Este posibil sa generezi un venit constant din pariuri sportive?

Este posibil sa generezi un venit constant din pariuri sportive?
Foto: Tipzor Media

Chiar daca unii nu admit si zic ca joaca la pariuri sportive doar de distractie, cu siguranta toata lumea doreste sa genereze profit. Nu se poate sa nu te incerce un sentiment de mahnire cand afli ca biletul, plasat din banii tai, este necastigator.

Unii trateaza chiar extrem de serios pariurile sportive, alegand pronosticurile dupa o analiza riguroasa a echipelor/jucatorilor din meciul pe care doresc sa mizeze. De altfel, analiza inaintea parierii pe o partida reprezinta un factor foarte important in drumul spre succes. Pentru o mai mare sansa de castig nu este de ajuns insa doar analiza, ci un cumul de factori la fel de importanti. Acesti factori se pot referi la accidentari de ultim moment, declaratii inaintea partidei, starea vremii si a gazonului, gradul de motivatie al echipei etc. .

Norocul si ghinionul fac parte din meci

Daca vei plasa pariuri dupa ce vei trece meciurile prin toate filtrele de care am amintit mai sus este posibil sa generezi un venit constant din pariuri sportive. Sigur, exista lucruri pe care foarte greu le anticipezi, cum ar fi faptul ca o echipa/un jucator cedeaza complet pe final de meci sau ca evolueaza in inferioritate numerica inca din prima repriza (daca ai mizat pe fotbal) si din aceasta cauza rezultatul final nu este cel pe care il doreai. La fel de bine se poate intampla si invers, iar pontul tau sa fie castigator in ultimele minute sau chiar secunde ale meciului. Frecventa partidelor in care esti lovit de ghinion sau, de ce nu, de noroc, ar trebui insa sa fie mult mai mica decat numarul de meciuri al caror parcurs este conform statisticilor si asteptarilor. Asadar, daca vrei sa generezi un profit constant din pariuri sportive analiza in detaliu a echipelor/jucatorilor care vor evolua in acea partida reprezinta cheia.

Este important sa nu te pierzi cu firea 

Cu toate acestea, doar 3% din totalul celor care joaca la pariuri se pot lauda ca genereaza constant profit de pe urma acestei activitati. Probabil te intrebi de ce un procent atat de mic reuseste acest lucru, daca informatiile de care avem nevoie se gasesc pe Internet? Este adevarat, multe informatii sunt la indemana pe Internet, dar doar pentru meciuri importante, mai ales din fotbal. Pentru restul ori nu se gasesc decat statisticile de baza (ultimele meciuri si intalnirile directe), ori trebuie sa cauti destul de mult pana sa gasesti cateva informatii de ultima ora privind acel meci. O alta problema o constituie lipsa de timp sau de rabdare pe care, din pacate, majoritatea pariorilor o are. Ori inainte de a alege un pariu ar trebui sa ai toata rabdarea si tot timpul din lume pentru a efectua o analiza si a o intoarce „pe toate partile”.

De asemenea, un factor foarte important il constituie reactia noastra in urma unei serii de pariuri pierdute, fiindca, inevitabil, vor veni si alea la un moment dat. Ideal ar fi sa te impaci cu pierderea suferita, sa faci o pauza pentru a-ti limpezi mintea si apoi sa o iei de la capat, fara ca acea pierdere sa-ti afecteze stilul de joc. In schimb, multi doresc sa-si recupereze pierderea cat mai repede, in acest caz greselile neintarziind sa apara.

In teorie, toti am putea fi milionari la pariuri, insa practica ne da multe batai de cap. Daca am putea respecta toate cele mai sus mentionate, am putea lejer sa generam constant un profit multumitor la pariuri, insa cu siguranta nu putem fi siguri de asta pe termen lung.

 

Monday, 24-June-2019
Autor: Tipzor Media

Recomandari RisCo: