WhatsApp nu va mai functiona pe milioane de telefoane

WhatsApp nu va mai functiona pe milioane de telefoane

WhatsApp nu va mai functiona pe milioane de telefoane

Foto: Pixabay.com

♦ WhatsApp nu va mai functiona pe telefoanele Windows incepand cu sfarsitul acestei luni

♦ Aplicatia nu va mai functiona pe modelele vechi de Android si iPhone incepand cu luna februarie

In foarte scurt timp, foarte multi utilizatori din intreaga lume se vor afla in imposibilitatea de a mai folosi aplicatia de mesagerie si apeluri. WhatsApp nu va mai functiona pe milioane de telefoane.

Reprezentantii companiei au anuntat de curand ca aplicatia nu va mai rula pe dispozitive mai vechi.

Compania, detinuta de Facebook, sustine ca schimbarea este necesara pentru a asigura securitatea utilizatorilor sai. Pe pagina de asistenta a aplicatiei sunt mentionate smartphone-urile care nu vor mai putea accesa acest serviciu.

Sunt afectate diferite versiuni de Android, iPhone si Windows, iar perioada de asistenta oficiala se va incheia incepand cu data de 1 februarie 2020.

Aplicatia de mesagerie nu va mai putea fi folosita pe modelele iPhone care ruleaza sistemele de operare iOS 8 sau sisteme mai vechi.

„Pentru cea mai buna experienta, va recomandam sa utilizati cea mai recenta versiune de iOS disponibila pentru telefonul dumneavoastra”, au spus reprezentantii WhatsApp intr-o postare pe blog.

Telefoanele Android care folosesc o versiune mai veche decat 2.3.7 nu vor mai fi acceptate, iar oricine incearca sa creeze un cont nou sau sa verifice un cont existent folosind Android mai vechi va fi blocat.

Telefoanele Android care nu vor mai fi acceptate au fost fabricate in 2010.

Telefoanele Windows care ruleaza sistemul de operare mobil Windows Phone 8.1 sau mai mult vor putea folosit in continuare aplicatia de mesagerie.

Thursday, 12-December-2019
Autor: RisCo.ro

Recomandari RisCo: