Intel 9: mai multa putere, Wi Fi 6 si altele

Intel 9: mai multa putere, Wi Fi 6 si altele
Foto: Pexels.com

Doamnelor si domnilor, va prezentam noile procesoare desktop de noua generatie Intel® Core ™ 9 - cea mai puternica generatie de procesoare desktop Intel® Core ™. Indiferent daca sunteti un jucator inrait, un vanator de experiente fantastice si aveti nevoie de spatiu pentru performanta si de o imagine cinematografica, sau sunteti un creator pregatit sa ofere mai multa creatie cu mai putin timp de asteptare, aceasta noua generatie de procesoare este gata sa va duca la acel nivel nou.


Un nou nivel de performanta


Procesorul de generatia a 9-a Intel® Core ™ aduce performantele PC-ului desktop la un nivel complet nou. Noile procesoare sunt realizate prin procesul de fabricatie pe 14nm care a fost imbunatatit. Aveti de ales intre 4 si 18 nuclee. Doua dintre ele au performante crescute, datorita tehnologiei Intel Turbo Boost 3.0. Procesoarele Extreme Edition includ: suport pentru 44 de benzi PCIe, tehnologie Thunderbolt 3, memorie DDR4 la 2666Mhz si stocare de mare viteza, cum ar fi Intel Optane. Expert in multitasking de inalta performanta este creat pentru a invinge cele mai exigente sarcini de lucru. Modelul de top Intel Core i9-9900K are 8 nuclee, 16 fire de executie, 16MB cahce de nivel 3, integreaza un procesor grafic Intel UHD 620 si este primul procesor mainstream pentru sistemele desktop. Acesta va ajunge la o frecventa de lucru de 4.7GHz.

 

Noul procesor desktop Intel® Core ™ de generatia a 9-a ofera:


• O gama larga de procesoare.
• Putere imbunatatita.
• Accelerarea datelor, cand este asociat cu memoria Intel® Optane ™ pentru a recupera acele date pe care le folositi cel mai mult.
• Suport pentru tehnologia de memorie DDR4 RAM, care permite sistemelor sa aiba pana la 64 GB de memorie si viteze de transfer de pana la 2666 MT/s.
• Suport pentru chipset-uri Intel® Z390, care include conectivitate fara precedent pentru toate dispozitivele dumneavoastra, cu USB 3.1 Gen 2 integrat, Intel® Wireless-AC si suport pentru viteza Gigabit Wi-Fi.
• Compatibilitate cu chipset-ul din seria Intel® 300.
• Preturi accesibile.


Joc la un nivel complet nou


Joc, Inregistrare, Imagine fara compromisuri pe un sistem alimentat de un procesor Intel® Core ™ i9 de generatie noua. Utilizati tehnologia Video Intel Sync Quick Sync pentru streaming, capturare si multitasking fara intrerupere. Porniti si personalizati platforma de jocuri cu pana la 40 de benzi PCIe* de platforma, oferindu-va o flexibilitate remarcabila. Cuplati-l cu tehnologia de memorie Intel® Optane ™ pentru a accelera incarcarea jocurilor pe care le jucati cel mai mult. Daca aveti dificultati la instalare, puteti apela la un service laptop.


Creati fara limite


Deblocati-va potentialul creativ cu puterea de care aveti nevoie pentru a crea, edita si partaja. Lasati-va creativitatea sa curga. Procesorul Intel® Core ™ 9 reda si codifica informatia in background, astfel incat sa nu pierdeti nici o miscare. Minimizati timpul de asteptare dintre inspiratie si creatie cu memoria Intel® Optane ™ care accelereaza incarcarea celor mai utilizate aplicatii.


Divertisment de inalta performanta


Computerele desktop bazate pe procesoarele Intel® Core ™ 9 integreaza tehnologii media avansate care aduc pe desktop continut de calitate superioara, inclusiv:
• Codare / decodare HEVC pe 10 biti, decodare VP9 pe 10 biti.
• Furnizarea unui streaming constant a divertismentului premium 4K UHD pe PC-ul dumneavoastra de la furnizori on-line de top.
• Ofera experiente de vizionare full-size, ecran-imersive, cu vizualizare de 4K si 360 de grade.
• Experiente imbunatatite de vizualizare a imaginilor - High Dynamic Range (HDR) si Rec. 2020 (Wide Color Gamut) pentru culori asemanatoare realitatii.

Monday, 24-June-2019
Autor: SEOlium

Recomandari RisCo: