei Retegan, pentru toata munca depusa in proiectele pe care le-a dezvoltat pana au devenit fenomen national - premiul fiind oferit de catre Sissi Romania.

Despre proiecte de viitor si data noii editii The Woman

19 Martie 2020 este data oficiala a celei de-a 9-a editii The Woman Leadership Conference. Pana atunci, #FaEchipaCuCorpulTau.

"Pentru a fi lideri cu adevarat, trebuie sa fim mai intai liderii corpurilor noastre." Pornind de la aceasta idee, echipa The Woman a initiat alaturi de Patricia Rusu, nutritionist si realizator al emisiunii “Gustul Sanatatii” in cadrul Look Medica, campania de constientizare si informare asupra reducerii cantitatii consumului de zahar. Campania se desfasoara pe parcursul a 3 luni si este sustinuta cu informatii si sfaturi concrete care sa contribuie pe termen lung la imbunatatirea calitatii vietii.

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sprijina dezvoltarea leadershipului feminin sunt: Aegon, VIVO!, Turkish Airlines, ECCO, SISSI, Dentocalm, Heme.ro, Magnolia, Samdam, Filadelfia Turism, ATP Motors, Artisan D’Amour, Sophie Wedding House, Meron, Zelist Monitor, Blitz VIP, Vitamin Aqua, Silma Optic, OrtoLife, PilatesFIT, Coquette, Liberty Technology Park, PBSerum Romania, Chic Bijoux, Norda Shop, Mendola Fabrics, IQOS, Lavanda Sky, Gerovital, Komoder, Unique, Infinity Trophy, Vodnar Beauty Lounge, Nashi Argan, ClujHub, Mediadome, PMA Invest, Radio Cluj, Targul de Cariere, Kupaj, Silicon Forest, Bloom, Meron. Trofeele au fost create cu sprijinul Infinity Trophy.

Wednesday, 03-April-2019
Autor: The Woman