Google a lansat serviciul “dinamic e-mail” pentru Android si iOS

Google a lansat serviciul “dinamic e-mail” pentru Android si iOS

Google a lansat serviciul “dinamic e-mail” pentru Android si iOS

Foto: Pixabay.com

Businessinsider.com a anuntat ieri ca gigantul Google a lansat serviciul “dinamic email”. Scopul acestui serviciu este de a oferi o experienta mai buna utilizatorilor si de a creste productivitatea acestora, avand la dispozitie e-mailuri interactive.

Ce inseamna, mai exact? Utilizatorii Google Mail nu vor mai fi nevoiti sa acceseze alte pagini web pentru a finaliza o actiune.

Astfel, initial prezentat in faza de testare (BETA) in luna martie a acestui an, serviciul “dinamic e-mail” va permite utilizatorilor sa rezerve camere de hotel, sa faca rezervari la restaurant si multe alte actiuni direct din fereastra de e-mail. Sistemul este acum disponibil pentru Android si iOS.

“Am anuntat acest feature recent (n.r. iunie 2019). Dinamic e-mail este acum disponibil pentru utilizatorii Gmail pe Android si iOS. Serviciul permite actiuni efectuate direct din fereastra de e-mail. Se poate raspunde (RSVP) la un eveniment, se pot seta diferite preferinte pentru serviciile de abonare si multe alte actiuni”, scrie pe site-ul oficial.

Serviciul a fost prezentat in detaliu pe site-ul G Suite in luna iunie a acestui an, fiind prezentate schimbarile ce vor fi facute.

Serviciul dinamic e-mail este activ in mod automat pe conturile Google.

Friday, 22-November-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: