Te muti si ai nevoie de ajutor? Firma Relokat ofera servicii mutari mobila la cel mai bun pret!

Te muti si ai nevoie de ajutor? Firma Relokat ofera servicii mutari mobila la cel mai bun pret!
Foto: Machteam

Mutatul intr-o casa noua inseamna o schimbare majora in viata personala. Nu numai ca spatiul din casa va fi schimbat, dar si locatia – casa sau blocul, peisajul, drumul spre scoala sau munca vor fi diferite. Este nevoie de o perioada de acomodare si fiecare dintre noi si-ar dori sa aduca o cantitate cat mai mare de obiecte in noua locuinta pentru a se acomoda mai usor. De aceea, la fiecare mutare dintr-o locuinta, oamenii pleaca incarcati cumobila si obiectele personale.

Este maniera lor de a-si crea un „acasa” intr-un loc nou, necunoscut, pe care inca nu stiu cum sa inceapa sa il indrageasca. A te muta nu este lucru usor. Dupa timpul de cautare, urmeaza mutatul efectiv.

Prima data trebuie sa iti impachetezi toate lucrurile din casa. De la trusa de unghii si spray-ul de pantofi,pana la biblioteca si mobila de bucatarie. Dupa ce ai impachetat totul in mod corespunzator trebuie sa iti faci rost de o masina destul de incapatoare sa te ajute sa iti transporti mobila si toate celelalte cutii la noua locatie.

Nu este rar sau nemaiauzit sa nu gasesti un prieten disponibil sa te ajute la mutat si care sa aiba o masinaincapatoare. Despre munca fizica nu mai vorbim.

Ce sa faci cand nu ai cu cine muta mobila?

Simplu, alegi o firma mutari Bucuresti Relokat. Dai un telefon, stabilesti o ora si rezolvi problema. Nu mai ai nevoie sa te rogi de nimeni sa te ajute, sa le platesti timpul, benzina, motorina si serviciile de carat mobila pe scari pana la masina.

De ce sa apelezi la o firma de mutat mobila profesionala ca Relokat?

Sa iti muti mobila din casa singur este greu. Este imposibil – sa fim realisti! Nu iti poti cara patul pe scari, nici macar fotoliul. Mai ales daca ai probleme de sanatate si nu ai voie sa faci efort. La bloc oamenii nu sunt atat de saritori incat sa iasa sa te ajute daca te aud cum lovesti peretii cu mobila, mai repede ies sa tipe la tine sa nu mai faci galagie. 

Singur este imposibil. Sa iti impachetezi mobila si toate obiectele din casa o sa iti ia zile intregi. Ar cam trebui sa iti iei liber de la serviciu, dar uneori nu se poate. Cine sa iti impacheteze lucrurile in locul tau si sa le livreze la locatia dorita? Nimeni nu te ajuta in situatii de genul, adica nu isi ia responsabilitatea in locul tau si apoi sa raspunda daca s-a deteriorat sau pierdut ceva.

Ai obiecte de sticla care se pot sparge la orice mic soc? Este foarte important sa le impachetezi foarte bine si sa fie depozitate in siguranta in masina, altfel s-ar putea sa te trezesti cu ele sparte.

Cand ai o casa mare de evacuat si mutat cu totul in alta parte, de cate zile ai nevoie sa impachetezi si sa cari lucrurile? Evident ca nu poti face totul intr-o zi nici daca lucrati mai mult de o persoana la asta.

Nu ai timp sa te plimbi intre doua locatii incarcand mobila si cutiile, apoi descarcandu-le pentru a le urca pe scari in noul apartament? Ai putea sa iti simplifici viata putin. Exista metode de a scapa de stres, de frica de nu uita ceva sau de a deteriora mobila si alte obiecte mai mici si implicit mai fragile.

Apelarea la o firma de mutari mobila iti poate lua tot stresul, grijile si temerile de pe cap in timp record si te poti aseza frumos pe canapea in noua locuinta savurand prima ta cafea. Tot ce trebuie sa faci este sa suni firma de mutari mobila Bucuresti Relokat si sa ii primesti in casa ta sa te ajute. Intr-o zi o sa muti tot ce trebuie din casa veche in casa cea noua si vei economisi timp si nervi.

Cele mai bune lucruri se fac cu ajutorul specialistilor si nu cu ajutorul unor persoane care se simt obligate sa te ajute si care poate nici nu isi dau interesul sa aiba grija de lucrurile tale. Este mai bine cand te descurci fara ajutorul celor care stramba din nas cand le ceri ceva.

 Ce servicii iti poate oferi o firma de mutare de mobila ca Relokat?

 1.       Serviciul de transport mobila este cel mai evident serviciu – o flota de masini incapatoare si potrivite pentru mutarea obiectelor mari, grele si fragile iti sta la dispozitie.
 2.       Mutari mobila Bucuresti – cand ai nevoie sa iti muti mobila dintr-o locatie in alta in Bucuresti, echipa noastra este acea mana de „prieteni loiali” care iti sar in ajutor si iti cara mobila pe scari pana la masina urmand sa o duca unde vei locui de aici incolo.
 3.       Relocari Bucuresti – daca ai o firma si vrei sa iti muti sediul cu toate birourile, echipa Relokat este cea mai la indemana solutie. Ei iti vor duce mobilierul de birou si nu numai, oriunde ai dori sa ajunga.
 4.       Mutari si transport seifuri si obiecte grele – echipa de transport seifuri si obiecte grele este cea mai potrivita solutie pentru a nu te chinui de unul singur. Ei stiu exact cum sacare sisatransporte aceste tipuri de obiecte speciale
 5.       Mutari pianine, copiatoare – daca ai o pasiune pentru muzica sau ai copiatoare mari la locul de munca si vrei sa le muti in „casa noua” ai vrea sa apelezi la persoane care sa le mute cu maxima grija si in conditii de siguranta pentru a nu le deteriora. Cel mai mic soc le poate face sa nu mai functioneze corect sau sa nu mai functioneze deloc.
 6.       Debarasare si evacuare mobila si moloz – daca ai renovat si ai nevoie sa duci molozul cat mai departe de acolo, echipa de transport Relokat este solutia! Iti vor duce molozul in locuri special amenajate scapandu-te de grija si stres.
 7.       Debarasare mobila veche – daca te muti in casa noua si vrei sa scapi de mobila veche fara sa te stresezi unde sa o duci, cu ce si mai ales cu cine sa o scoti din bloc, Relokat te poate ajuta sa scapi de ea fara efort si in scurt timp.
 8.       Depozitare – daca ai nevoie de un spatiu de depozitare pentru obiecte voluminoase si importante pentru tine, Relokat ti le poate depozita in conditii de maxima siguranta.

Ce iti ofera Relokat?

 •          Mutare fara stres. Echipa de angajati ai Relokat se vor ocupa de toata treaba pentru tine.
 •          Timp castigat sa te ocupi de lucruri mai placute si/sau mai importante pentru tine.
 •          Eficienta si rapiditate. In cateva ore ai scapat de grijile mutatului si te poti aseza linistit pe canapea in noua locuinta.
 •          Profesionalism. Fiecare obiect este impachetat cu grija, asezat in siguranta in masina si transportat fara sa fie dezasamblat la prima curba sau frana.
 •          Promptitudine inseamna raspuns la fiecare cerere intr-o maniera in care clientul si lucrurile sale sunt puse pe primul loc. Relokat isi propune ca fiecare viitoare mutare sa fie facuta tot cu ei si sa devii client fidel al serviciilor lor.

Relokat este o firma de mutari de incredere, care iti vine in ajutor atunci cand ai nevoie de servicii profesionale mutari si transport mobila sau relocari Bucuresti. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati!

Wednesday, 23-January-2019
Autor: Machteam

Recomandari RisCo: