SPIA Romania va fi prezenta la gala “Topul national al firmelor” pe 7 Noiembrie

SPIA Romania va fi prezenta la gala “Topul national al firmelor” pe 7 Noiembrie

SPIA Romania va fi prezenta la gala “Topul national al firmelor” pe 7 Noiembrie

Foto: Machteam

"Cele mai puternice companii din Romania vor straluci pe podium, intr-o gala, care va pune in valoare efortul, curajul, inteligenta, rezistenta si determinarea celor care creeaza locuri de munca si bunastare in Romania."

SPIA Romania (Secret Private Investigations Agency) participa pentru al 6-lea an consecutiv la a 26-a editie a Topului National al firmelor, gala organizata de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. In anii precedenti compania SPIA Romania a obtinut locurile 1 si 2 in cadrul acestei gale, unde sunt premiate cele mai apreciate, solide si de incredere companii din Romania.

SPIA Romania a fost fondata in anul 2012, de catre domnul Marius Porceanu, SPIA a devenit una dintre cele mai experimentate companii in domeniul serviciilor de investigatii private, dovedindu-se a fi un remarcabil partener pentru diferite companii multinationale, lidere in domeniile de activitate.

Echipa SPIA Romania are o experienta de peste 15 ani in instumentarea de cazuri in domenii diverse, cum ar fi: industria agricola, industria energetica, companii de asigurari sau imobiliare. “Sub aceasta umbrela, am reusit sa angrenam cei mai experimentati investigatori si agenti de teren, pentru a putea oferi servicii de cea mai inalta calitate si siguranta clientilor nostri. Printre valorile care ne definesc mentionam in primul rand: discretia totala. pragmatismul, creativitatea, integritatea.” – Marius Porceanu, general manager SPIA Romania

 

SPIA Romania – Secret Private Investigations Agency

Sediul: Str Nerva Traian nr 3, City Business Center

Contact telefonic: 0722940948

Site oficial: spiaromania.com

Wednesday, 06-November-2019
Autor: Machteam

Recomandari RisCo: