Twitter va sterge conturile inactive ale clientilor sai

Twitter va sterge conturile inactive ale clientilor sai

Twitter va sterge conturile inactive ale clientilor sai

Foto: IT MANIA

Dacă nu ați folosit Twitter în ultima perioadă, dar nu doriți ca cineva să vă preia numele de utilizator, ar fi bine să vă conectați în scurt timp pe cont. Twitter anunță utilizatorii că va începe să elimine conturile care nu s-au conectat timp de cel puțin șase luni.

Reteaua de microblogging va începe stergerea conturilor după 11 decembrie, deși un purtător de cuvânt al Twitter a subliniat că închiderea conturilor va avea loc pe parcursul „mai multor luni”.

Asadar nu veți vedea că mii de nume de utilizator vor deveni disponibile din 12 decembrie. Nu trebuie să postați pentru a păstra un cont, așa că nu vă faceți griji cu privire la nevoia de a va preface că sunteti activ.

Compania a explicat necesitatea curățarii ca parte a efortului de a „prezenta informații mai precise și credibile” pe care oamenii se pot baza. Deși nu a explicat ce înseamnă asta, acest lucru v-ar putea ajuta să găsiți utilizatorii și tweet-urile pe care le căutați, în loc să vă plasați printr-o mare de conturi abandonate rapid. Acest lucru ar putea îngreuna, de asemenea, comercianții și propagandiștii de continut porno să deturneze conturile de dragul spamului.

Citeste mai multe informatii in articolul publicat pe www.itmaniatv.com!

Thursday, 28-November-2019
Autor: IT MANIA

Recomandari RisCo: