Samsung pregateste relansarea modelului Galaxy Fold

Samsung pregateste relansarea modelului Galaxy Fold

Samsung pregateste relansarea modelului Galaxy Fold

Foto: IT MANIA

Samsung a reproiectat modelul Galaxy Fold pentru a rezolva problemele de durabilitate ale ecranului care i-au distrus lansarea, raporteaza Bloomberg.

Telefonul pliabil al companiei Samsung va intra in curand in productia comerciala dar compania inca nu poate confirma data lansarii. O persoana apropiata comaniei a declarat celor de la Bloomberg ca este putin probabil ca telefonul sa reapara la evenimentul Unpacked de luna viitoare unde va fi lansat viitorul Galaxy Note 10.

Se spune ca Samsung a facut ca folia de protectie a ecranului „sa curga” in rame, asa ca ar fi imposibil sa poata fi desprins cu mana. Unitatile de revizuire anterioare au fost livrate cu o folie care arata ca un protector de ecran amovibil, chiar daca eliminarea lui ar distruge ecranul – asa cum au aflat anumiti testeri.

Cu toate acestea, acest defect nu a fost singura problema depistata de jurnalistii de specialitate. Spre exemplu unitatea primita de cei de la The Verge avut o alta problema, a dezvoltat o umflatura ciudata care a rupt in cele din urma panoul OLED. Nu este clar daca balamaua refabricata de cei de la Samsung, care se pare ca este acum in linie cu afisajul si care intinde folia de protectie in continuare, va rezolva si aceasta problema.

Citeste continuarea articolului pe www.itmaniatv.com!

Wednesday, 10-July-2019
Autor: IT MANIA

Recomandari RisCo: