Cum iti ajuta afacerea platformele Business Intelligence

Cum iti ajuta afacerea platformele Business Intelligence

Cum iti ajuta afacerea platformele Business Intelligence

Foto: RisCo

Intr-o lume in care tehnologia avanseaza tot mai mult si in care sistemele de automatizare a sarcinilor sunt tot mai necesare, solutiile Business Intelligence vin cu siguranta in sprijinul companiilor.

Business Intelligence (BI) inseamna raspunsuri complete la toate intrebarile pe care un manager le are despre compania sa. Solutiile performante, de ultima ora, sunt cu siguranta pentru orice companie cea mai buna varianta pentru a economisi timp. In plus, utilizarea unor sisteme performante are si un alt avantaj: gestionarea resurselor actuale si reducerea cheltuielilor.

Daca ai un business pe care vrei sa il cresti, in mod sigur te-ai confruntat cel putin o data cu situatii neasteptate. Sau a fost necesar sa apelezi la sfaturile unor profesionisti pentru a obtine mai usor unele informatii juridice si financiare.

Solutiile BI oferite de RisCo introduc in analiza perspective noi din care sa privesti datele firmei tale sau datele clientilor, furnizorilor, partenerilor si competitorilor tai.

Analizarea unor informatii financiare si juridice nu iti mai ocupa timp, pentru ca acum ai acces la sisteme performante de calculare a indicilor financiari si de rapoarte juridice pe care le poti accesa si descarca oricand. Solutiile BI vin in sprijinul companiei tale si iti ofera date corecte si actuale, pe care le poti analiza oricand. Nu ai nevoie de cunostinte de specialitate si nici nu mai este necesar sa apelezi la serviciile unor profesionisti.

Detii controlul asupra informatiilor pe care vrei sa le gestionezi si poti sa fii notificat zilnic in pivinta modificarilor care apar in portofoliul de clienti.

 

Business Intelligence – cum te ajuta sa iti dezvolti afacerea

 

1. Ai la dispozitie instrumente avansate pentru strategii de afaceri

 

Business Intelligence inseamna acces la informatii complete despre companiile care te intereseaza. De la date de contact pana la informatii despre sediul social, domeniu de activitate, cifra de afaceri, cota de piata, profit sau incidente de plata si procese de insolventa. Toate aceste date sunt disponibile pe risco.ro, fiind rapid de utilizat si de analizat. Sistemele avansate si functiile pe care le ai la dispozitie te ajuta sa economisesti timp si sa iei decizii mult mai bune.

 

2. Ai la dispozitie rapoarte pentru firme

 

Solutiile de Business Intelligence oferite de RisCo iti ofera acces la o serie de rapoarte pentru firme. Vrei sa afli ce incidente de plata are un client sau daca o firma este in insolventa? Poti genera raportul Monitorul Oficial sau poti descarca oricand un Buletin de Insolventa PDF. Poti, de asemenea, sa descarci Raport Rating Financiar, Limite Comerciale, Probabilitate Insolventa, Datorii Restante, Incidente Plata, Procese in Instanta, Registrul Comertului sau Arhiva AEGRM. Toate aceste rapoarte te ajuta sa analizezi mult mai rapid informatiile de care ai nevoie si astfel sa stii cum sa procedezi mai departe.

 

 

3. Poti seta alerte si monitorizari

 

Ai un portofoliu mare de clienti si colaboratori si vrei sa fii mereu informat cu privire la orice modificare? Solutiile Business Intelligence te ajuta sa castigi timp pentru afacerea ta. Poti seta alerte pentru Insolventa si astfel sa stii cand trebuie sa iei alte decizii. Vrei sa iti maresti portofoliul de clienti? Serviciul Alerta Firme Nou Infiintate te notifica ori de cate ori apar noi firme pe piata.

 

4. Ai analize bazate pe date la zi

 

Serviciile de Business Intelligence extrag datele din sistemele publice si iti pun la dispozitie sisteme avansate de interpetare si analiza a datelor preluate. Astfel, vei avea acces la tehnologie de ultima generatie, care te va ajuta sa iei decizii mai bune.

 

5. Obtii oricand toate raspunsurile dorite

 

Este necesar sa apelezi de multe ori la alte persoane pentru a obtine unele informatii? De acum poti obtine oricand toate raspunsurile dorite! Nu mai trebuie sa apelezi la alte departamente si nici sa astepti informatii pe e-mail sau telefonic. Accesezi www.risco.ro, te abonezi la servicii si castigi timp pentru afacerea ta.

Domeniul afacerilor este tot mai competitiv, motiv pentru care ai nevoie de instrumente pe masura! Serviciile de Business Intelligence te ajuta sa te aliniezi marilor jucatori de pe piata, sa analizezi mai repede si mai usor informatiile dorite, sa intelegi dinamica unui domeniu sau sa stii in ce sector sa investesti.

Te-ar putea interesa si: Ce este Business Intelligence si cum te ajuta sa fii cu un pas in fata!

Wednesday, 12-June-2019
Autor: RisCo

Recomandari RisCo: