Top gradinite particulare in Bucuresti. Ce preferinte au parintii

Top gradinite particulare in Bucuresti. Ce preferinte au parintii

Top gradinite particulare in Bucuresti. Ce preferinte au parintii

Foto: RisCo

♦ Cele mai multe gradinite sunt in sectoarele 1, 3 si 4

♦ Cea mai mare cifra de afaceri este inregistrata de Olga Gudynn International School

♦ 9 din 10 au inregistrat profit pe plus pentru anul 2018

 

"Cei care educa copiii sunt demni de mai multa onoare decat cei care le dau viata; de aceea pe langa viata, daruiti copiilor si arta de a trai bine, educandu-i." – Aristotel.

 

 

*Top realizat conform datelor din Sellnet pentru institutiile inregistrate cu codul CAEN principal 8510 – invatamant prescolar

 

Repartizarea gradinitelor din top pe sectoare

 

 

Gradinite de stat sau particulare? Exista numeroase avantaje si dezavantaje atat in cazul gradinitelor particulare, cat si in cazul celor de stat. De regula, cei mai multi parinti aleg invatamantul privat pentru cei mici din dorinta ca acestia sa primeasca cat mai multa atentie. Daca la gradinitele de stat sunt foarte multi copii intr-o grupa, la cele particulare grupele de copii sunt de cel mult 12. Desigur, intre cele doua pot fi comparate si alte aspecte, cum ar fi grila de invatamant, programul de activitati, nivelul de pregatire al educatoarelor, spatiile interioare si exterioare si tarifele.

Alegerea celei mai bune gradinite nu este deloc un lucru usor, deoarece trebuie luate in calcul numeroase detalii importante. Cu toate acestea, gradinitele private castiga din ce in ce mai multa popularitate, iar acest lucru il arata cifrele.

 

Gradinite particulare de top 

 

Olga Gudynn (www.olgagudynn.ro)

 

Potrivit informatiilor din site, Olga Gudynn Int’l School (OGIS) este una dintre cele mai cunoscute institutii de invatamant prescolar, primar si gimnazial, din Romania, cu predare bilingva, romana-engleza, infiintata in anul 2001,acreditata national si recunoscuta international.

In prezent, Olga Gudynn Int’l School (OGIS) gazduieste, in cele 5 locatii, situate in Bucuresti si Pipera, un numar de peste 600 de copii de diferite nationalitati, cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani si un numar de 150 de angajati.

Procesul instructiv-educativ se desfasoara conform Curriculumului National, Curriculumului Britanic Early Years Foundation Stage (pentru ciclul prescolar) si Cambridge (pentru ciclul primar si gimnazial).

Standardele inalte si sistemul de predare bilingv determina tot mai multi parinti sa aleaga Olga Gudynn pentru cei mici. Iar acest lucru se vede si in incasari.

In 2018, Olga Gudynn a inregistrat o cifra de afaceri de 18,4 milioane de RON, in crestere cu 13% fata de anul precedent. Profitul a cunoscut o crestere mai mare in 2018, 104%, firma inregistrand 1,2 milioane de RON.

 

KIDS PALACE SRL (www.kidspalace.ro)

 

Potrivit informatiilor din site, KIDS PALACE si-a inceput activitatea in anul 2013, devenind cea mai moderna institutie de invatamant din sectorul 4, alaturi de cadre didactice calificate si dedicate. In fiecare an scolar implementam un numar mare de proiecte extracurriculare, menite sa ofere elevilor nostri o educatie completa, dincolo de programa obligatorie.

Din anul 2019, la Kids Palace continuam oferta educationala si pentru nivelul gimnazial.

KIDS PALACE dispune de 21 de sali de curs cu lumina naturala, laborator de informatica, biblioteca, sala de balet, sala de sport si teren exterior de sport, cabinet de consiliere / psiholog scolar si cabinet medical.

Cererea pentru ocuparea locurilor pare sa fie din ce in ce mai mare, deoarece cifra de afaceri a companiei creste de la an la an. Daca in 2013 cifra de afaceri inregistra doar 181.778, in 2018 aceasta a atins valoarea de 4,2 milioane de RON.

In ceea ce priveste profitul companiei, acesta a scazut cu 84% fata de anul 2017. Cu toate acestea, marja de profit a companiei in 2018 a fost de 3,2%.

 

PICK ME SRL (www.gradinitapickme.ro)

 

Potrivit informatiilor din site, Gradinita Pick Me Academy este o gradinita moderna, cu predare bilingva engleza-romana. Pick Me Academy imbogateste curriculumul pentru invatamantul prescolar romanesc cu elemente din curriculum-ul oficial al invatamantului prescolar britanic.

Cererea pare sa fie din ce in ce mai mare, deoarece cifra de afaceri este in crestere. Astfel, in 2018, cifra de afaceri a companiei a fost de 2,9 milioane de RON, cu 98% mai mult fata de anul 2017.

Si la capitolul profit rezultatele sunt pozitive. Compania a inregistrat in 2018 un profit de 807.488, in crestere cu 663% fata de anul 2017, cand profitul a fost de doar 105.765. Marja de profit inregistrata in 2018 a fost de 27,1%.

RisCo a realizat acest articol utilizand serviciul SellNet - Selectii Liste si Firme. Daca si tu lucrezi intr-o industrie competitiva si te intereseaza situatia primilor jucatori, urmareste articolele noastre sau foloseste serviciul recomandat de specialistii nostri.

Daca acest articol ti s-a parut interesant, urmareste-ne si pe paginile de Facebook, Instagram, Twitter, sau LinkedIN

Te-ar putea interesa si: Top domenii cu cei mai multi angajati - serviciile de paza castiga teren

Wednesday, 04-September-2019
Autor: RisCo

Recomandari RisCo: