Uber urmeaza sa cumpere un software de self-driving

Uber urmeaza sa cumpere un software de self-driving

Uber urmeaza sa cumpere un software de self-driving

Foto: Pixabay.com

♦ Uber este in negocieri pentru a cumpara Foresight, o companie ce dezvolta software-uri de self-driving

♦ Raportul oficial cu privire la aceasta achizitie nu contine informatii despre termenii si conditiile acestei achizitii

Compania start-up, formata din 12 oameni, este in momentul de fata in negocieri cu Uber, una dintre cele mai cunoscute companii de transport alternativ de persoane. Activitatea companiei are la baza dezvoltarea si crearea de software-uri, scrie businessinsider.com.

Momentan nu au fost dezvaluite detaliile financiare ale acestei negocieri, insa angajatii companiei au vorbit despre costurile ce ar implica angajarea mai multor specialisti pentru a lucra in Silicon Valey.

Pana in momentul de fata, programele dezvoltate de Uber pentru self-driving nu au avut cele mai bune rezultate, iar in prezent nu se stie cum vor functiona modelele prototip in lumea reala. Oficialii companiei nu au facut declaratii cu privire la acest subiect.

Piata autovehiculelor cu tehnologia self-driving castiga din ce in ce mai mult avant, iar acest viitor este mai aproape decat credem.

Foarte multe companii auto au deschis deja calea catre self-driving, iar cea mai buna dintre ele este Tesla. Sistemul auto dezvoltat de Tesla este cel mai avansat sistem de conducere auto disponibil, insa si alte companii incep sa se alinieze trendurilor in materie de performanta. Mercedes-Benz, Volvo, BMV si Toyota lucreaza deja la vehiculele cu conducere asistata. 

Te-ar putea interesa si: Uber va pierde un miliard din cauza plangerilor de hartuire sexuala 

Wednesday, 11-December-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: