Facebook ramane fara parteneri pentru moneda digitala Libra

Facebook ramane fara parteneri pentru moneda digitala Libra

Facebook ramane fara parteneri pentru moneda digitala Libra

Foto: IT MANIA

Mai multe rapoarte sustin ca partenerii din reteaua de plati bazata pe moneda digitala Facebook, Libra, inclina sa renunte la sustinerea ei, pe fondul unor reactii ale oficialilor americani si europeni.

Wall Street Journal a raportat marti ca Visa Inc., Mastercard Inc. si altii care au semnat pentru a ajuta la construirea monedei Libra isi reconsidera implicarea. Ziarul citase persoane care au cunostinta de problema carora li s-a acordat anonimatul.

Mastercard nu a avut niciun comentariu iar Facebook si Visa nu au raspuns la solicitarile presei cu privire la acest subiect.

Facebook s-a confruntat cu multe probleme in ceea ce priveste reglementarea monedei digitale Libra inca de la dezvaluirea acesteia in iunie. Ideea este de a deschide achizitiile online catre milioane de oameni care nu au acces la conturile bancare si de a reduce costurile de a trimite bani peste granite. Insa Facebook se confrunta deja cu probleme serioase din cauza managementului foarte slab al datelor personale ale utilizatorilor.

Intre timp PayPal anuntat ca decis sa iasa din acest parteneriat de creeare a unei monede digitale Facebook, cunoscut sub numele de Libra, o lovitura pentru compania de socializare care s-a confruntat cu un control mai puternic decat era de asteptat cu privire la crearea propusa a unui sistem alternativ de plati.

Citeste articolul integral pe www.itmaniatv.com!

Thursday, 10-October-2019
Autor: IT MANIA

Recomandari RisCo: