Google a listat cele mai populare destinatii de vacanta in 2020

Google a listat cele mai populare destinatii de vacanta in 2020

Google a listat cele mai populare destinatii de vacanta in 2020

Foto: Pixabay.com

Ai obosit sa cauti in fiecare an cele mai frumoase destinatii de vacanta? Poate ca ai nevoie de putina inspiratie! Google a listat cele mai populare destinatii de vacanta in 2020, iar unele dintre ele ar putea sa te surprinda.

Pe langa faptul ca Google te ajuta sa descoperi ce locatii sunt in trend, serviciul de cautare a unitatilor de cazare (hoteluri) este din ce in ce mai eficient. Astfel, este mult mai usor sa gasesti rezultate personalizate si sa ai acces la cele mai bune variante de cazare.

Foto: Google

Cum decide Google ca acestea sunt unele dintre cele mai populare tendinte? Metodologia lor de cercetare compara numarul de cautari de hoteluri cu datele de calatorie din 2020 cu un numar similar de cautari din 2018 pentru datele de calatorie din 2019.

Aceste rezultate sunt interesante intrucat turistii iau in considerare destinatii noi de calatorie. Insa acest lucru nu inseamna ca destinatiile precum Roma, Barcelona sau Maldive nu mai sunt populare. Diferenta este ca ele nu vor mai fi in primele locuri in cautari.

Thursday, 09-January-2020
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: