eTorturi.ro o reala fabrica dulciuri. Cele mai bune torturi de nunta si torturi la comanda

eTorturi.ro o reala fabrica dulciuri. Cele mai bune torturi de nunta si torturi la comanda
Foto: machteam

eTorturi.ro reprezinta magazinul ideal in care oricine poate gasi torturi la comanda delicioase, ideale pentru orice tip de eveniment, indiferent daca este vorba despre o zi de nastere, un botez sau chiar o nunta! Cofetarii folosesc doar ingrediente de calitate, pentru ca fiecare tort sa fie gustos si pe placul celor care il comanda. Livrarile se pot face la orice adresa din Bucuresti, dar si din zonele limitrofe, pe parcursul intregii saptamani, in intervalul orar 9:00-22:00.

 

La eTorturi cinci aspecte majore fac diferenta

 

Blaturi si compozitii

Pentru a satisface dorintele tuturor clientilor, cofetarii le pun acestora la dispozitie o gama larga de blaturi si compozitii dintre care pot alege. Pe site sunt prezentate nu mai putin de 28 de variante de torturi. Fresh Yoghurt, cu un blat pufos de vanilie, o crema delicata din iaurt si mascarpone, dar si un cocktail de fructe, Champagne loves chocolate, care are un blat umed de ciocolata, cu o crema intense de ciocolata neagra Calebaut, dar si crema de vanilie cu aroma de sampanie si Black and White cu Oreo: acestea sunt doar 3 dintre optiunile delicioase realizate de cofetari.

 

Degustari

Cand vine vorba despre torturi de nunta, viitorii miri isi doresc sa poata merge la o degustare inainte de a face o comanda. Acest lucru este posibil printr-o programare realizata telefonic sau prin trimiterea unui mesaj pe adresa de e-mail comenzi@etorturi.ro. Astfel, indragostitii pot gusta din mai multe variante de torturi, pentru a o alege pe cea ideala pentru cea mai importanta zi din viata lor!

 

Ingrediente naturale si retete unice

Cofetarii se mandresc cu faptul ca retetele pe care le folosesc pentru realizarea prajiturilor si a torturilor sunt unice, iar ingredientele folosite sunt naturale si de calitate. Fructele folosite sunt mereu proaspete, frisca este naurala, iar cremele contin ciocolata belgiana. In plus, toate decorurile sunt lucrate manual, din fondant de calitate, martipan sau icing, in functie de caz.

 

LivrariPersoanele interesate sa comande un tort, platouri de prajituri sau un candy bar trebuie doar sa foloseasca datele de contact de pe site si sa mentioneze de ce au nevoie. De asemenea, se poate folosi si formularul online, care este disponibil in permanenta! Plata se poate face in numerar, la livrare, prin transfer bancar, direct in contul firmei sau online, cu ajutorul cardului.

 

Livrari

Torturile si prajiturile pot fi livrate la orice adresa din capitala sau din zonele limitrofe, pe parcursul intregii saptamani, in intervalul orar 9:00 – 22:00. In cazul in care cineva are nevoie ca livrarea sa aiba loc la o ora mai tarzie, acest aspect trebuie anuntat dinainte si se poate rezolva. De exemplu, livrarile intr-un anumit restaurant pot avea loc pana la ora 2 dimineata.

Transportul este realizat intotdeauna in conditii sigure, iar costul unei livrari se calculeaza in functie de sectorul in care este nevoie de comanda, dar si de momentul livrarii.

 

Toate evenimentele importante, cum sunt aniversarile, nuntile sau botezurile trebuie marcate intotdeauna cu prajituri delicioase, pentru ca oaspetii sa fie rasfatati din plin! Calitatea, gustul, dar si aspectul sunt foarte importante!

 

 

Monday, 14-May-2018
Autor: machteam

Recomandari RisCo: