Incheie vanzari cu aplicatia de business care te ajuta sa iti cresti afacerea

Incheie vanzari cu aplicatia de business care te ajuta sa iti cresti afacerea
Foto: RisCo

Intr-o lume in care competitia este tot mai mare, iar progresul se face intr-un ritm accelerat, cresterea portofoliului de clienti este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta cele mai multe companii care ofera servicii sau produse.

 

Companiile care vor sa se mentina in top si sa isi creasca anual capitalul au nevoie sa ia decizii bune, bazate pe informatii clare, actuale si corecte. Insa de cele mai multe ori, din lipsa de resurse sau instrumente performante, procesul de gasire a clientilor noi poate fi ingreunat.

 

Insa, din moment ce orice problema are o rezolvare, platformele de Business Intelligence pun la dispozitia companiilor numeroase aplicatii de business.

 

Vrei sa iti maresti portofoliul de clienti? De acum, poti sa inchei mai multe vanzari cu aplicatia de business care te ajuta sa iti cresti afacerea!

 

De ce sa folosesti o aplicatie pentru vanzari

 

Ai acces la un mediu profesionist de afaceri

 

Foarte multe companii vor sa vanda, insa nu toata lumea vrea sa cumpere. Asadar, te-ai intrebat ce poti sa faci ca sa ajungi mai usor la persoanele interesate de serviciile sau produsele companiei tale? Ei, bine, o aplicatie pentru business este in mod sigur o solutie foarte buna. De ce? Pentru simplul motiv ca ai acces la un mediu profesionist de afaceri, unde toti cei conectati sunt interesati sa faca business. Perioada vanzarilor door to door a apus de mult, iar astazi accentul este pus pe timp si eficienta! Utilizarea unei aplicatii dedicate vanzarilor te va ajuta sa economisesti resurse si sa gasesti mai usor clienti.

 

Modifici si actualizezi oricand informatiile

 

O aplicatie de business pentru cresterea vanzarilor iti permite sa modifici sau sa actualizezi oricand informatiile pe care vrei sa le afisezi. In plus, iti va fi mult mai usor sa gasesti clienti noi, sa pastrezi legatura cu ei, sa creezi oferte personalizate sau sa iti asiguri un volum cat mai mare de vanzari.

 

Esti conectat cu ceilalti utilizatori

 

O aplicatie de business pentru vanzari iti permite sa te conectezi cu alti utilizatori si astfel sa ai acces la informatiile de profil si la informatiile firmelor celor inscrisi in retea. Vei putea fi contactat pentru o colaborare sau vei putea contacta persoanele carora vrei sa te adresezi pentru a vinde produsele si serviciile companiei.

 

 

Aplicatia de care ai nevoie pentru a-ti creste afacerea

 

Cu aplicatia SellNet ai toate companiile intr-un singur loc! Te-ai intrebat vreodata ce trebuie sa faci ca sa gasesti clienti noi? Daca vrei sa castigi timp si sa lucrezi eficient, aplicatia RisCo este instrumentul tau de vanzari.

 

Avantaje SellNet:

 

 • Date personale 100% GDPR

 • Te conectezi cu oricine din SellNet

 • Fara telefoane si adrese de e-mail

 • Vezi profilul oricarui participant

 • Identifici noi parteneri de afaceri

 • Criterii de selectie financiare si geografice

 • Creezi portofolii de clienti potentiali

 • Contacte publice si private

 • Adaugi actiuni la fiecare firma

 • Calendar pentru urmarirea actiunilor zilnice

 • Treci de la un simplu telefon afisat pe un site la o persoana cu profil de afaceri

Asadar, utilizarea unei aplicatii business este in mod sigur un instrument eficient, care te va ajuta sa iti maresti portofoliul de clienti.

Te-ar putea interesa si: Noi decizii in era competitiei. De ce sa folosesti servicii de BI!

Wednesday, 26-June-2019
Autor: RisCo

Recomandari RisCo: