Profil de business, aliniat cu nevoile angajatilor din Romania: SanoPass

Profil de business, aliniat cu nevoile angajatilor din Romania: SanoPass
Foto: HR Summit

Andrei Vasile si Mihai Vadan au pus bazele unei solutii inovative, simpla si 100% digitala – alternativa abonamentelor medicale clasice. Sanopass a luat nastere anul acesta in iunie, fiind o aplicatie care cuprinde peste 150 de clinici partenere private si cabinete medicale individuale din Bucuresti, Iflov si Dambovita, urmand a se extinde in Regiunea Sud Muntenia. Am discutat cu fondatorii pentru a vedea cum functioneaza business-ul, cum ajuta comunitatea de HR si care sunt planurile de viitor pentru SanoPass.


Venim in sprijinul beneficiariilor nostri, ne dorim ca acestia sa poata gasi un medic sau o clinica partenera langa casa sau locul de munca, iar pentru angajatori acest lucru se traduce in scaderea absenteismului si cresterea productivitatii. declara Andrei Vasile, unul dintre fondatori.

 

Diferentiere de alte solutii din aceasta industrie?

 

Utilizatorii nostri aleg singuri din aplicatia mobile clinica si specialitatea medicala la care vor sa mearga. Pot face orice analize medicale doresc in limita a 300 Lei/ investigatie. Au acces la medici specialisti, profesori universitari si aparatura medicala performanta, in peste 150 de clinici partenere. Prin diversitatea clinicilor partenere se pot programa la orice specialitate in maxim 48h. Suntem in discutii avansate sa includem si servicii de telemedicina, astfel incat abonatii nostri sa fie la un “click” distanta de a discuta cu un medic specialist, fie ca se afla in tara sau strainatate.

Construim reteaua de parteneri in functie de preferintele angajatorilor si a beneficiarilor, Acestia au la dispozitie un formular prin care pot recomanda medicul sau clinica preferata, iar noi facem toate diligentele necesare sa-i includem in retea in cel mai scurt timp. Suntem printre putinele companii care sprijina cabinetele medicale individuale si clinicile independente.

Abonamentele medicale SanoPass contin: medicina muncii, analize medicale, consultatii, investigatii, stomatologie, psihologie si fizioterapie. Cele mai utilizate servicii sunt cele legate de analize medicale si consultatii.

Printre beneficiile unui abonament 100% digital se numara faptul ca beneficiarii (abonatii) au acces prin intermediul aplicatiei mobile, in orice moment, la: harta clinicilor partenere, istoricul vizitelor medicale, continutul abonamentului si o multime de oferte speciale.

Citeste continuarea pe www.hrsummit.ro!

 

Wednesday, 14-August-2019
Autor: HR Summit

Recomandari RisCo: