Functia ‘Smart Compose’ va fi disponibila pentru Google Docs

Functia ‘Smart Compose’ va fi disponibila pentru Google Docs

Functia ‘Smart Compose’ va fi disponibila pentru Google Docs

Foto: Pixabay.com

Functia ‘Smart Compose’ foloseste inteligenta artificiala pentru sugestii automate de cuvinte, astfel incat utilizatorii sa tasteze mai rapid. Potrivit Google, aceasta functie poate reduce drastic timpul necesar pentru redactarea unui text.

Creata initial si lansata anul trecut pentru utilizatorii Gmail, aceasta functie va fi disponibila si pentru utilizatorii serviciului Google Docs. Auto-completarea mesajelor este o masura care ajuta la cresterea eficientei si productivitatii.

Astfel, reprezentantii Google au declarat ca aceasta functie va fi disponibila in curand, iar ea le va oferi utilizatorilor o experienta mai buna si posibilitatea de a scrie texte mult mai usor, informeaza gadgetsnow.com.

Momentat, functia ‘Smart Compose’ va fi disponibila doar in varianta beta. Doar cei care utilizeaza solutia G-Suite vor avea acces la functia ‘Smart Compose’.

Smart Compose este o extensie a serviciului Smart Reply, care e deja disponibil in Gmail. Functia foloseste inteligenta artificiala pentru a prezice sau pentru a recomanda in timp real urmatoarele cuvinte. Functia invata modul in care un utilizator tasteaza si astfel partea de redactare va deveni mult mai simpla.

Asa cum era de asteptat, versiunea beta va fi disponibila doar pentru cei care folosesc servicii Google pentru business. Functia va fi disponibila doar pentru limba engleza. Reprezentantii Google nu au mentionat cand aceasta va fi disponibila si pentru alte limbi.

Google a lansat si alte servicii recent, cum este ‘dinamic e-mail’ pentru Gmail sau update-ul adus pentru serviciul Google Maps.

Totodata, pe langa serviciile de business, Google pare sa tinteasca si lumea gamerilor, intrucat recent a lansat Google Stadia. Google Stadia, proiectul ambitios de jocuri in cloud oferit de gigantul tehnologic, va rivaliza cu alte servicii precum Microsoft Project xCloud si Nvidia GeForce Now.

 

Monday, 25-November-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: