Programe online definitorii pentru a deveni un designer grafician de succes

Programe online definitorii pentru a deveni un designer grafician de succes
Foto: SEOlium

Designul grafic atrage orice persoana interesata de arta creativa. Acesta ofera avantaje interesante fata de artele traditionale, deoarece tehnologia permite imaginilor sa fie manipulate in moduri imposibile prin orice metoda traditionala. Designul grafic este cu adevarat cel mai modern dintre artele vizuale, de aceea este necesara licenta pentru multe programe, asa cum este licenta sketchup.


Software-ul profesionist de design grafic poate fi, in mod frecvent, prea scump. Iata 5 optiuni minunate de design grafic alternativ pentru tine. De ce nu incerci mai degraba un nou software de design grafic online?

Poti incepe prin a-ti alege directia de design in care vrei s-o iei si sa incepi sa explorezi programele propuse, dar sa ai grija sa-ti duci si laptopul la un service laptop pentru lucrari de mentenanta, intrucat multe dintre aceste programe sunt destul de mari, si au nevoie de device-uri capabile sa le suporte.


Mai jos gasesti un esantion de 5 optiuni frumoase, accesibile si usor de utilizat pentru a-ti permite sa gasesti un software de proiectare care functioneaza perfect pentru tine si sa te ajute sa creezi niste lucrari reale care sa fie incluse in portofoliul de design online.


1. Expertul de proiectare


Daca varietatea este condimentul vietii, Design Wizard este cea mai buna optiune de software de design grafic si una dintre cele mai accesibile. Cu ajutorul atentiei la detalii vizuale, Design Wizard ofera mii de sabloane placute din punct de vedere estetic atat pentru medii sociale, cat si pentru imprimare, precum si peste un milion de imagini de inalta calitate (inclusiv pictograme, vectori si imagini transparente).


Biblioteca vizualaeste actualizata zilnic si este plina de optiuni video, ilustratii si grafica nesfarsite. Totul este licentiat si complet gata pentru uz comercial.


Design Wizard este pe scurt:


• Cel mai bun software de design grafic pentru incepatori
• 1.000.000 de imagini premium
• 15.000 de template-uri
• Optiuni de sablon atat pentru mediul de imprimare, cat si pentru mediile sociale
• Redimensionarea sablonului personalizat si alte capabilitati de personalizare gratuita
• Integrarea cu Hubspot, Marketo si Buffer

 

2. BeFunky


Oricine poate crea continut vizual captivant si profesional cu acest software gratuit de design grafic. Oferta principala BeFunky cuprinde trei instrumente creative, care sunt destul de simple pentru incepatori, dar destul de puternice pentru a aborda o varietate de proiecte: Photo Editor, Colaj Maker si Designer.


Soft-ul de design BeFunky demonstreaza ca nu ai nevoie de un fundal in design pentru a produce rezultate uimitoare. Cu optiunea de a lucra de la sabloane frumoase predefinite sau de a crea propriul tau sablon de la zero, exista o tona de flexibilitate creativa.


BeFunky este, pe scurt:


• Un software gratuit de design grafic
• Este rapid, usor si placut de utilizat
• 1.000.000 sau alte fotografii gratuite usor accesibile (datorita unui parteneriat cu Pixababy)
• Poate realiza bannere, informatii info grafice, pliante, postere, brosuri si multe altele


3. Canva


Canva este acel program de design care pune accentul pe simplitate, varietate si accesibilitate. Canva ofere o experienta excelenta designer-ilor de toate felurile.


Canva este un adevarat cutit al armatei elvetiene: functioneaza si ca un generator de palete de culoare, instrument de selectie a fonturilor, asamblor de colaj de fotografii si producator de informatii infografice. De asemenea, ofera sute de elemente de design gratuite pentru fiecare proiect. Canva ofera chiar si resurse educationale online.


Canva detine pe scurt:


• Functionalitate impresionanta pentru software-ul grafic gratuit
• 100 de elemente de design gratuite si fonturi
• Gama diversa de sabloane de tiparire, digitale si sociale
Majoritatea instrumentelor sunt prietenoase cu dispozitivele mobile si sunt disponibile ca aplicatii Ios Android. Acest software poate fi upgradat la Premium in functie de nevoi si de cresterea afacerii


4. Pixlr


O alternativa puternica si intuitiva la Adobe Photoshop, Pixlr, cu peste 500 de milioane de utilizatori, se afla, de asemenea, pe lista celor mai buni editori de fotografii online gratuite. Dar Pixlr detine, de asemenea, propria sa optiune software libera pentru design grafic, mai ales pentru incepatorii care nu doresc sa investeasca prea mult timp si bani sau sa invete o aplicatie complicata.


Poti incepe sa creezi si sa editezi imagini frumoase cu setul robust de instrumente Pixlr in cateva minute, direct in browserul de internet sau prin intermediul aplicatiilor iPhone sau Android, fara nici un proces de instalare complicat.


Desi Pixlr esteincredibil pentru editarea fotografiilor in miscare si ofera un editor de vectori gratuit, o gama de fonturi gratuite, grafice si imagini stoc, multe functii avansate necesita un cont Pixlr Pro.


Pixlr este, pe scurt:


• O excelenta alternativa gratuita la Adobe Photoshop
• Usor de folosit pentru incepatori, fara o instalare necesara
• Ofera o varietate de fonturi gratuite, grafice si imagini
• Suporta cinci formate populare de fisiere(.png, .jpeg, .jpg, .bmp si .tiff)
• Utilizeaza propriul format de fisier .pxd, pentru o editare mai usoara.


5. Crello


Cu o arhiva de imagini de peste 65 de milioane de fisiere, 12.000 de sabloane si sute de fonturi, Crello este un cea mai buna varianta de software de design grafic din lista. Cu sabloane special create, care pot fi personalizate intr-un mod simplu si rationalizat, Crello face proiectarea placuta.


Acest software de proiectare te poate ajuta sa creezi o gama larga de modele uimitoare din punct de vedere estetic pentru materialele tiparite, anunturile digitale si postarile social media. Poti crea chiar si o grafica animata.


Crello ofera:


• o calitate profesionala a software-ului de design grafic, care este usor de utilizat pentru incepatori
• O biblioteca extinsa si de neegalat de imagini, fonturi, sabloane si animatii gratuite
• Ofera o galerie de formate de design si colectii tematice pentru a stimula creativitatea si inspiratia
• O optiune Pro de mare valoare la un pret accesibil.

Tuesday, 18-June-2019
Autor: SEOlium

Recomandari RisCo: