Harley-Davidson lanseaza motocicleta electrica

Harley-Davidson lanseaza motocicleta electrica

Harley-Davidson lanseaza motocicleta electrica

Foto: Pixabay.com

Cunoscutul producator american de motociclete lanseaza modelul electric. Harley-Davidson pariaza de aceasta data pe motociclistii tineri preocupati de problemele de mediu. Totodata, potrivit MEDIAFAX, constructorul american isi propune sa opreasca declinul cifrelor de vanzari.

Primele motociclete electrice Harley vor fi livrate cu pretul de 29.799 dolari. Modelul “LiveWire” va fi livrat catre dealeri si sunt sanse destul de mari ca Harley-Davidson sa atraga clienti tineri.

Dupa mai bine de 116 ani de cand este pe piata, Harley-Davidson atrage cu un produs “super-remium”. Modelul sport va fi disponibil pentru precomanda in Statele Unite incepand cu luna ianuarie 2020. Cu toate acestea, cele mai multe comenzi provin de la motociclistii deja existenti, conform interviurilor cu cei 40 de dealeri din toata tara care distribuie motocicletele in acest an.

Mai mult decat un sfert din dealeri sunt raspanditi in Wisconsin, Illinois, Indiana, Ohio, Michigan, California, Nevada, New Jersey si New York.

Potrivit informatiilor locale, compania se confrunta de ani buni cu imposibilitatea de a-si creste vanzarile. Pe masura ce vechii clienti imbatranesc, compania constata ca este destul de dificil sa-i atraga pe noii clienti.

Cea mai puternica scadere a vanzarilor a fost inregistrata in anul 2018, iar vanzarile vor fi in scadere si la finalul acestui an.

Compania Harley-Davidson a fost infiintata in anul 1903 in Milwaukee, Wisconsin. Harley-Davidson este unul dintre cei doi mari constructori americani de motociclete care au supravietuit crizei economice din anii ‘30, cunoscuta si ca “Marea Depresie”. Compania a supravietuit numeroaselor situatii economice precare, cat si competitiei. Harley-Davidson este un brand iconic, iar cele mai cunoscute modele sunt cele de tip chopper.

Tuesday, 08-October-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: