Panasonic a lansat noua gama de televizoare OLED

Panasonic a lansat noua gama de televizoare OLED

Panasonic a lansat noua gama de televizoare OLED

Foto: ComputerBlog.ro

Panasonic a prezentat in cadrul unui eveniment special gama 2019 de televizoare OLED. Televizoarele Panasonic OLED isi propun sa ofere “negrul absolut”, lucru care a stat la baza intregului concept de lansare pe piata locala.

In 2019, Panasonic a crescut numarul televizoarelor OLED in acest moment existand pe piata din Romania seriile – GZ2000, GZ1500 si GZ950 – fiecare dintre acestea dispunand de procesorul Panasonic HCX PRO Intelligent. Dincolo de compatibilitatea cu formatele de metadate dinamice HDR10+ si Dolby Vision de ultima generatie, toate modelele OLED impartasesc acelasi reglaj fin de la Hollywood realizat de coloristul Stefan Sonnenfeld.

Toate televizoarele OLED sunt o combinatie impresionanta intre acuratetea tehnologica a Panasonic si talentul remarcabil de ajustare a culorii al lui Stefan Sonnenfeld. Acesta se numara printre cei mai buni artisti din lume in domeniul ajustarii culorilor astfel incat acestea sa spuna povesti si sa transmita emotii. El este un colaborator de incredere al unora dintre cei mai buni cineasti ai lumii, talentul sau de colorist fiind pus in slujba multor filme apreciate in egala masura de critici si public, precum A Star is Born, Wonder Woman, Man of Steel, Star Wars: The Force Awakens, Jurassic World si multe altele. Ca multi alti coloristi de top, el foloseste in activitatea sa de zi cu zi ecranele Panasonic OLED ca monitoare de referinta de mare format pentru client.

Toate seriile OLED sunt disponibile la diagonala de 65 inci si 55 inci. In timp ce GZ2000 se mandreste cu un cadru OLED 4K Professional Edition personalizat, creat exclusiv de inginerii R&D de la Panasonic, toate celelalte modele OLED dispun de o procesare de ultima generatie a imaginii gratie procesorului HCX PRO Intelligent – cel mai puternic procesor creat vreodata de Panasonic.

Citeste mai multe informatii despre noile televizoare Panasonic pe www.computerblog.ro!

Wednesday, 13-November-2019
Autor: ComputerBlog.ro

Recomandari RisCo: